Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeItalský Jeep Compass nabídne benzínovou 1.3 s automatem a čtyřkolku pouze s hybridem
48 komentářů
Anonym
s tím, co si představím, když se řekne "džíp", jen hodně málo společného...
A mne to zase příjde v záplavě změti pseudocrossoverů jako hezké menší SUV klasických tvarů, chvíli jsme po něm koukali.
Však právě...menší SUV.
Já těma představama myslím wilíka, (grand) čerokéze, wrangléra jako měl nyk slótr.
Já těma představama myslím wilíka, (grand) čerokéze, wrangléra jako měl nyk slótr.
Tak z čerkoeze udělali nevzhlednou hroudu 😐, GC se mi líbí pořád a ten zbytek mne nějak obchází, Wranglérem jsem jezdil, s italským dieslem, nejelo to špatně, ale kromě toho, že by byla sranda se s tim vlétě odkapotovanym vozit po Praze, tak nevím, k čemu bych ho chtěl 😁 Nejlepší Jeep, kterým jsem jezdil je starý čerkéz s čtyřlitrem, to má alespoň zvuk 😁
No Jeep s 1,3 je fakt velká parodie. 😄
Speed
A proč tak objemný motor. Nestačilo by 2 válcové triturbo 0,8? 😒]
No, doteď to mělo 140k 1.4Tjet...takže to takový rozdíl není a na auto této velikosti to stačí.
Možná jsem jako majitel Mazdy 2,5L trochu postižený, ale na velikost tohoto typu auta min.2 litr. Vše menší půjde velmi rychle do kytek.
Nevím, proč by oturbený čtyřválec měl jít do kytek, navíc na výkony té 2.5l Mazdy dnes stačí foukaná 1.5tka 😊
Optimální motor pro Compass je 2,4 R4 s 175+ HP
Cokoliv jiného je velká trapárna 😄
Cokoliv jiného je velká trapárna 😄
Tak ta 1.3 pojede určitě lépe než utrapena 2.4
Jasně, 2,4 je strašně utrápená. Jel si v tom někdy? Já měl měsíc 2,0 Caliber 160 HP a to jezdilo výborně.
Takže atmo 2.4 175koni pojede lépe než oturbena 1.3 ktera má 130 nebo 150 koni a 270nm????? Hlavně v pruznosti bude 2.4 v zadeli.
Ne, ale Barik si pak najdu jednu věc, v které je ta 2.4 lepší, třeba, že má větší objem, nebo spotřebu a bude ti to tady v diskuzích omlacovat 😁
Onehdá se tu vysmíval s nějakou Amerikou s 2.7V6 , která měla asi o 10 koní víc, než 2.8 V6 od VW v Superbiu 1, že VW dokázal vydolovat z většího objemu méně kw... ale už neviděl, že ta Americká krabice jela na stovku i s tím motorem o 2s pomaleji a V max byl asi 20 km/h nižší 😒] 😒]
Onehdá se tu vysmíval s nějakou Amerikou s 2.7V6 , která měla asi o 10 koní víc, než 2.8 V6 od VW v Superbiu 1, že VW dokázal vydolovat z většího objemu méně kw... ale už neviděl, že ta Americká krabice jela na stovku i s tím motorem o 2s pomaleji a V max byl asi 20 km/h nižší 😒] 😒]
Převodovka, Ozzmane, převodovka 😄
5 kvalt v superbu vs 4 kvalt v Sebringu.
Kombinovaná Spotřeba obou aut identická 9,9 L. Ale amerika motory neumí vid 😄
5 kvalt v superbu vs 4 kvalt v Sebringu.
Kombinovaná Spotřeba obou aut identická 9,9 L. Ale amerika motory neumí vid 😄
Jo, koncern mel tedy slabší motor a o tolik lepší převodovku, že to auto Sebring setrelo rozdílem třídy. Budu si to pamatova 😊. K čemu je mi ten velký motor, když mi ujede i oturbeny R4? 😊
Trošku lepší zrychlení dané převodovkou a vyšší maximálka, což může být víc faktorů vč. omezovače je rozdíl třídy jo.
aha, hmm 😄
aha, hmm 😄
twl meleš srance a čísla z papíru.
Jasně, že pojede líp.
A nehádej se.
Tady si píšeš s fostekem.
Jasně, že pojede líp.
A nehádej se.
Tady si píšeš s fostekem.
The 2.4L MultiAir® 2 - 184 HP a 243 Nm.
Pojede to určitě hůř jak něco se 130 HP a turbíčkem a taky to turbíčko bude víc spolehlivé a déle to vydrží, najede víc km vid .
Jde to to, zda se jim to konečně povedlo sladit s 9.st převodvkou ZF, to byl hlavní zádrhel v pružnosti a v tom jak hladce to řadí.
Pojede to určitě hůř jak něco se 130 HP a turbíčkem a taky to turbíčko bude víc spolehlivé a déle to vydrží, najede víc km vid .
Jde to to, zda se jim to konečně povedlo sladit s 9.st převodvkou ZF, to byl hlavní zádrhel v pružnosti a v tom jak hladce to řadí.
