Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVW Viloran přijíždí jako nový rodinný ideál. Prohlédněte si jej do detailu
18 komentářů
kari.laz
Možná by se uchytil i v Evropě. Moc na výběr tu už není. Jako nástupce Sharanu. Velkých MPV je jak šafránu.
Jj, jak se tu představuje zajímavý auto, tak je to většinou pro neevropské trhy. K nasr.ní.
Souhlasím, velkých MPV v Evropě je sakra málo a velká SUV je prostě nenahradi. Mě se Viloran taky líbí, ale jak znám VW tak cena by byla v EU brutální 😒]
Bez dieselu je to k ničemu
Sharan končí?
Pokud vím, tak končí Alhambra, ale pokud by byl Sharan následně nahrazen něčím takovým, tak proč ne. Stejně už je na trhu nějaký ten pátek a nový model by se hodil.
Hmm... užitná hodnota tohohle crossu je přece jen menší, než u krabice na kolech jménem Sharan. Ale na druhou stranu, shora (velikostně) Sharanu konkuruje Multivan, takže asi by bylo možný nechat mu trošku víc prostoru a se Sharanem jít po větším stylu.
No nástupce Sharanu asi moc ne, tohle je minimálně o třídu větší auto a je větší i než Multivan a je delší, širší a vyšší než byl třeba Mercedes R a to bylo pořádné hebedo. Takže minimálně i o třídu dražší než Sharan, spíše o dvě.
3_diamanty
mne sa to moc lubi.... takze kto je fakt solventny a ma velku rodinu tak urcite taketo nieco rad uvita... len skoda ze tie najlepsie kusky svetovej automobilovej produkcie dnes uz nas europsky trh minaju velkym oblukom ;-\ ... lebo aj toto auto by som si v europe predstavit v pohode vedel... ale chapem 😢
Spíš ta druhá řada v tomhle provedení vypadá spíš jako business než jako family.
Přijde mi to jako taková variace na Espace, jako by se nemohli rozhodnout, jestli chtějí MPV nebo SUV. Ale tak proč ne, úplně špatně to nevypadá... pokud někdo chce šoupačky, ale zase ne dodávku...