Novinky
0
zabudol som, evo VIII. malo z 0 na 100 za 6,1 s. Ralliart bude tak o 50-60 kil tazsi a bude mat o 25 koni menej. Ja to vidim este bledsie s tym zrychlenim, tak okol 7 s to podla mna bude mat. Ale najpostatnejsie je, ci sa to vobec bude k nam dovazat, ze?
Přejít do diskuze
Podla mna ide o to, ako to bude zive, ake to bude mat zryhclenie a tal EVO VIII. malo 1470 kg pohot. hmotnost, 265 koni a priblizne rovnaky krutiaci moment /355 Nm pri 3500/. Toto bude mat asi tolko co evo X - teda 1540 kg. Mozno o nejakych 10 kg menej. Pozor, pohon, ako aj twin clutch prevodovka zostavaju, takze ja to vidim na zrychlenie tak 6,8 s z 0 na 100 km. Cenovo to bude podla mna aj nad 1,1 mega SK. Ved evo x ma stat 1,24 mega ceskych. Hold, uvidime.
To bych ani neřekl, z boku předek vypadá jako Galant, zadek jako BMW 3, obojí super!!! Tohle auto chci. >😁
No skvele, akurat taketo nieco na trhu chybalo. Ostra verzia EVO - priamy konkurent STIcka na bezne pouzivanie nebol moc vhodny a po tom ako Subaru sprasilo svoj design, je to moj favorit... :yes: :yes: :yes:
Pokud mám dobré informace, tak verze ralliart se bude prodávat možná už letos, přijde snad spolu se sportbackem, to je 5dveřová verze od sedanu . Jaké bude mít motory zatím asi nikdo neví. Kdyby byla cenová politika jako u Subaru s verzemi WRX a STI, tak by to mohlo být zajímavé.
s novy lancerom je to domotane.. podla toho cosom cital je to take neviem ake.... v japonsku su 3 vercie lancera EVOLUTION.... v USA teraz predstavili "menej ostru" verziu EVA... a ako to bude na slovenskom/ceskom trhu nikto nevie... zalezi od importera... ale pravdou je ze vela lancerov EVOLUTION sa u nas nepreda takze ani importer moc na to sadzat nebude... tak neviem.. asi si budeme musiet pockat co sa donesie a bude predavat u nas... ja by som rad videl aj tuto slabsiu verziu lancera EVOLUTION... ale najviac sa tesim na ostry lancer... no musime asi pockat...
inak trocha ma to zmiatlo lebo medzistupeň medzi m.lancerom sedanom a EVO malo byť m.lancer sportback(myslím že by mal mať premieru v ženeve a na trhu od leta 200😄tak teraz neviem bude lancer sportback(podľa správ mal byť osadený len motorom
so zníženým výkonom o 50HP ako EVO) osadený všetkými motormi ako lancer sedan??
so zníženým výkonom o 50HP ako EVO) osadený všetkými motormi ako lancer sedan??
no neviem 1,1 je dooost vela ked ostre EVO by malo byt na 1,4 jaby somto dal pod 1 milinon aspon 990 000SK 😄 ale vobec nie je iste ci to v europe bude... ono to je zatial len pre USA...
tak k tomu sa pridám tiež vážne rozmýšlam nad lancerom lenže 143HP(1.😄 sa mi zdá málo a klasické Evo je už cenovo mimo, ak by sa s týmto zmestili do 900k sk tak by to bol viac než rozumný kompromis 😉