Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda podpoří prodeje nových i ojetých aut, Restart nabídne zvýhodnění až 217.600 Kč

14 komentářů

Petriso
Electro Citigo pod 400.000???
lyon667
Aneb 'Kup si baterii, dostaneš auto zdarma'? 😄
WinDiesel
Skvělej kauf. 😲 To je přesně to co tu chybí - malé předražené elektroplechovky.
Xylo
To je dobrá informace. Je tedy poměrně zjevné, jak "strašlivě" výrobce i dealer na Citigo iV prodělává 😁 . Je třeba říci, že většina aut pod 400 tisíc je předváděcích nebo rezervovaných, takže opravdu obrovská poptávka. Asi až tuto várku prodají budou klidně prodávat za ceníkovou cenu + 50 tisíc. Zdroj : https😐/stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?…
Blue Sun
přehled naleznete na tomto odkazu... ale odkaz jaksi chybí...
Beefcake
PowerHouse
Tak jsem si prohlížel ty Oktávky III, a u levnějších skladovek je sleva 40 000 Kč
To ale bylo i před restartem.
fujara381
To tam nenapíšete že prodlouženou záruku plošně zdražily o 800% !!!!
Z autosalonu rovnou do servisu 😒]
WinDiesel
Lidi mají jiné starosti. Firmy také.
johny555
už pouze zbývá, aby začali řvát BLACK FRIDAY!!! :no: Kdepak, Škoda už definitivně vypadla z mého výběru
Katikakus
..jenom zacatek. Ceny pujdou jeste dolu. A u vsech.
Pavel M
Na to jak je článek dlouhý, jsem se nedozvěděl u žádného modelu za kolik si ho můžu koupit. Divná doba.
Xylo
Myslím si, že dobrá informace je, že trend nyní nastolený je snížení ceníkových cen. Samozřejmě to budou různé hrátky s výkupem nebo financováním, ale podle mého názoru je dobrou strategií prostě počkat .
Miroslav Svoboda
Každopádně lidé by se měli štajfnout a nekupovat to. Je to jenom marketingový tah. Oškubou vás na výkupu. 100% v tom bude něco nedobreho. Pro mě už Škoda zkončila. 👎 Je to pouze můj názor.