Tak možná absolutní zrychlení bude možná o trošku lepší ale pružnost-tedy uživatelská privetivost určitě ne. 150ti konova verze už by 2.4 smazla ve všem. O tom že by měl fiat problémy se spolehlivostí svých motorů nic nevím. Naposled možná 1.4 12v barava marea a nebo 1.8 16v barcheta stilo.
Tak jako určitě. Stačí. Než se po...re
Tak zase...když ho koupíš novej, třeba 5 let a 150tis záruka (to stojí pár šušní) tak je ti to asi jedno, ne? A netaháš s sebou zbytečnou váhu. Hele, ta 2.5 ka (nechci googlit) to je R4 stejně ne? ...a prej nějakej udušenej je.
V Mazdě si to zaplaťpánbu nemyslí !!!! Mazda :yes: :yes: :yes:
Foukané 1,5 :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Foukané 1,5 :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Jseš maskovanej Mazda66 že jo? A už nám to zase cpeš? To snad ne.
Jestli ne, sorry.
Jinak máš pravdu.
Ideál do tohoto 2.0 nafta v automatu, když jezdíš míň, klidně podobný benál.
Jestli ne, sorry.
Jinak máš pravdu.
Ideál do tohoto 2.0 nafta v automatu, když jezdíš míň, klidně podobný benál.
??????
Už jsem dával edit, ale jaks odpověděl, už to nešlo.
Už vím, že nejsi a OMLUVA.
Ten vohnout má M6 a ty koukám nějaký to jejich SUV. Sorry kámo.
Už vím, že nejsi a OMLUVA.
Ten vohnout má M6 a ty koukám nějaký to jejich SUV. Sorry kámo.
JJ, CX-5. Spokojenost :yes:
Nějak se nám tady rozmáhá takový nešvar...
Poslední dobou nějak moc diskutérů s mazdím SUV a všichni jen chválej 😁
Včera tady bylo to samý.
OK, užívejte!
Poslední dobou nějak moc diskutérů s mazdím SUV a všichni jen chválej 😁
Včera tady bylo to samý.
OK, užívejte!
Asi něco dělaj dobře, klucí japonský. Ale v poho. Nejsem skalní. Pár motorizací jsem vyzkoušel a prostě mi Mazda sedí. Nic víc, nic míň.
Ne ne T-Jet to nebyl. Multi air to byl!
Tuším to byl Multiair, ne T-JET.
EDIT: aha, nejsem první. Každopádně na tu váhu to chce podladěný dvoulitr.
EDIT: aha, nejsem první. Každopádně na tu váhu to chce podladěný dvoulitr.
Renoo
A ten jako nahradili hybridem? Emise euro6dT přece plnil...To byl jediný normální diesel, který měl dost síly a navíc šel pro šetřílky pořídit i s manuálem a AWD a na druhé straně pak s automatem a AWD. Kombinace pro každého, výkonu tak akorát.
To je takový obyčej v týhle době. Šestnáctiletí spratci buzerujou OSN, bukvice se vdávaj a zákazníkům se bere zboží, který chtějí a cpe se jim, co nechtějí. :-!
twistedTSD
Při pohledu na tabulkovou spotřebu 1.4 bylo jasné, že přijde nějaká zrada, ale tohle je ke zblití. Jednak si nejsem jistý, že víc downsizingu je ta správná cesta pro dosažení reálného efektu, ale budiž. Jenže Jeep ve dvoukolce je zločinem proti lidskosti a podmínit čtyřkolku plug-inem, který plnohodnotně využije jen někdo, to je zvěrstvo. Dosavadní Compass má dvě (!) různé verze plnohodnotné čtyřkolky. O tom, co to udělá s cenou, nemluvě.
Stupidní flotilové emise. :no:
Stupidní flotilové emise. :no:
zlysoused
jestli se budou dál dovážet i nějaké z Amerických verzí. Jinak motiv téhle změny je jasný. Snížit flotilové emise CO2.
Aby si člověk mohl koupit Jeep v normální motorizaci a ve čtyřkolce, bude ho muset "pašovat" z USA. Tomu říkám pokrok.
z USA se toho vozí mraky https😐/www.sauto.cz/…adiator/18599428?…
https😐/www.sauto.cz/…herokee/17742892?…
V Ofiko nabídce je akoráta Grandčíro i s tím největším motorem https😐/www.sauto.cz/…herokee/18709063?…
https😐/www.sauto.cz/…herokee/17742892?…
V Ofiko nabídce je akoráta Grandčíro i s tím největším motorem https😐/www.sauto.cz/…herokee/18709063?…
nevimdal
V americe tyhle auta řídí ženský a těm je jedno co je pod kapotou. To samý u Chevroletu model Equinoxx, kterej už asi dva roky má pouze 1.5 turbo. Malý motory v těchto menšísh SUV nejsou žádná novinka.
je tam ještě 2,0 R4 LTG s 252 HP.
Pravda, přechozí generace měla 3,6 V6 LFX, tady podladěný na 300 HP (v Camaru dával 323 HP).
Pravda, přechozí generace měla 3,6 V6 LFX, tady podladěný na 300 HP (v Camaru dával 323 HP).
Nebo
Žádnej válec a jeden kvalt.