Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bugatti 57 SC Atlantic: perla za desítky milionů v Praze

18 komentářů

da_b0mb
...ach :yes: 😉
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Jestli tohle je od redakce vánoční dárek tak moc děkuju!!!! :yes: :yes: :yes:
krasa, ale tech 6 vyfuku je zajimavejch 😄
To máš recht!Taky sem nečekal u osmiválce 6 vejfuků.A ta dřevěná lišta kolem oken zevnitř vypadá špičkově.
da_b0mb
Tak ty ses marnej 😄
Tak marnej sem po včerejšku určitě 8-s , ale uznej že je to dost zvláštní počet.Trochu sem hledal, ale nigde sem to zdůvodněný nenašel.Že je karoserie snýtovaná kvůli špatnej svařitelnosti toho materiálu píšou všude, ale proč je z jednoho svodu co de do tlumiče 6 tenkejch vejfuků, to třeba mě taky zajímá.Jesi to víš, sem s tim! 😄
Jo tohle umí jen Italové, nikdo jinej paráda :yes:
Jenže Bugatti je francouzská firma!! >😁
pučte mi někdo bůra, pudu mu to vobjet
shoř v pekle blboune závistivej :-!
hattori_hanzo
Tenhle chlap,ten věděl... :yes:
a vi nekdo cenu... v roce 2000 byla vydrazena za 400milionu kc.... ted uz jsou jen 3 respektive 2, takze to urcite jeste stoupla..
Těch 400mega je trochu moc ne, tady se tento kousek nabízí za 35milionů Kč
Na tomhle autě nebyly použity původní díly k renovaci. Původní je tuším že rám a čast motoru, proto je cena asi jenom 10% původních kousků.
Dobrej ***lap >😁
co jsem řetl myslim MF dnes tak jednoho si koupil jeden modni navrhar nedavno za 15 milionu dolaru(mozna eur), ale pry tahle bude o hodne levnejsi protoze je to neni puvodni od bugattiho, ale prave "jen" ta zrenovovaná
Ivorry
Když už je to taková vzácnost a dorazila i k nám do České republiky (škoda, že se smějí hlavně pražáci), tak mohli aspoň zaplatit špičkového fotografa, aby udělal špičkové fotky a ne krásné auto na vyblitých fotkách :no: