Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Speciální edice Škody Favorit jsou drahé. Za tento Sport Line chce majitel 200 tisíc

20 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jenicek54
kola se dají koupit 4 za tisíc
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
St.
Nejdražší bude Škoda Henline (nebo snad Henlein?)
CICERO
St.
Nejdražší bude Škoda Henline (nebo snad Henlein?)
CICERO
rokyta.p
Chtít může, dostat je jiná věc. Viděl bych to okolo 100k 😉
frite
Což by bylo pořád 10x více než za co to auto stojí...
Mino21
Řekl bych, že je to přesně tentýž kus, který jsem viděl na internetu v inzerci zhruba tak někdy v roce 2005 za 70 tisíc. Pokud by se to povedlo prodat za 200 tisíc, byla by to solidní investice.
spaleny6
Favorit strašně smrděl. Jak z venku, tak zevnitř. To auto jsem úplně nenáviděl.
JirkaV8
Jen jestli to nebylo tím, že jste kolem něj pořád mlsně chodil 😒]
ProchyToman
Chtít může. Co tam má dál?
vsigi
Henleina neznám, , ale pamatuji Silver line, těchto aut jsem dovezl z Německa nazpět velmi mnoho vzhledem k ceně, byly bez koroze a většinou málo najeto..ceny se mi zdají přemrštěné..
jenicek54
já tu starou paštiku prodal totálně shnilou a AAAAAAAA za 30 tisíc. samozřejmě pěkně upravenou. to musel mít nový majitel radost když ji pak koupil za 47 😄 😄
JirkaV8
Ono obecně noví majítelé vozů z AAA mívají "radost". 😒] Mě by třeba do nejprovařenějšího a nejprasáčtějšího bazaru nenapadlo ani vkročit. Jenže jak češi slyší sleva 5% z ceny 130% a tak se můžou potrhat. Dobře jim tam, nikdo se v životě nemá tak špatně, aby musel jít zrovna do AAA.
KIaudius
...na nejakých 15-20 rokov, potom tých 200 tisíc za to auto možno dostane...
ProchyToman
Kdyz to zakonzervuje na dalsich 15-20 let tak pak bude mit akorat velkou konzervu.
CICERO
Daniel Galbav
Ježíš no ten se snad zbláznil za 200 klacků? Dal bych mu tak 80kč Max.