Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Autonomní řízení zřejmě nebude takový zázrak bezpečnosti, jak se očekávalo

Zatímco mnozí očekávali, že s nástupem autonomního řízení se dopravní nehody stanou minulostí, skutečnost může být méně růžová.
Zpět na článek
10. 6. 2020 18:41
10. 6. 2020 10:32
autonomní řízení
On to někdo očekával? :-[]
Rozbalit vlákno
2
10. 6. 2020 11:10
Re: autonomní řízení
Asi nějaký analytik.
Avatar - Stejsn
10. 6. 2020 13:53
Re: autonomní řízení
prý "mnozí"
10. 6. 2020 17:01
Je to pořád stejné...
..pokud se nějakého šéfa automobilky někdo zeptá na budoucí trendy, odpoví Vám jako kafrmlejnek - elektrodebilita, autonomní řízení a sdílení aut. A celé to dorazí ještě kecem, že jeho firma se chce z "obyčejné" (čti "zastaralé) automobilky změnit na "dodavatele mobility". Všechno jsou to přitom jen žvásty, přednášené na současnou levičácko-zelenou politickou objednávku.
Takže: 1) elektrodebilita není ani ekonomická, ani ekologická a drtivá většina normálních zákazníků ji nechce, stejně jako zbytečně složité, těžké a drahé hybridy. 2) autonomní řízení je zcela nesmyslná myšlenka, která ani z technických, ani právních důvodů nemá šanci na realizaci. 3) sdílení aut je další levičácký výmysl, silně zavánějící zkrachovalým socialismem. Projekty, které se o něco podobného pokoušely, pravidelně končívají krachem a obrovskými ekonomickými ztrátami. Takže - 1) vozy s maximálně čistými a úspornými spalovacími motory zatím nemají odpovídající náhradu (a zřejmě ještě dlouho mít nebudou), 2) Svoje auta si normální lidé chtějí řídit sami a svobodně a maximálně si to užívat, 3) Každý normální příčetný člověk chce vlastnit vlastní auto, protože tento skvělý vynález (a manželka) se prostě nepůjčují. Automobilky budou zase zdravé a prosperující (a to i bez šrotovného), až budou moci svým zákazníkům opět nabízet normální (tedy dostupná a nepředigitalizovaná) auta, po kterých opravdu touží!
A nakonec: Zelení socialisté, grétisti, komunisti a podobná "progresivní" levičácká pakáži - polibte si p.r.d.e.l.! :-) :-) :-)
Rozbalit vlákno
0
10. 6. 2020 18:41
Odborníci...
Teraz prichádzajú na to, čo tvrdím (a niekoľko ďalších tunajších) už dávno.
Rozbalit vlákno
0