Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeProhlédněte si Dacii pro příští desetiletí. Elegantní vize vypadá jako Porsche
11 komentářů
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
wakantanka
0
Neeee, R ako Rally. 🙂
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
petrolhead
Tvarově moooc zajímavé, jen nevím jestli má Dacia v produkci odpovídající motor???
Xylo
Můj zcela subjektivní pocit je, že se v posledních letech dělají hezčí auta (než dříve) a to i v lidových cenových relacích.
dacia ma pekny dizajn..... pride mi taky sviezi mladicky... napriklad uz aj sucasny duster je vyslovene az pekny :yes:
Robert D
Viděli jste někdo, jak měl vypadat Duster? Já jo. Byl designově fantastický. A výsledek ?..., až 2. generace Dacie Duster byla designově celkem OK. Ale co do původního návrhu pořád nic moc. Pokud jsem správně četl poslední info o Renaultu, nemá daleko ke krachu. Tak to budou určitě řešit nějakou Dácii....
Agent Bureš
Přesně tak. Bude se šetřit o 106. A ani výrobci prémiových značek to nebudou mít jednoduché. Málokterý ředitel si dovolí objednat drahé auto, když se budou všude škrtit výdaje.
Dacia je podle mě jedna z těch perspektivnějších značek. Pokud se ale položí Renault, tak to Dacia asi nemůže přežít.
Dacia je podle mě jedna z těch perspektivnějších značek. Pokud se ale položí Renault, tak to Dacia asi nemůže přežít.