Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeStát chystá v následujících třech letech 172 dopravních staveb. Budou na to však peníze?
9 komentářů
topten
... jestlize StBak tvrdi, ze stavi kilometr dalnice za 150mega, tak tady za par let mame 1000km novych dalnic ...
a mezitim u nas letos opet odlozili obchvat o dalsi rok, a pochybuju, ze s tou letosni 300mld planovanou rozpoctovou sekyrou (odhaduju na 400+) vubec kopnou behem nasledujicich 10 let
a mezitim u nas letos opet odlozili obchvat o dalsi rok, a pochybuju, ze s tou letosni 300mld planovanou rozpoctovou sekyrou (odhaduju na 400+) vubec kopnou behem nasledujicich 10 let
Od roku 2013 postavili jenom 300 km dálnic a to některé byli přejmenované silnice 1 třídy.A jeho příznivci budou vykládat jak se staví.Jednoho takové znám.
Vidíš. Tady se shodneš i s ruským trollem. 😄
neber si to tak
pokrok je pokrok, ten nezastavis
i kdyz te muze treba bolet
pokrok je pokrok, ten nezastavis
i kdyz te muze treba bolet
Já si nic neberu. To ty prskáš okolo sebe a jsi všem pro smích.
To je jasný.
Ale Babiš je takovej kalibr, že jsme se zhruba shodli. Na to jsem chtěl upozornit.
Pokrok mi nevadí.
EV už taky mám. Počítám na rozdíl od tebe.
Nafackuj si.
To je jasný.
Ale Babiš je takovej kalibr, že jsme se zhruba shodli. Na to jsem chtěl upozornit.
Pokrok mi nevadí.
EV už taky mám. Počítám na rozdíl od tebe.
Nafackuj si.
Půjčí si.
Však von to někdo někdy splatí.
On už ne.
Mám těchle klaunů dost. Ta Schillerová když někde vyleze, tak co vodevření huby, to miliarda v kopru. Už je na 300 jen za příští rok.
Jediny, kdo umi tvorit hodnotu z niceho je CNB a to jeste omezene.