Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Land Rover Defender už dorazil i do Česka, zatím se tu ale nezdržel
15 komentářů
Mig_35
Disco:)
Nové Bronco bude zajímavé. Poslední zprávy říkají, ze bude mít panty vně - dveře budou lehce odmontovatelné.
Nové Bronco bude zajímavé. Poslední zprávy říkají, ze bude mít panty vně - dveře budou lehce odmontovatelné.
donPedro
Ale zajisté vaše lordsvo. A jedete prosím na jelena či na zajíce? Já jestli mám nachystat Defendera 110 nebo 90 ....... :yes:
KIaudius
Videl som ho už prv v nitrianskom závode, keď ladili niektoré veci vo výrobe. Okrem nových zadných svetiel, ktoré trochu udreli do oka, na ňom nezaujalo prakticky nič, splýval s okolím a modelom vyrábaným na linkách.
Keď ide po linke podvozok s pohonom a naň karoséria, máte pocit, že sa to tam všetko nevojde. Veľký, mohutný motor, ešte mohutnejšia prevodovka a zväzky káblov hrubé ako ruka, kam sa človek pozrie. Niečo podobné, ako keď sa veľký svalnáč oblieka do tesných maskáčov. Vyzerá to frajersky, ale zároveň nemotorne a ťažkopádne. Tak ako predchádzajúci model, aj tento je mohutný, masívny a opticky veľmi veľmi ťažký. Vyžaruje silu, ale dynamiku nie.
Keď ide po linke podvozok s pohonom a naň karoséria, máte pocit, že sa to tam všetko nevojde. Veľký, mohutný motor, ešte mohutnejšia prevodovka a zväzky káblov hrubé ako ruka, kam sa človek pozrie. Niečo podobné, ako keď sa veľký svalnáč oblieka do tesných maskáčov. Vyzerá to frajersky, ale zároveň nemotorne a ťažkopádne. Tak ako predchádzajúci model, aj tento je mohutný, masívny a opticky veľmi veľmi ťažký. Vyžaruje silu, ale dynamiku nie.
Sdílení komentáře
Tohle auto je nablýskaná bída, pracant někam zmizel.
dnes ( tak sa zda ) su skutocni pracanti jedine uz pickupy... L200, Navara, Hilux, D-max, Amarok, Ranger a pod a potom mimo pickupov snad jedine este aj novy Rexton by som si vedel predstavit aj na pracu pripadne nove malicke Jimny... ... ale tohto defika uz v terene moc neuvidis... jeho majitel si ale skor asi uz vychutna kvalitne basy z autoradia pri jazde dialnicou v eko rezime :yes:
PS: v akej vybave a s akym motorm by si bral defika do firmy na pravidelne jazdenie v terene? to by som rad vedel co by si si tu vybral... :-! ..
Ale tvoje prognózy a představy (neuraz se) kdo si co jak a proč kupuje jsou pro mě od dob, kdy jsi pod testem A8 tvrdil, že novým “králom” bude XJ fakt někdy srandovní :-)
Můj sen je Géčko, Land Rover jsem měl vždycky strach, protože o spolehlivosti slyším pořád ze všech stran, ale nevim jestli je to pravda.
navyse aj ta cenovka suhlas... ale ta ide presne ruka v ruke uz s tym luxusom ... bohuzial ten povodny pracant uz niekam zmizol... uz to nie je ten stary dobry defik presne... a mat 1,5 melona tak to mas uz 2 poctive L200ky double cab v zaklade so 4kolkou ktore unesu celu tonu nakladu :yes: