Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda podpoří prodeje nových i ojetých aut, Restart nabídne zvýhodnění až 217.600 Kč

14 komentářů

johny555
už pouze zbývá, aby začali řvát BLACK FRIDAY!!! :no: Kdepak, Škoda už definitivně vypadla z mého výběru
fujara381
To tam nenapíšete že prodlouženou záruku plošně zdražily o 800% !!!!
Z autosalonu rovnou do servisu 😒]
Miroslav Svoboda
Každopádně lidé by se měli štajfnout a nekupovat to. Je to jenom marketingový tah. Oškubou vás na výkupu. 100% v tom bude něco nedobreho. Pro mě už Škoda zkončila. 👎 Je to pouze můj názor.
WinDiesel
Lidi mají jiné starosti. Firmy také.
WinDiesel
Skvělej kauf. 😲 To je přesně to co tu chybí - malé předražené elektroplechovky.
PowerHouse
Tak jsem si prohlížel ty Oktávky III, a u levnějších skladovek je sleva 40 000 Kč
To ale bylo i před restartem.
lyon667
Aneb 'Kup si baterii, dostaneš auto zdarma'? 😄
Blue Sun
přehled naleznete na tomto odkazu... ale odkaz jaksi chybí...
Xylo
Myslím si, že dobrá informace je, že trend nyní nastolený je snížení ceníkových cen. Samozřejmě to budou různé hrátky s výkupem nebo financováním, ale podle mého názoru je dobrou strategií prostě počkat .
Xylo
To je dobrá informace. Je tedy poměrně zjevné, jak "strašlivě" výrobce i dealer na Citigo iV prodělává 😁 . Je třeba říci, že většina aut pod 400 tisíc je předváděcích nebo rezervovaných, takže opravdu obrovská poptávka. Asi až tuto várku prodají budou klidně prodávat za ceníkovou cenu + 50 tisíc. Zdroj : https😐/stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?…
Pavel M
Na to jak je článek dlouhý, jsem se nedozvěděl u žádného modelu za kolik si ho můžu koupit. Divná doba.
Katikakus
..jenom zacatek. Ceny pujdou jeste dolu. A u vsech.
Beefcake
Petriso
Electro Citigo pod 400.000???