Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Kdyby místo SUV zůstala v módě rodinná MPV: Takto by vypadala od Jaguaru či Lexusu

11 komentářů

Reco
Keby tie auta vyzerali takto, tak by sa nepredavali bezohladu na to ci existuju nejake SUV.
xxc
Ale staci trosku zvysit svetlu vysku a zrazu sa tie auta predavaju 😄 Velka zahada, ze preco asi.
white label
Ušetřil si mi příspěvek.
petrolhead
Smutný konec příběhu. 20 let jezdím v MPV a neumím si představit, že bych ho suploval nějakou dodávkou, nebo SUV, jak se to teď dělá... 😒
white label
Takže petrolhead v MPV... 😄
Ozzman
Takovej Espace V6 je víc pro petrollheada, než Oktávka 1.0 TSI 😁
hipisko
Aj espace 2,0 96kw je viac ako oktavka v plnke.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
N6600
Ten Lexus je Toyota Sienna, ktora je normalne v predaji...
Martin182
Obal predáva.. vždy to tak bolo a vždy to tak aj bude. Či už pri oblečení, pri ženách, alebo pri autách.

Tiež mi je to ľúto, napr. taká Honda Odyssey svojim kráľovským interiérom a integrovaným vysávačom zahanbí snáď všetkých z radov SUV :-!
Moje_prezdivka
Neni jen Odyssey. Sedona, Pacifica... ta auta se delaji a jsou uzasna. Ale nejde je v CR ofiko koupit a kdyz je nekdo vozi i nove, tak za hrozny penize. A v TP spousty vyjimek. Mam jich tam asi 12. Ale 300 koni v rodinnem korabu, kde i za treti radou je furt spousta mista... neni jina volba 😊)