...je opravdu směšné rozlišení v roce 2020 a ještě za 2 tisíce. Celý tenhle sortiment autokamer je šíleně předražený. Rozlišení FullHD je opravdu naprd, pokud se nehoda nestanu v blízkosti vozidla, co ji zavinilo. Je to krásně vidět na tom videu z dálnice s kamionem. Pokud by mu něco uletělo a narazilo mi do auta, tak ze záznamu těžko poznám SPZ. Ta byla s notnou dávkou fantazie a hádání čitelná jen při míjení kamionu. Na autech v protisměru je minimum SPZ čitelných. Taková kamera je pak dobrá možná tak na youtube.
topten
1
no jasne, cim vic HD, tim vic video
podobne jako cim vic prouzku, tim vic adidas
az na to, ze rozdil treba mezi UHD a FHD je 4x vic dat, tedy potrebujes 4x vetsi kapacitu karty na stejnou delku zaznamu, se vsema dalsima navaznostma
poterienko
3
No a? Paměťovky jsou dneska za pusu. A reálně ti stačí pár min záznamu, k čemu více, když má jít především o bezpečnostní zařízení.
ikoptak
0
záznam jde pozastavit a pak tu značku přečte celkem jasně. Ten kamion konkrétně zcela dobře čitelná značka DWR 2138 P. U toho následujícího za šera a mrholení už by vyšší rozlišení nepomohlo.protijedoucí Kodiaq v křižovatce čas 00,43 8AA3966.
Ja to vidím jako dostatečné rozlišení pro daný účel. A to mám nyní pomalejší připojení a dáva to jen 720p.
Beefcake
1
Smiesne je, ze riesis FHD, ale fps ta nezaujima.
Dnes by som uz FHD s 30fps nekupoval.
Vratas
0
Já ji mám a používám posledních několik týdnů... Ještě se mi nestalo, že bych s ní měl problém v čitelnosti značek nebo SPZtek jiných aut. Schválně jsem se teď ještě díval na záznamy a úplně s klidem čitelné 😄 . I když je slunce nebo pod mrakem!
podobne jako cim vic prouzku, tim vic adidas
az na to, ze rozdil treba mezi UHD a FHD je 4x vic dat, tedy potrebujes 4x vetsi kapacitu karty na stejnou delku zaznamu, se vsema dalsima navaznostma
Ja to vidím jako dostatečné rozlišení pro daný účel. A to mám nyní pomalejší připojení a dáva to jen 720p.
Dnes by som uz FHD s 30fps nekupoval.