Novinky
3_diamanty
1
neskutocne charizmaticky... moderny.. vzdusny... luxusny... a pritom na mna posobi nadalej akoby bol este zo starej skoly kde logika a praktickost ci funkcnost vitazili nad gycovostou nevkusom a lacnym biznisom ... perfektna implementacia dipleja a vobec.... takto to ma vyzerat... ten kokpit je naprosta dokonalost.... takto presne si to predstavujem .. lebo mat 3 megatablety cez pol auta to aspon pre mna nie je ten skutocny luxus .. ved co je na tom aj luxusne ze jo.. nic ... aston ale dokazal ze nadalej umi a vie robit skutocne luxusne a noblesne kabiny hodne luxusnej triedy .... samozrejme aj exterier je famozny... spociatku sa mi na fotkach zdal akysi nemastny neslany ale po zhliadnuti zopar videi ( ktore ukazu viac ako vsetky tieto fotky na tmavych kolach ) musim priznat ze aj v tomto je to maximalna pecka a paci sa mi ... je elegantny ale pritom nadalej astonacky osobity a sportovo strihnuty .... a teraz si ho predstavte na krasnych klasickych diskoch ( lebo tie cierne su des ) a v nejakej tmavej modrej farbe.... ach jaj... to je sen proste https😐/www.youtube.com/watch?… ... akoze ta kabina je uplne neskutocna ( cas 5:00 ) .... aj cullinan tu uz bude mat co robit ... tu uz konci veskera legrace .. aston :yes:
Nebylo by lepsi misto toho koupit vic ASX?
... a teď abych čekal, až se na mě dostane řada! 😲
Ale fakt se mi líbí. Je přijatelnější, než Lambo, navíc hezčí a praktičtější. A o kufr, tak o ten mi jde především.
Ale fakt se mi líbí. Je přijatelnější, než Lambo, navíc hezčí a praktičtější. A o kufr, tak o ten mi jde především.