Novinky

Zpět na článek

Příští Toyota Aygo potvrzena. Dostane spalovací motor

17 komentářů

lamal
Toyota, takto sa mi to lubi... este aby nam tu japonci nezachranili tradicny segment :-! Na male aygo s novou platformou sa tesim 😄 GR needed...
Mikesus
Jsem zvědav, jestli zůstanou u klasiky, nebo přidají hybrid, případně něco vic
WinDiesel
Micr👋mild hybrid tam bude, třeba podobný jaký používá Suzuki (a říká tomu hybrid) :-!
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
lamal
ja dufam v GR ... aspon podvozkovo s tou 1.5 atmo :-!
Mikesus
myslím, že GR aygo dělat nebudou.
gottak182
Jen při cenách Yarise bude Aygo od 299 a to už bude chtít teda přesvědčení ke koupi...
WinDiesel
Pořád to bude podstatně míň než za e-sytygou :-!
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
gottak182
Nevím, co se na tom nedá pochopit, už současná generace v nějaké výbavě za 250+ je v Česku těžko prodejná proti dospělejšímu Hyundaii a ve své době i zmíněnému Citigo. S tím jak Toyota přitvrdila u nás (bavme se jen o našem trhu) v cenách bude vozidlo kategorie mini za 300 těžko prodejné. Stejně radši sáhne každý raději po větších nejlevnějších Fabiích apod.
Mikesus
Aygo dostane nástupce předpokládám příští rok. i10 má větší kufr a více místa vzadu. Ale dle mého, tohle není úplně potřebné pro taková auta. Rozvoz dětí a jízda po městě nemusí být ve velkém autě. Aygo jsem měl párkrát jako náhradní a určitě v daném rozložení nejsem cílovka. Nikoliv kvůli prostoru, to je dostačující i pro rozvoz 3 dětí, ale z důvodu použitých motorů. Když nabídnou EV kolem 0,5M-0,6M, beru ho hned.
A proč bych dal přednost před Hyundai. S těmi níkými řadami i10 a ix20 mám také své zkušenosti a tohle by do baráku nesmělo. i30 už je akceptovatelná
xxc
Budú lacnejšie batérie, nevidím dôvod platiť viac za ev. Prípadne to dajú bez DPH a cena bude porovnateľná. Inak súhlasím, po meste to stačí aj na 3 deti, ak dopredu dajú isofix. Malá veľkosť a šírka je dosť veľká výhoda, celkom sa čudujem, že sa to málo vyzdvihuje.
Mikesus
Já jsem o citigo iV uvažoval, ale bohužel tak špatné zkušenosti s kvalitou VAG už jsem nechtěl znovu zažít.
xxc
To je fakt, ze kvalita nevyzera dobre, uz mam presuchane calunenie po 3 mesiacoch na sedadlach 😄 Ale na druhej strane, nic nevrzga. Raz mi ostalo tesnenie z okna pri zatvarani dveri. Som ho zacvakol naspat a vyzera funguje 😄
Mikesus
Na téhle ceně nevidím nic špatného.
gottak182
Mít 300 s úkolem koupit ženě auto, tak si nebudeme nalhávat, že takové auto má minimální šanci vyhrát, pokud si o něj teda přímo neřekne. Dobré je to jen optikou "by" kupce
Mikesus
tak až budeš BYkupovat auto, dej vědět. Mluvíš s někým, kdo auta neBYkupuje.
Ale souhlasím, raději dám 450 za nového yarise, než tohle. Ale pokud tam strčí full hybrid, nebo čisté elektro, nemám problém za to dát klidně 500 a využít přednosti EV ve městě.