Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autosalony po znovuotevření přilákaly desítky zákazníků. Zájem byl ale nižší

6 komentářů

Jenik3
A kdyz nekoupi, tak se nic nestane. Stavajici auto si nechaji jeste rok, dva.
Lidi svoje penize utrati za neco jineho nebo spotrebu odlozi a budou mit vetsi uspory v dalsich letech - babisku a rusnoka sice trefi, ale nikdo nema povinnost utracet.
Market
Tiez si myslim, ze momentalne vsetci, ktori vyslovene auto okamzite nepotrebuju, budu vyckavat, pripadne ak aj nieco kupia, tak budu pozadovat vyraznejsiu zlavu...
iudex
Tak nás otvorenie autosalónov ešte len čaká. Preto som dnes v rámci návštevy servisu chodil po showroome úplne sám, zvláštny pocit.
Každopádne si tiež myslím, že ľudia budú teraz s kúpou opatrnejší, a to nielen súkromníci, ale aj firmy, ktoré budú viac zvažovať výdavky.
3_diamanty
tusim zajtra uz otvaraju autopredajne aj u nas.... ale masivny nakup aut asi necakajme ... v tychto casoch ked jedna polovica ludi je doma a dalsia polovica momentalne asi aj bez prace to asi nebude uz aj tak moc dobry rok aj keby sa to v lete uz obratilo ... a tak som ( este pred koronou zaciatkom roka ) veril ze tych 100 tisic aut dame aj tento rok... a nakoniec budeme radi asi aj za nejakych 60 tisic jak z cias spred 20 rokov ;-\ ... tento rok cakam teda velmi slaby z pohladu autopredajcov ... autobazare asi to iste ... tie mozno niektore aj skrachuju .. uvidime... .

a aj ja teraz tiez jazdim este menej ako obvykle a to obvykle tiez nejazdim moc vela ... takze kupovat teraz auto fakt asi nie je idealna doba ... ale zase ked musis tak musis... ja som po svoje auto zase siel v mrazoch ked bolo -10 .. obcas si to clovek fakt nevyberie... kazdopadne bude to predajne hodne slaby rok...
3_diamanty
presne tak...
cudzinec11
uvidíme ako skoro to dojde predajcom a automobilkam, zatial ziadne oficialne zlavy nie su, ci sa budu hrat na chrobaka a vyckavat a neoficialne ponukat v showroomoch najake tie kozmeticke zlavy a predlzenu zaruku zdarma a podobne perly, alebo niekomu "prasknu nervy" a da vsetko plosne o napr. 1500 EUR dole a dostane ostatných pod tlak. Ked sa zdrazuje, tak sa predbiehaju, ked sa ma zlacnovat, tak sa nikomu akosi oficialne nechce...