Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Nejlepsi auto v kategorii na trhu, hluboce podcenene.jiz dopredu odsouzene tiskem, ale to je o PR.gratuluji nam, majitelum, patrime jiz dnes ke klasikum.vy, co jste neridili, nepoznali, uprimnou soustrast.doufam ze karmann a jeho lide budou mit i nadale praci.XF FOREVER!!!! a ridicum ochcavek a nudnych tdi preji dalsi nudna auta.bob
Jo a jeste dodam jedno vsem tem chytrakum ktery tvrdi ze stara generace slk je spatna, to jsem zvedavy jak vy zrovna poznate rozdil mezi novou a starou pri rizeni, kdyz uz je rec o te nove, ma mnoho chyb.XFIRE FOREVER!!!
Ja som jazdil na starom SLK a nebolo to zle auto, konkretne 320. Ale su aj ovela lepsie auta, nove slk mi nesadlo vobec, ale kolko chuti...
jeste jednou rikam, KDO NERIDIL A NEVLASNTIL XFIRE, NEPOCHOPI.
je to laska, je to o emocích a to auto se člověku odvděčí každou chvíli kterou tráví za volantem.
kolik jezdi v praze 911, Caymanu, zasranych tt cek a Z4 a Ztek nissanu, akolik jezdi crossfiru.z vlastli zkusenosit mohu jen potvrdit, ze Xfire je daleko vetsi turnhead nez vsechny porsche dohromady.ja jsem ve sve cenove relaci jeste zkousel cayman, ktery me uprimne zajimal, ale xfire ma daleko vetsi dusi. asi po mesici jsem vratil i z4 coupe prestoze ma objektivne trochu vetsi zatah ale paradoxne jde o americke auto kdezto crossfire je 100 nemecka zalezitost!! a kdybych chtel neoc ostrejsiho vezmu si SRT6 neboli amg verzi..pristi rok planujeme sraz majitelu prijedou i z nemecka kd eje skvely forum tak se teste!!XFire forever! :yes: :-!
je to laska, je to o emocích a to auto se člověku odvděčí každou chvíli kterou tráví za volantem.
kolik jezdi v praze 911, Caymanu, zasranych tt cek a Z4 a Ztek nissanu, akolik jezdi crossfiru.z vlastli zkusenosit mohu jen potvrdit, ze Xfire je daleko vetsi turnhead nez vsechny porsche dohromady.ja jsem ve sve cenove relaci jeste zkousel cayman, ktery me uprimne zajimal, ale xfire ma daleko vetsi dusi. asi po mesici jsem vratil i z4 coupe prestoze ma objektivne trochu vetsi zatah ale paradoxne jde o americke auto kdezto crossfire je 100 nemecka zalezitost!! a kdybych chtel neoc ostrejsiho vezmu si SRT6 neboli amg verzi..pristi rok planujeme sraz majitelu prijedou i z nemecka kd eje skvely forum tak se teste!!XFire forever! :yes: :-!
No a podla mojho nazoru, ako uz tusis, je crossfire designovo hrozny (ako kazdy chrysler), technika staci o generaciu dozadu aby nevybocoval z portfolia znacky, no a v poslednom rade by som ho vobec neprezentoval ako ucebnicovy priklad coupe. Na to mu chyba opticka dynamika a celkovy design posoby privelmi tazkopadne. Nizke predajne vysledky crossfire svedcia asi o tom ze aj roznorodost populacie a schopnost ludi stravit takmer cokolvek ma svoje hranice.
jinak v dubnu bude sraz v drazdanech a pak v chiemsee tesim se budou to bezva vylety a setkai s lidma ktery maji stejna uzasna auta jako my! jsme jiz dnes klasici!!hezke Vanoce.