Novinky
0
i design,ale i praktičnost-Fabia má kufr moc úzký a vysoký,takže je méně praktický než u širokého Clia motory,kvalita,bezpečnost a komfort je jednoznačně lepší u Clia
Přejít do diskuze
Bol som milo prekvapeny, ked som toto Clio videl nazivo na AS v Nitre. Je dizajnovo bezchybne, takze tiez nechapem, ako to moze niekto porovnavat s krabicou Fabiou...
Uzitkove parametre su na strane skodovky, ale tento dizajn ma smrnc. Laguna GrandTour detto...
Uzitkove parametre su na strane skodovky, ale tento dizajn ma smrnc. Laguna GrandTour detto...
Uplny suhlas vo vsetkom. O Lagune, Cliu, aj o tej retusi, nez prisiel vobec kombi ako concept. Ta retus bola skvela a ja som to tam napisal, takze ziaden antirenaultizmus.
Clio Grandour :no:
Klaudius :yes:
Clio Grandour :no:
Klaudius :yes:
Naopak. Nová Laguna grandtour je mazec. :yes:
A Clio o třídu předčí novou Fabku. Mimochodem. Laik asi nepozná, ale když postavíš Fabku vedle Clia zjistíš, že určité křivky a detaily Fabia zdárně převzala. Naštěstí pro Clio né proporce.
A Clio o třídu předčí novou Fabku. Mimochodem. Laik asi nepozná, ale když postavíš Fabku vedle Clia zjistíš, že určité křivky a detaily Fabia zdárně převzala. Naštěstí pro Clio né proporce.
Mne sa nepáči riešenie kombi na novej Lagune, to malé tretie bočné okno mi pripadá divne, celý ten zadok je akýsi defotmovaný. Toto vyzerá podobne, aj keď o chlp lepšie. Tie maľovánky čo boli na nete už skôr, vyzerali tuším lepšie ako realita.