Novinky
prostorná kára pro rodinu s pořádným motorem. Mě se líbí moc stále tam jsou geny MPV s designem roku 2020. Bydlet v USA tak jdu do toho.
čo je to ten poriadny motor? V6 atmo či 2,2 diesel? 😊
Neviem akú tam majú ponuku motorov ale taká “hladká” V6 - 3.5l by bola fajn na sametové svižné cestovanie. Toto auto vypadá fakt pekne.
Obávam sa že na V6 bez nejakého hybridu môžme v Európe rovno zabudnúť.
Myslel som NA trh. Tu v EU mi je jasné čo by tam najradšej dali aby neboli pokuty.
Fakt sa mi totok páči.
Fakt sa mi totok páči.
Aj mne a už dosť dlho hutam čím nahradim môj Carnival VQ. Ak by som to ohraničil ofiko predávanými autami, veľa možností neostalo.
Súčasný Galaxy čo mám vcelku dosť postačuje a je hodne pohodlný/tichý, ale do budúcna rozmýšľam ako pracovn👋rodiné auto nejakéhý pick-up. F150 či RAM, to sa mi fakt páči.
Motory sa spekuluju 2.5T a 1.6T hybrid (ten z noveho Sorenta). Zdroj tu😒br />https😐/www.carscoops.com/…utility-vehicle/
Za mě super. Jen ty průvodní marketingové žvásty.....už v roce 2014 je model na trhu USA. Místní prodejci o tom vi úplně prd... krasavice hned bych ji bral...
Jinak souhlas, vypadá to zajímavě a v té kategorii tu moc výběr není, bylo by to fajn.