Autofun
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
2
...pokud by se autor v Ladách alespoň trochu vyznal, nemohl by napsat takovou kravinu, jako že u 2107 je sériový motor "jedna-trojka"! 😒 Takže pane redaktore, výkon 55 kW v klasických Ladách dává odjakživa patnáctistovka! :-!
Anonym
Lada - 136 ks
UAZ - 86 ks
GAZ - 27 ks
Ural moto - 4 ks
Kamaz - 2 ks
Kirovec - 1 ks
UAZ - 86 ks
GAZ - 27 ks
Ural moto - 4 ks
Kamaz - 2 ks
Kirovec - 1 ks
lada uaz pekne cisla.. ale co ameriky? cadillac uz moc nefrcal 😢
Lada opět navýšila prodeje oproti 2018, šedý dovoz šlape
No když se směju prodejům el.mobilů, tak tohle je ještě o level níž. Popravdě k čemu si takový auto kupovat.
Aby si byl za každou cenu jinej ... Lepší a v diskuzi si to všem říkal 😁 Dnes jsem potkal v Praze jednu Vestu na českých SPZ...nádhera 😁
Asi tak, ale nějak mi nejsou jasný ty pohnutky koupit si v dnešní době ve střední Evropě Ladu. Fajn žít o 1000 km víc na východ, tak to má svoji logiku, ale v Čechách?
lada uaz pekne cisla.. ale co ameriky? cadillac uz moc nefrcal 😢
Cadillac už se půl roku nevozí, stejně jak chevrolet, dovoz byl zastaven kvůli emisím....mluvil sem s Klementem z United Cars a říkal, že plánují vozit jen XT4 a Escalade….CT4, CT5, CT6, XT5 a XT6 vůbec nemaj v proztiimním plánu na rok 2020..... blbý no
Prodej nových amerik 2019 v ČR😒br />
Cadillac - 6
Dodge - 79
Chevrolet - 19
Chrysler - 8
Ford GT - 1
Ford Mustang - 150
GMC - 2
Jeep - 1072
Lincoln - 1
RAM - 67
Tesla - 120
Celkem: 1525 ks + něco bude pod Fordem, takže skoro 1600 amerik
Dodge - 79
Chevrolet - 19
Chrysler - 8
Ford GT - 1
Ford Mustang - 150
GMC - 2
Jeep - 1072
Lincoln - 1
RAM - 67
Tesla - 120
Celkem: 1525 ks + něco bude pod Fordem, takže skoro 1600 amerik
Joystick
Pokud by to měl v originálním stavu, ale v perfektní kodici, tak prosím. Ale tahle votuzenina, to je fakt hrůza. Snížený podvozek - nevím, jak se to někomu může líbit (pamatuji si, že jsem viděl snížený podvozek u Fabie Combi první generace, očekávala se moje pochala, ale nešla mi přes hubu...). Kola otřesný. Myslím, že určitě existují litá kola, která by na Žigulíku vypadala dobře, ale tohle... A ještě na veteránských značkách - to je už fakt výsměch. Já být předsedou polských veteránistů, tak ty značky z toho vozu osobně servu a nechám mu je sežrat. Hnus hnus.
KubikCv
Tak tohle mě opravdu dostalo...že někdo z ACZ udělá článek z videa z youtube už jsem si zvyknul,ale že někdo napíše článek na základě inzerátu,tak to je moc 😁
Autor mohl alespoň zmínit,že dárcem shrnovací střechy byl Renault Twingo....
Autor mohl alespoň zmínit,že dárcem shrnovací střechy byl Renault Twingo....