Motorky
kari.laz
1
Jako univerzální společník na cesty je tato motorka ideální. Pro "nenáročné" je to naprostý ideál za dobré peníze. Na delší cestování je trochu problém s malou nádrží. Jinak pokud někdo chce jezdit "do práce" , občas se svést pro radost, nebo jet na delší cestu má zde opravdu zajímavou možnost mixu vlastností. Bohužel vzhledově to už taková výhra není, nicméně na vzhled to nejezdí.
najvsestrannejsia motorka.. presne tento typ motorky mi dava zmysel... :yes:
Souhlas, ale porad si myslim, ze ma japonska konkurence ve vsem navrch. Jedina cestovni BMW co ma smysl je 1250 GS, ale to uz jsem zase u jinejch penez.
Já si myslím, že už to není takový rozdíl jako dříve. Hlavně v cenách je to docela podobné a to nebývalo. Dvouválce ala GS500 bývaly okolo 130 tisíc, Bandit okolo 150 tisíc, teď to všechno cpou k 200 a tyhle nižší hladiny vyplňují Číňané a Indiáni. Trochu mi také vadí "moderní" design japonských motorek. Výhodou je, že ojetiny jsou opravdu za pár peněz a ty japonské jsou neuvěřitelné držáky.
Kdo neumí jezdit tak cestuje 😁 příplatky nějake brašny, podvozek, led svetlo.....
Ale v nahaté verzi fajn kubatúra :yes:
Ale v nahaté verzi fajn kubatúra :yes: