Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTrable s kunami v motoru se nevyhnuly ani naší redakci. Podívejte se, jak s nimi zatočit
12 komentářů
Dzakobo
:D:D
Uživatelsky nejpříjemnější se mi jeví vozy od H/K, tam se potíže s hlodavci moc neobjevují. Nebo zlodějům paliva se prakticky nikdy nepodaří prostrčit hrdlem hadičku do nádrže. A spousty dalších milých drobností. Kluci korejský uměj :yes: I když hodně vývoje probíhá v Německu, to je fakt.
Uživatelsky nejpříjemnější se mi jeví vozy od H/K, tam se potíže s hlodavci moc neobjevují. Nebo zlodějům paliva se prakticky nikdy nepodaří prostrčit hrdlem hadičku do nádrže. A spousty dalších milých drobností. Kluci korejský uměj :yes: I když hodně vývoje probíhá v Německu, to je fakt.
Palivo sa už toľko nekradne cez hrdlo nádrže. Zlodej si kúpi najlacnejšiu aku, navŕta do dna nádrže dieru a už to tečie samo...
Ernesto01
Nekupovat Volkswagen Gruppe TSI. Volkswagen - das Kunas.
Použité materiály jsou pro kuny extrémně lákavé.
Použité materiály jsou pro kuny extrémně lákavé.
Jooooo500
Nevím , ale doposovad nejlepším prostředkem byl a také nejlevnější dávat jakoukoliv rohošku, samozřejmě starší , ošlapanou etc, tam jsou různé pachy a to kuna nemá rada, vypadá to hrozně pod kapotou ale je klid od kun!!15 let to praktikuju a je klid!!!a komu jsem to řekl tak má také klid!!!někteří mě označili bláznem , ale toho si nevšimam!!Joe!!!
Krajtik
Strčil jsem do garáže, kde kousek od ní venku stojí druhé auto elektronický odpuzovač, který jsem koupil od delisa .cz a kuna nám už do auta neleze. Zavolal jsem jim a domluvil se jak to udělat. Doporučí nejlepší postup.
DonLabuznik
Taky jsem se s kunou dost natrápil a stálo mě to nemalé peníze, přitom stačí takový malý trik za pár korun a je hned po problému. Když jsem o tom četl poprvé na https://kralmotoru.cz/…na-kunu-v-motoru , tak jsem nevěřil, že by to mělo fungovat. Ale za ty 2 roky co to používám je od kun pokoj.
Volkswageňácký a škodovácký izolace a hlavně podtlakový hadičky k turbu jim totiž chutnaj - daleko víc než cokoli od Italů nebo Frantíků.
Těžko říct, čím to je :-)