Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Renault Clio Sport Tourer – reklama ve stylu seriálu 24 hodin

12 komentářů

Humbert
kam dali ty kajaky? 😄
to se čte francouzsky "kažaky"
No to je fakt hnus! Ta zadni cas...ble! :no:
Nesmíš koukat na sebe do zrcadla...
Buď konkrétní. Proti čemu je to fakt hnus?
Klaudius
Mne sa nepáči riešenie kombi na novej Lagune, to malé tretie bočné okno mi pripadá divne, celý ten zadok je akýsi defotmovaný. Toto vyzerá podobne, aj keď o chlp lepšie. Tie maľovánky čo boli na nete už skôr, vyzerali tuším lepšie ako realita.
Naopak. Nová Laguna grandtour je mazec. :yes:
A Clio o třídu předčí novou Fabku. Mimochodem. Laik asi nepozná, ale když postavíš Fabku vedle Clia zjistíš, že určité křivky a detaily Fabia zdárně převzala. Naštěstí pro Clio né proporce.
lorenzlubos
Uplny suhlas vo vsetkom. O Lagune, Cliu, aj o tej retusi, nez prisiel vobec kombi ako concept. Ta retus bola skvela a ja som to tam napisal, takze ziaden antirenaultizmus.
Clio Grandour :no:
Klaudius :yes:
:no:
Konecne skaredsi kombik ako nova Fabia II Kombi >😒]
děláš si snad p***l,nebo máš své vnímání designu opravdu tak prazvláštní?
Bol som milo prekvapeny, ked som toto Clio videl nazivo na AS v Nitre. Je dizajnovo bezchybne, takze tiez nechapem, ako to moze niekto porovnavat s krabicou Fabiou...
Uzitkove parametre su na strane skodovky, ale tento dizajn ma smrnc. Laguna GrandTour detto...
i design,ale i praktičnost-Fabia má kufr moc úzký a vysoký,takže je méně praktický než u širokého Clia motory,kvalita,bezpečnost a komfort je jednoznačně lepší u Clia