Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Ford Focus RS může být hybrid s elektrickým zadkem a výkonem až 400 koní
19 komentářů
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Yazaman
Mohl by si autor článku (nebo raději někdo, kdo vládne češtinou) po sobě ten text přečíst?
400 koní, 600 koní, 800 koní, až 1000 koní
spekulací nezarmoutíš 😁
Tohle všechno oni vědí...ale musí to ujet 50km na elektriku, ptz greténi. Pak to bude na papíře žrát 2,5 litru a všechno bude zelený!
smutná skutečnost
Že dostávají úlevy auta s PAPÍROVEJMA emisema který ve skutečnosti nikdo nenabíjí a jezdí na benál.
Že se v Hamburku na oko zakazuje vjezd dieselů do dvou ulic a o kilák dál běží volnoiběh kontejnerové lodi s milionovým násobkem emisí těch všech aut?
Že blbost jako bitcoin udělá emisí jako celý Vegas?
A jedna malá firma z vletníma loděma jako celý Nizozemsko?
Tak hlavně škrtit auta. Auta jsou zlo, že...
Ta malá nemocná hysterka je prostě synonymem toho blouznění.
Je to na dýl, psal jsem to tu 100x.
Nemám na to dneska náladu to rozvádět.
Ale něpřestanu. Jestli je trapný mít pravdu, budu trapnej dál.
Hezkýý Vánoce a bohatýho ježíška.
Podle mne je řešení tlačit přes spotřebu na dodavatele z těchto zemí, to snížíme emise nejvíce a né zakazen dieslů, jenže to by to vše nesměl být byznys, žejo 😁 .... stejně je to i s elektromobilitou.... nám pod nos to nekouří, ale natankujeme si zeleně ze zásuvky, pro kterou elektriku vyrobila uhelná elektrárna o 100km dál... je to stejné.
Mne prostě příjde trapné používat tato klišé, nejsme na novinkách a trochu tady doufám v inteligentnější diskutéry 😊 Ona něco řekla, řekla to nešťastně, protože je nemocná a její rodina musí být taky nemocná, když jí v tom podporuje, ale pro mne jsou i zde na ACZ někteřé větší zelení vypatlanci, než Gréta a celý "Diktát z Bruselu" , který je vlastně diktátem z našich luhů a hájů, což dost lidí vůbec netuší, kdo tam za ně sedí a vyjednává a aplikuje ty zákony a nařízení...
I tobě Fosteku a hlavně, ať po stromečkem nenajdeš elektromobil! 😁
Na gretu se vybodni, stejne jak minar jsou neci loutky vytvorene k ucelu, ktery proste sveti prostredky.
Gréta si myslím taky není loutka, spíše loutka svých rodičů, na konspirace nevěřím.
Ano, jistě, že i zpracování je emisně náročné, ale obecně cesta není vyhladit spalováky z evropských měst, nejíst maso, protože živočišná výroba produkuje CO2, ale snížit emise v globálu tam, kde se udělá velký krok a né tyto malé kapky v moři.
Oba s Gretou maji spolecnou velmi propracovanou a financne narocnou propagandu na kterou by nemeli sami ani mentalne ani financne.
Co se tyce oteplovaku mi muzou vlezt vsichni na zada, ale starosti maji automobilky, museji plnit emisni limity a pritom vyrabet lepsi auta nez ta co byla predtim. Melo by se to respektovat, ze to fakt nemaji lehke a hybridni cesta je momentalne nejlepsi cesta. Urcite lepsi nez prestat vyrabet uplne.
Mára by mohl začít bublat z mrákot vo upravenejch starejch tisícikoňovejch Suprách.
😁 😁 😁