Novinky
Stát na dopravních stavbách kvůli koronaviru šetřit nebude. Chystá dokonce navýšit investice
14 komentářů
Petriso
0
Kdy začne konečně nejdůležitější silnice v ČR tj. stavba 511 u D1 do Běchovic?
jiras_
0
To my už tady nebudeme 😁
Jezdec667
0
Třeba mne tahle stavba vůbec netrápí.
Myslím si, že těch důležitých staveb je v ČR více než Vámi zmiňovaná stavba. Určitě bych ji neoznačil jako nejdůležitější 😄
A která je podle Vás nejdůležitější, nebo lépe řečeno důležitější než zmiňovaná 511?
Přeci okruh Prahy ! 😁
Ale já osobně bych to viděl na dokončení z Hradce k Olomouci, pak by totiž D1 šla opravovat klidněji.
Ale já osobně bych to viděl na dokončení z Hradce k Olomouci, pak by totiž D1 šla opravovat klidněji.
Tyhle sliby o stavbách tu slýcháme už x let od y supermanažerů dosazených pohnutím anofert a prdlačka z toho. Zatím je z toho max. zklamání a perly jako když jedete z Prahy na Chomutov, tak si na jednom místě hezky zabrzdíte na 10 km/h (jestli tam teda nechcete nechat plomby a nápravu) a počítat už se to dá v letech. Před nějakou dobou už před touhle hrůzou přibyla i super díra, kdo si nezajede ke krajnici, má to pěkně za dvojitou dávku emocí...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vláda uvažuje rozumně. Důležité je nepodlehnout momentální mizerii a nezastavit stavby a především přípravu staveb. Přesně tuhle strašlivou chybu udělala vláda ods v roce 2010 a tím paralyzovala výstavbu na mnoho let dopředu.
Dá se i předpokládat že se bude stavět výrazně levněji protože firmy budou mít problém udat své produkty ve formě štěrku, betonu, asfaltu, práce. Jen je otázkou jestli se tento předpoklad podaří naplnit 😞. V Americe již některé firmy za odběr jejich téru (laicky pojmenováno) platily než aby si za něj nechaly zaplatit.