Ojetiny
Ojetý Renault Captur I (2013 až 2019): Jak je na tom crossover od clia se spolehlivostí?
10 komentářů
Už při uvedení na trh se mi auto koncepčně líbilo, o to větší rozčarování bylo svezení. Bez ohledu na spolehlivost jsou benzínový motory nekonkurenceschopný svým chováním a provozními vlastnostmi. (diesel jsem nejel).
Auto samotný je taková uhopsaná koza s velmi průměrným odhlučněním. Takže kromě prostoru a variability nicmoc. Auto s typickými suv neduhy.
Auto samotný je taková uhopsaná koza s velmi průměrným odhlučněním. Takže kromě prostoru a variability nicmoc. Auto s typickými suv neduhy.
Predražené clio.
Preto tie slabé motory a slabé odhlučnenie.
Btw: motor 0.9 je fakt otrasný.
1.2 tce sa dá, treba často meniť olej.
Zase pod 7,5 litra sa nedostane a na diaľnici ešte o liter viac.
Preto tie slabé motory a slabé odhlučnenie.
Btw: motor 0.9 je fakt otrasný.
1.2 tce sa dá, treba často meniť olej.
Zase pod 7,5 litra sa nedostane a na diaľnici ešte o liter viac.
Ja mám 1.5dci automat 80000 km najazdených spotreba Max 4.5 litra spokojnosť úplná ani elektromobil sa neoplatí a súčiastky za pár euro
Je to zkrátka stejné jako u ostatních majitelů vehiklů této značky: kosočtverec na kapotě, na volantě i za volantem ...
https😐/i.kym-cdn.com/…/612/863/f45.gif
Možná by pomohlo si něco o automobilech i zjistit a neplácat jen obecně okolo sebe nesmysly. Každá automobilka má sem tam problémy. Se vším možným. Slyším to od známých, ať mají koncern VW nebo PSA. Je to úplně jedno.