Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vojenská policie si přebrala Land Rover Discovery. Nechybí jim speciální úpravy

11 komentářů

pradeda777
....když to platí daňový poplatník..... :-[] :no:
Futurista
Copak auta, ta ještě pro "armádu" chápu, ale nákup BVP za 53 miliard, to mi pro tu naši armádu, která neměla síly ani prostředkyna pomoc jednomu domovu důchodců na Vysočině, smysl fakt nedává.
pradeda777
Jenže toto nejsou auta pro armádu, ale pro papaláše vojenské policie, které budou celý den někde u velitelství zaparkované. :-[]
Blue Sun
Auta ochranné služby jezdí s ústavními a politickými činiteli. Mají životnost tak pět let, pak jsou to olítané vraky.
pradeda777
S těmi darmožrouty můžou jezdit octávky. I taxíkem by to vyšlo levněji. Anebo můžou chodit pěšky, je to zdravé.... :-[]
Blue Sun
Někdy si nastuduj, proč ta BVP musíme mít a do kdy. A nebo taky jak se poskytuje armádní pomoc za nouzového stavu a kdo o tom rozhoduje. Ať tu nejsi za vola.
wakantanka
HM, žeby preto, lebo tie súčasné BVP pamätajú ešte Chruščova? Žeby preto, lebo členstvo v NATO má aj nejaké záväzky? Pohni najprv rozumom.
Vasut1974
Rozpocet CR je kolem 1.6Bil CZK, rozpocet armady ma byt 2% aby to vyhovovalo nasemu zavazku vuci NATO (co je spolu s EU naprosto zasadni spolecenstvi pro pidinedulezitou zemi jako CR), takze bych 50mld (netusim na kolik let zivotnosti jsou planovany) povazoval za total drobny.

Takze bych Armade tyhle LandRovery zcela pral - precejen cas GAZ a UAZ uz je nastesti v pytli.
Martin911Turbo
Tak i Hasiči mají stejný auta nakoupený, prý je potřebují na dálniční nehody jsem četl...
http://www.firebrno.cz/…ve-zasahove-vozy
donPedro
Tož být mladší, hlásil bych se do činné služby, jakožto řidič ;-)
webpaja
No, koukal jsem, že žádná velká množstevní sleva za čtyřválce neproběhla ;-)