Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Nošovický Hyundai Tucson ukazuje nový interiér. Vsadí na několik displejů

21 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dixik2
_Karel_
Pominu-li celodotyk, vypadá to parádně. Navíc se zdá, že hlavní display bude v kapličce, na rozdíl od zdejšího obrázku :yes:
Emel
Ale jo. Třeba budíky se mi moc nelíbí... ale to ještě nemusí být final.
zaplosak
Vypadá to skvěle, do té doby než se posere po záruce, platit ho bude slušná raketa
Cyp Ostravsky
Největší šok bude pro hodně lidi přední část vozu, za mně se to bude dělit na 2 skupiny, jedním se to bude líbit, druhým ne. Zadní část mi přijde povedená, ale co se týče designu bude to taky něco se nevidí každý den. A abychom se vrátili k interiéru, tak ten se za mně povedl a Hyundai za to :yes: Za mně je se na co těšit jak na design vozidla tak i motory a převodovky 😄 Jsem zvědav kdy už Hyundai nového Tucsona ukáže světu 😄
Dixik2
Co jsem slyšel ředitele českého Hyundaie,tak se mají první kusy vyrábět v září 2020.
Cyp Ostravsky
Nám bylo řečeno po celozávodní dovolené což je v půlce srpna by měli už se začít vyrábět auta na showroomy, ted se vyrobilo už pár kusů na testy
Dixik2
Dík za upřesnění. 😉
xxc
Cez koronu sa nedovolenkovalo, alebo zase bude dovolenka? 😄
Cyp Ostravsky
Přes koronu jsme zustali doma 3 tydny a ted bude pravidelna letni odstavka 😄
xxc
ja ze to teraz budu dohanat fabriky 😄
h.onzyk
za mě :no: podle skicy to vypadá na vnitřek a lá Tesla, smej dotyk, tlačítko žádný, rád se budu mýlit
_Karel_
A máš nějaký obrázky?
fOE
PowerHouse
Tak pro důchodce je důležité, aby si neotlačil kolena o palubovku, jako je to u Škodárny.

To víte, když už má člověk kolem 50, tak přemýšlí jinak, než zdejší mládež, která zbožňuje ty nepohodlné vlnky.
Takže za důchodce - souhlas.
ryccardo
Nutno rict ze uz u Skodovky debilni konstrukteri pochopili ze lidi celkem bezne maji i pravou nohu a je tudiz nutny na ni udelat v aute misto. Tragedie ala dvojkova fabka a roomster se snad konat uz nikdy nebude. Novy auta od AZNP jsou na tom vyrazne lip. 😁
Ada je zase tady
kde je ruční brzda a řadička manuální převodovky?
Dixik2
Volič automatu převezme z FL Sante Fe😒br />
https😐/www.netcarshow.com/…wallpaper_1a.htm
Cyp Ostravsky
Tenhle volič bude jen u hybridu, u automatu je nova řadici páka a tak samo i u manuálu
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.