Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Test autokamery Niceboy Pilot XS: Malý velký pomocník

6 komentářů

poterienko
...je opravdu směšné rozlišení v roce 2020 a ještě za 2 tisíce. Celý tenhle sortiment autokamer je šíleně předražený. Rozlišení FullHD je opravdu naprd, pokud se nehoda nestanu v blízkosti vozidla, co ji zavinilo. Je to krásně vidět na tom videu z dálnice s kamionem. Pokud by mu něco uletělo a narazilo mi do auta, tak ze záznamu těžko poznám SPZ. Ta byla s notnou dávkou fantazie a hádání čitelná jen při míjení kamionu. Na autech v protisměru je minimum SPZ čitelných. Taková kamera je pak dobrá možná tak na youtube.
topten
no jasne, cim vic HD, tim vic video
podobne jako cim vic prouzku, tim vic adidas
az na to, ze rozdil treba mezi UHD a FHD je 4x vic dat, tedy potrebujes 4x vetsi kapacitu karty na stejnou delku zaznamu, se vsema dalsima navaznostma
poterienko
No a? Paměťovky jsou dneska za pusu. A reálně ti stačí pár min záznamu, k čemu více, když má jít především o bezpečnostní zařízení.
ikoptak
záznam jde pozastavit a pak tu značku přečte celkem jasně. Ten kamion konkrétně zcela dobře čitelná značka DWR 2138 P. U toho následujícího za šera a mrholení už by vyšší rozlišení nepomohlo.protijedoucí Kodiaq v křižovatce čas 00,43 8AA3966.
Ja to vidím jako dostatečné rozlišení pro daný účel. A to mám nyní pomalejší připojení a dáva to jen 720p.
Beefcake
Smiesne je, ze riesis FHD, ale fps ta nezaujima.
Dnes by som uz FHD s 30fps nekupoval.
Vratas
Já ji mám a používám posledních několik týdnů... Ještě se mi nestalo, že bych s ní měl problém v čitelnosti značek nebo SPZtek jiných aut. Schválně jsem se teď ještě díval na záznamy a úplně s klidem čitelné 😄 . I když je slunce nebo pod mrakem!