Novinky
dr.Remorey
5
Za mě super, design vyloženě atraktivní, i když zadek je prudce americkej. Škoda jen, že Evropa je hřiště suv a šance, že se to bude u nas oficiálně prodávat se rovná skoro nule.
Přejít do diskuze
prostorná kára pro rodinu s pořádným motorem. Mě se líbí moc stále tam jsou geny MPV s designem roku 2020. Bydlet v USA tak jdu do toho.
Myslel som NA trh. Tu v EU mi je jasné čo by tam najradšej dali aby neboli pokuty.
Fakt sa mi totok páči.
Fakt sa mi totok páči.
podľa hesla nikdy nehovor nikdy tento smer nechcem zavrhnúť, ale mne sa z tejto stodoly do ešte väčšej nechce. 😊 Už aj tak je s tým niekedy život v meste ťažký, ale ktovie, možno mi nakoniec zakotví na dvore nejaký Ranger 😁
Súčasný Galaxy čo mám vcelku dosť postačuje a je hodne pohodlný/tichý, ale do budúcna rozmýšľam ako pracovn👋rodiné auto nejakéhý pick-up. F150 či RAM, to sa mi fakt páči.
Za mě super. Jen ty průvodní marketingové žvásty.....už v roce 2014 je model na trhu USA. Místní prodejci o tom vi úplně prd... krasavice hned bych ji bral...
Motory sa spekuluju 2.5T a 1.6T hybrid (ten z noveho Sorenta). Zdroj tu😒br />https😐/www.carscoops.com/…utility-vehicle/
Aj mne a už dosť dlho hutam čím nahradim môj Carnival VQ. Ak by som to ohraničil ofiko predávanými autami, veľa možností neostalo.
Neviem akú tam majú ponuku motorov ale taká “hladká” V6 - 3.5l by bola fajn na sametové svižné cestovanie. Toto auto vypadá fakt pekne.
Vzhľadom k tomu, že súčasná tiež pohľadná generácia sa sem nedostala ... dosť silno pochybujem, že sa sem dostane nástupca. Tám 2,2 zo Sorenta s 8st. automatom je do takého auta ideál, aj keď zopár koníkov by mohli pridať vzhľadom k veľkosti a váhe.
U mne ten zadek taky horší, ale jinak taky super, hlavně v prostoru. Řekněme takové SUV, které odveze stejně jako kombik