Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi Lancer Ralliart: ostrý, ale ne nejostřejší

13 komentářů

pe3k
myslim ze je to taka alternativa pre toho kto chce lancera ale nema na EVO... otazkov este ostava cena.... ked bude o par sto tisic nizsia tak myslim ze bude mat uspech.. a aj spotreba bude urcite nizsia 😄

ale paci sa mi ze vsetky klady EVA ostali.. pohon 4x4 😄
tak k tomu sa pridám tiež vážne rozmýšlam nad lancerom lenže 143HP(1.😄 sa mi zdá málo a klasické Evo je už cenovo mimo, ak by sa s týmto zmestili do 900k sk tak by to bol viac než rozumný kompromis 😉
zabudni na 900k ...skor to vidim na 1.1 mega skk.. toto je cosi ako u subaru wrx
pe3k
no neviem 1,1 je dooost vela ked ostre EVO by malo byt na 1,4 jaby somto dal pod 1 milinon aspon 990 000SK 😄 ale vobec nie je iste ci to v europe bude... ono to je zatial len pre USA...
inak trocha ma to zmiatlo lebo medzistupeň medzi m.lancerom sedanom a EVO malo byť m.lancer sportback(myslím že by mal mať premieru v ženeve a na trhu od leta 200😄tak teraz neviem bude lancer sportback(podľa správ mal byť osadený len motorom
so zníženým výkonom o 50HP ako EVO) osadený všetkými motormi ako lancer sedan??
pe3k
s novy lancerom je to domotane.. podla toho cosom cital je to take neviem ake.... v japonsku su 3 vercie lancera EVOLUTION.... v USA teraz predstavili "menej ostru" verziu EVA... a ako to bude na slovenskom/ceskom trhu nikto nevie... zalezi od importera... ale pravdou je ze vela lancerov EVOLUTION sa u nas nepreda takze ani importer moc na to sadzat nebude... tak neviem.. asi si budeme musiet pockat co sa donesie a bude predavat u nas... ja by som rad videl aj tuto slabsiu verziu lancera EVOLUTION... ale najviac sa tesim na ostry lancer... no musime asi pockat...
Pokud mám dobré informace, tak verze ralliart se bude prodávat možná už letos, přijde snad spolu se sportbackem, to je 5dveřová verze od sedanu . Jaké bude mít motory zatím asi nikdo neví. Kdyby byla cenová politika jako u Subaru s verzemi WRX a STI, tak by to mohlo být zajímavé.
No skvele, akurat taketo nieco na trhu chybalo. Ostra verzia EVO - priamy konkurent STIcka na bezne pouzivanie nebol moc vhodny a po tom ako Subaru sprasilo svoj design, je to moj favorit... :yes: :yes: :yes:
taky vam prijde, ze pri pohledu z boku na zadni partie to vypada jako stara oktavka?
To bych ani neřekl, z boku předek vypadá jako Galant, zadek jako BMW 3, obojí super!!! Tohle auto chci. >😁
Tohle se povedlo :yes: Krasa 😉
Podla mna ide o to, ako to bude zive, ake to bude mat zryhclenie a tal EVO VIII. malo 1470 kg pohot. hmotnost, 265 koni a priblizne rovnaky krutiaci moment /355 Nm pri 3500/. Toto bude mat asi tolko co evo X - teda 1540 kg. Mozno o nejakych 10 kg menej. Pozor, pohon, ako aj twin clutch prevodovka zostavaju, takze ja to vidim na zrychlenie tak 6,8 s z 0 na 100 km. Cenovo to bude podla mna aj nad 1,1 mega SK. Ved evo x ma stat 1,24 mega ceskych. Hold, uvidime.
zabudol som, evo VIII. malo z 0 na 100 za 6,1 s. Ralliart bude tak o 50-60 kil tazsi a bude mat o 25 koni menej. Ja to vidim este bledsie s tym zrychlenim, tak okol 7 s to podla mna bude mat. Ale najpostatnejsie je, ci sa to vobec bude k nam dovazat, ze?