Videa
Trable s kunami v motoru se nevyhnuly ani naší redakci. Podívejte se, jak s nimi zatočit
12 komentářů
jhamil
1
Co vím tak např. kabeláž v palubce Daewoo Nexia moc chutnala myškám 😄 , opravována dvakrát. Tak šťastný byl tehdy majitel.
Přejít do diskuze
Zatočíme s nima nejlíp tak, že si nebudem kupovat koncernový auta.
Volkswageňácký a škodovácký izolace a hlavně podtlakový hadičky k turbu jim totiž chutnaj - daleko víc než cokoli od Italů nebo Frantíků.
Těžko říct, čím to je 😄
Volkswageňácký a škodovácký izolace a hlavně podtlakový hadičky k turbu jim totiž chutnaj - daleko víc než cokoli od Italů nebo Frantíků.
Těžko říct, čím to je 😄
Taky jsem se s kunou dost natrápil a stálo mě to nemalé peníze, přitom stačí takový malý trik za pár korun a je hned po problému. Když jsem o tom četl poprvé na https😐/kralmotoru.cz/…na-kunu-v-motoru , tak jsem nevěřil, že by to mělo fungovat. Ale za ty 2 roky co to používám je od kun pokoj.
Strčil jsem do garáže, kde kousek od ní venku stojí druhé auto elektronický odpuzovač, který jsem koupil od delisa .cz a kuna nám už do auta neleze. Zavolal jsem jim a domluvil se jak to udělat. Doporučí nejlepší postup.
Nevím , ale doposovad nejlepším prostředkem byl a také nejlevnější dávat jakoukoliv rohošku, samozřejmě starší , ošlapanou etc, tam jsou různé pachy a to kuna nemá rada, vypadá to hrozně pod kapotou ale je klid od kun!!15 let to praktikuju a je klid!!!a komu jsem to řekl tak má také klid!!!někteří mě označili bláznem , ale toho si nevšimam!!Joe!!!
Mne na pezote vyzrala tepelnu alebo protihlukovu izolaciu, pod kapotou na zadnej strane v mieste pod stieracmi. Nastastie ziadne kable ani hadicky a nastastie ani ta izolacia jej moc nechutila. Okrem toho nepoznam nikoho, komu by plasicky pomohli.
3x klop: peugeot, renault do teraz (15 rokov) bez nezelanej navstevy, ale aj tak som kupil minuly rok plasicky.
Palivo sa už toľko nekradne cez hrdlo nádrže. Zlodej si kúpi najlacnejšiu aku, navŕta do dna nádrže dieru a už to tečie samo...
Nekupovat Volkswagen Gruppe TSI. Volkswagen - das Kunas.
Použité materiály jsou pro kuny extrémně lákavé.
Použité materiály jsou pro kuny extrémně lákavé.
😁 😁
Uživatelsky nejpříjemnější se mi jeví vozy od H/K, tam se potíže s hlodavci moc neobjevují. Nebo zlodějům paliva se prakticky nikdy nepodaří prostrčit hrdlem hadičku do nádrže. A spousty dalších milých drobností. Kluci korejský uměj :yes: I když hodně vývoje probíhá v Německu, to je fakt.
Uživatelsky nejpříjemnější se mi jeví vozy od H/K, tam se potíže s hlodavci moc neobjevují. Nebo zlodějům paliva se prakticky nikdy nepodaří prostrčit hrdlem hadičku do nádrže. A spousty dalších milých drobností. Kluci korejský uměj :yes: I když hodně vývoje probíhá v Německu, to je fakt.