Ekonomika
... jen přišel trochu pozdě. Včera ropa zdražila o 20%
Bryz to zas spadne, Rusko těžbu omezovat nebude, několikrát to potvrdili, USA nic o tom že oni omezí těžbu neřeklo, zásobníky a tankery sou plné a poptávka je velice, velice slabá a ještě dlouho bude. 32 USD za barel resp 29 za WTI nemá šanci se udržet.
Stenli, elektrikaár, DonVito atd šup sem
Benzín zdraží hnedka v červnu že jo. 😄 😄 😄
A von potvora v USA 6,90 a tady 22,50.
A k tomu ještě to zpropadený LPG za 10,60 , sakra 😄 😄
17*x10,60 = 180 Kč, tej 1 km s RAM kou stojí po praze 1,80.
Po horní dolní, kde ta RAMka jede za 13 je to 13x10,60 = 138, tj jeden km za 1,38 Kč
Brutální.
Ted pozor situace v USA - 13x6,90= 90 kč, tje 1 km je za 0,90 halířů. Pokud něco táhneš tak 16x6,90=110 tj 1 km za 1,10
Ale američani chudáci neuživí pikap a musí si koupit Cybertruck
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Benzín zdraží hnedka v červnu že jo. 😄 😄 😄
A von potvora v USA 6,90 a tady 22,50.
A k tomu ještě to zpropadený LPG za 10,60 , sakra 😄 😄
17*x10,60 = 180 Kč, tej 1 km s RAM kou stojí po praze 1,80.
Po horní dolní, kde ta RAMka jede za 13 je to 13x10,60 = 138, tj jeden km za 1,38 Kč
Brutální.
Ted pozor situace v USA - 13x6,90= 90 kč, tje 1 km je za 0,90 halířů. Pokud něco táhneš tak 16x6,90=110 tj 1 km za 1,10
Ale američani chudáci neuživí pikap a musí si koupit Cybertruck
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Vždyť je dnes hezky, tak co blbneš :-!
https😐/ibb.c👋cYCsb7P
https😐/ibb.c👋cYCsb7P
Tady je zataženo 😄
Sedím v práci kam sem dojel V6 Camarem na benzín 😄
A právě sem zaúkoloval kolegu, co objevil kde maj desinfekci, aby toho dovalil asi 10 litrů. Prachy se točí kolego 😄
PS: spalováky už nikdo nechce, proto sem ve středu prodal Dodge Caliber 2,0 benzín, cvt automat 😄
Sedím v práci kam sem dojel V6 Camarem na benzín 😄
A právě sem zaúkoloval kolegu, co objevil kde maj desinfekci, aby toho dovalil asi 10 litrů. Prachy se točí kolego 😄
PS: spalováky už nikdo nechce, proto sem ve středu prodal Dodge Caliber 2,0 benzín, cvt automat 😄
Tím camarem V6 bych se moc nechlubil. To je spíš pro ostudu, za to by tě pochválili snad jen na serveru pletacijehlice.cz. Proč tam místo šestky není osmička?
nevidis dal, nez na spicku vlastniho nosu
Tak tak, očividně nechápe, že nejen ropa padá do pr...
https😐/ibb.c👋WnwJMbD
Nechci si ani představovat co bude za půl roku...
https😐/ibb.c👋WnwJMbD
Nechci si ani představovat co bude za půl roku...
To seš fakt tak blbej? To je jako radovat se, že když jsem si na cirkulárce uřízl pravou ruku dostanu invalidní důchod a nemusím do práce...
Je blbej. Nějaké myšlení v souvislostech nebo domýšlení důsledků, to je zcela mimo jeho kapacity. Ale k tomu americkému stylu se to hodí, u nich je to normální.
Myšlení v souvislostech je to, že pokud EU pojede za téhle koronavirové krize i nadále Green deal, krachne. A konečně od ní bude pokoj 😄
A jelikož mě bydlení tenhle rok stojí cca 1200 měsíčně vč internetu, energií a vodné stočné (přeplatky sou věc) , ceny paliv výrazně klesly tak to jak šlape ekonomika se mě moc netýká. A dluhy a hypotéky a půjčky žádný nemam. Takže asi tak.
A jelikož mě bydlení tenhle rok stojí cca 1200 měsíčně vč internetu, energií a vodné stočné (přeplatky sou věc) , ceny paliv výrazně klesly tak to jak šlape ekonomika se mě moc netýká. A dluhy a hypotéky a půjčky žádný nemam. Takže asi tak.
porad jeste jezdim pro radost, aspon obcas.
kdyby mi za benzin jeste platili, prisel bych o kus radosti
lidi co pracujou v podnikatelsky sfere jsou v nejistote kam souvasna situace povede, ti se spis snazi setrit. vyherci jsou ale duchodci a zamestnanci placeni statem, kterych je dohromady vcetne duchodcu cca 3.5milionu, ale pochybuju, ze zrovna tihle to vytrhnou...
Problém je to, že dnes mnozí jezdí zlomek toho, co před měsícem. I kdyby byl benzín za 10 kaček, co s ním udělám? Naplním pár kanystrů pro sekačku - co to je, nic, když jen v březnu jsme doma do dvou aut natankovali odhadem o 300 litrů míň, než by bylo za normální situace.