Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Prohlédněte si Dacii pro příští desetiletí. Elegantní vize vypadá jako Porsche

11 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
wakantanka
Neeee, R ako Rally. 🙂
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
petrolhead
Tvarově moooc zajímavé, jen nevím jestli má Dacia v produkci odpovídající motor???
Agent Bureš
Dali by tam nějakej elektromotor. Kdyby to teda vzniklo, co se nestane.
Xylo
Můj zcela subjektivní pocit je, že se v posledních letech dělají hezčí auta (než dříve) a to i v lidových cenových relacích.
3_diamanty
dacia ma pekny dizajn..... pride mi taky sviezi mladicky... napriklad uz aj sucasny duster je vyslovene az pekny :yes:
Robert D
Viděli jste někdo, jak měl vypadat Duster? Já jo. Byl designově fantastický. A výsledek ?..., až 2. generace Dacie Duster byla designově celkem OK. Ale co do původního návrhu pořád nic moc. Pokud jsem správně četl poslední info o Renaultu, nemá daleko ke krachu. Tak to budou určitě řešit nějakou Dácii....
pogo26
Ke krachu mají dnes blízko všichni. Některým to jen ještě nedošlo.
Petr Šlesinger
Tohle vypadá jako,že Dacia začne vyrábět lidového mustanga za hubičku.
Agent Bureš
Přesně tak. Bude se šetřit o 106. A ani výrobci prémiových značek to nebudou mít jednoduché. Málokterý ředitel si dovolí objednat drahé auto, když se budou všude škrtit výdaje.

Dacia je podle mě jedna z těch perspektivnějších značek. Pokud se ale položí Renault, tak to Dacia asi nemůže přežít.