Novinky
Je to jinej svět. Jak přežiješ mezi kriplama v čr co si neumi dodržet odstup, neumi jezdit plynule a nebo nevi co je jet pri pravem okraji vozovky, tak muzes kamkoli. 15tis km v usa za jeden mesic a nezazijes tolik sracek jako jednu cestu praha brno. Bravo Čr, preci jen mame vedle jagra a piva jeste neco nej.
Meleš zase (jako vždycky) úplný srance.
V drtivé většině světa jsou mnohem horší a neohleduplnější řidiči, než u nás. I když je to k nevíře.
Afrika, skoro celá Asie včetně Ruska, latinská Amerika.
Kdybys sis aspoň přečetl článek, ty strupe, tak bys pochopil.
V drtivé většině světa jsou mnohem horší a neohleduplnější řidiči, než u nás. I když je to k nevíře.
Afrika, skoro celá Asie včetně Ruska, latinská Amerika.
Kdybys sis aspoň přečetl článek, ty strupe, tak bys pochopil.
na druhou stranu jsou země, kde jsou daleko ohleduplnější řidiči než u nás, ale přejet tě mužou všudej vo to žádná
Načo Afrika či iná exotika. Stačí vybehnúť len niekam na Balkán a zažiješ navidané. Aj keď musím uznať, že už aj tam sa lepšia.
Mna prekvapilo Chorvatsko, ze na prechode sa auta ani nesnazili spomalit, aby sme s detmi presli. Urcite nechcem prednost, ani sam velmi nezastavujem, ale ked uz niekto ide cez prechod, tak sa ho snazim nezrazit. Tam nie 😄
Za mňa je Chorvátsko jedna z oblastí, kde je to so správaním vodičov horšie. Kedysi som tam bol a chcel som ísť mimo diaľnice po pobreží mora. Na to ,že cesta bola pomerne úzka, rýchlosť 70 km/h a miestni sa na mňa drzo lepili. Celkovo jazdili netolerantne. Na podobných cestách bolo aj dosť nehôd. Čo už s nimi - sú to južania 😊.
Mne sa páči keď idem do Rakúska - naši frajeri tam často začnú byť disciplinovanými vodičmi 😊. Na druhej strane - odkedy máme diaľnicu skoro cez celé Slovensko, je jazda oveľa bezpečnejšia.
Mne sa páči keď idem do Rakúska - naši frajeri tam často začnú byť disciplinovanými vodičmi 😊. Na druhej strane - odkedy máme diaľnicu skoro cez celé Slovensko, je jazda oveľa bezpečnejšia.
Osobně jsem toto zažil jen jako spolujezdec, ale v Bombaji to byla absolutní katastrofa. Jsou tam silnice, které mají mít asi 3 proudy, ale funguje to jako jedna tlustá lajna, kde se kličkuje podle toho, kde je právě místo. Lidi normálně vlezou do cesty s cílem přejít na druhou stranu a přitom ukazují rukou, že tam prostě vlezli a hotovo. A nebo třeba odcházejí nějakého umírajícího chudáka na chodníku nebo bezdomoveckou rodinu, která si na chodníku udělala piknik a jídlo podložila pytlem na odpadky. Ulice je jedno nekonečné troubení a motorový hluk, které po několika dnech způsobilo úplné otupění mých uší. Nechutný pach byl cítit v letadle už při přistávání, byť jsme byli ještě tak 1 km nad zemí.
A keď to cheš i s tou mentalitou, zájdi do Talianska. Tam je to normálne a bežné.
Je to aj o pristupe, mne sa este asi nestalo, aby mi niekto liezol do kufra.
Edit: Uznávam, že veľmi často sa to netýka ani tak "domácich" ako ešpézetiek s KS.
Čím viac na východ, viacej agresivity a hlúposti na cestách.