Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nové Audi A3 konečně poprvé spatříme v Ženevě. O ostré S3 však už toho víme dost

Audi se konečně chystá na premiéru nové generace kompaktního modelu A3, který opět samozřejmě dorazí i ve sportovní verzi S3. Co už o tomto derivátu víme?
Zpět na článek
5. 2. 2020 13:00
5. 2. 2020 13:00
striptease
Bud to auto chcem ukazat alebo nie... tieto marketingove strategie su podobne cool ako stierace na ponorke :-O
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Alf1k
5. 2. 2020 13:36
Nejvyšší čas byl včera.
Když nebudeme počítat facelift někdy 2016, tak je to nějakých 8 let.. Samozřejmě jsou auta, které jsou na trhu i déle, ale zrovna u á-trojky mi těch 8 let přijde jak nekonečno..
Doufal jsem, že exteriér bude trošičku víc slanější a ostřejší, takhle to vypadá, jakoby ke světlům přidali “zoubky” a víc nic, ale budu hodnotit, až se svlékne úplně, zatím rozhodně nejlepší, když porovnám Golf, Ocet a Leon..
Vzpomínám na těch pár pátků, kdy jsem ji měl a bylo to fajn auto, strašně mě bavilo jak jsem si mohl tlačítkem “uklidit” displej.. 😉
Jsem zvědavej jestli RS3 alespoň dožene 45S výkonově, když u S3 to vzdávají, byla by hrozná škoda, kdyby ne, ten 5vál si to prostě zaslouží, stejně jako by se mělo zapracovat pořádně na podvozku, pak by to bylo “KLADIVO KLADIV” a i když ten sound motoru už asi nebude tak ostrej a hlasitej, protože deb.ilní regule.. Doufejme.. :yes:
Rozbalit vlákno
5
Avatar - Emel
5. 2. 2020 16:24
Re: Nejvyšší čas byl včera.
Vypadá to, že z profilu to trošku zesportovnělo... ten zadek bude víc šmrncovní.

Zajímavý je, že se na střeše objevily ližiny...