Tak nás otvorenie autosalónov ešte len čaká. Preto som dnes v rámci návštevy servisu chodil po showroome úplne sám, zvláštny pocit.
Každopádne si tiež myslím, že ľudia budú teraz s kúpou opatrnejší, a to nielen súkromníci, ale aj firmy, ktoré budú viac zvažovať výdavky.
Jenik3
7
A kdyz nekoupi, tak se nic nestane. Stavajici auto si nechaji jeste rok, dva.
Lidi svoje penize utrati za neco jineho nebo spotrebu odlozi a budou mit vetsi uspory v dalsich letech - babisku a rusnoka sice trefi, ale nikdo nema povinnost utracet.
Market
4
Tiez si myslim, ze momentalne vsetci, ktori vyslovene auto okamzite nepotrebuju, budu vyckavat, pripadne ak aj nieco kupia, tak budu pozadovat vyraznejsiu zlavu...
3_diamanty
2
presne tak...
3_diamanty
3
tusim zajtra uz otvaraju autopredajne aj u nas.... ale masivny nakup aut asi necakajme ... v tychto casoch ked jedna polovica ludi je doma a dalsia polovica momentalne asi aj bez prace to asi nebude uz aj tak moc dobry rok aj keby sa to v lete uz obratilo ... a tak som ( este pred koronou zaciatkom roka ) veril ze tych 100 tisic aut dame aj tento rok... a nakoniec budeme radi asi aj za nejakych 60 tisic jak z cias spred 20 rokov ;-\ ... tento rok cakam teda velmi slaby z pohladu autopredajcov ... autobazare asi to iste ... tie mozno niektore aj skrachuju .. uvidime... .
a aj ja teraz tiez jazdim este menej ako obvykle a to obvykle tiez nejazdim moc vela ... takze kupovat teraz auto fakt asi nie je idealna doba ... ale zase ked musis tak musis... ja som po svoje auto zase siel v mrazoch ked bolo -10 .. obcas si to clovek fakt nevyberie... kazdopadne bude to predajne hodne slaby rok...
cudzinec11
0
uvidíme ako skoro to dojde predajcom a automobilkam, zatial ziadne oficialne zlavy nie su, ci sa budu hrat na chrobaka a vyckavat a neoficialne ponukat v showroomoch najake tie kozmeticke zlavy a predlzenu zaruku zdarma a podobne perly, alebo niekomu "prasknu nervy" a da vsetko plosne o napr. 1500 EUR dole a dostane ostatných pod tlak. Ked sa zdrazuje, tak sa predbiehaju, ked sa ma zlacnovat, tak sa nikomu akosi oficialne nechce...
Každopádne si tiež myslím, že ľudia budú teraz s kúpou opatrnejší, a to nielen súkromníci, ale aj firmy, ktoré budú viac zvažovať výdavky.
Lidi svoje penize utrati za neco jineho nebo spotrebu odlozi a budou mit vetsi uspory v dalsich letech - babisku a rusnoka sice trefi, ale nikdo nema povinnost utracet.
a aj ja teraz tiez jazdim este menej ako obvykle a to obvykle tiez nejazdim moc vela ... takze kupovat teraz auto fakt asi nie je idealna doba ... ale zase ked musis tak musis... ja som po svoje auto zase siel v mrazoch ked bolo -10 .. obcas si to clovek fakt nevyberie... kazdopadne bude to predajne hodne slaby rok...