Elektromobilita
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHyundai-Kia vyvíjí novou platformu pro elektromobily. Pomůže s ní americký start-up
18 komentářů
AWD_4ever
Nemůžu si pomoci, ale fakt všechno dobrý v auto průmyslu míří do háje. Jak něco takovýho může mít zelenou? Proč nejdou takový sumy do vývoje něčeho s budoucností? Třeba H2? Vůbec si nedovedu představit to lobby, který za tím stojí. A taky mi to nezapadá do dnešní zrychlený doby. Vše z bodu A do bodu B nejlépe hned, žádný čekání až vystojím frontu u stojanu na nabiju se na 250km...
Arese
Do konce svých dnů budu jezdit pořádným normálním autem se spalovacím motorem, i kdyby pak mělo být třeba 30 let staré! 😄 :yes:
Hendly
Opravdu je to biliarda?.) Technicky vzdělaný člověk by na tuhle "past" v překladu měl přijít.
Smutne je ako sa na otvorene patenty a idealne riesenia Tesly ako nabijacky a konektory uplne vybodli ci uz EU alebo US automobilky z nejakej hrdosti a potreby komplikovat veci propriertanymi rieseniami ktore spomaluju nastup EV a zbytocne ich predrazuju :no:
Docela by mě zajímal tvůj psychologickej profil. Beru zpět, raději ne, horory mě nikdy moc nebraly 😄