Novinky
Ony všechny "komentáře" pana Bureše k prodejním číslům jsou stejného ražení: jsou naprosto zbytečné. Popisují jen to, co lze z tabulky snadno vyčíst, např. "top ten uzavírá...". Jediný smysluplný komentář, jediná myšlenka.
A pak to korunuje Vámi citované vyjádření. Obyčejná žumpa....
A pak to korunuje Vámi citované vyjádření. Obyčejná žumpa....
dik za info.... fandim tomuto auticku .. este stale ma co povedat a zda sa ze mnohym ludom este velmi dobre moze do buducna posluzit a za ferovu cenu :yes:
To víš, cca +120% je "zajímavější" než -10%. sice jedno je z pár kusů a druhé z patnáctinásobku, ale procenta jsou procenta. 😄
Nebo třeba v aboslutních číslech, Fabia -186, Clio +142, to je přece rozdíl 328, no ne? 😁😁😁
Nebo třeba v aboslutních číslech, Fabia -186, Clio +142, to je přece rozdíl 328, no ne? 😁😁😁
Octavia ještě posílila. Ano, je tu sice nová generace, ale můj odhad je, že právě u firemních vodů bude největší propad v důsledku Covid... Trochu mě tedy překvapuje růst... Že by to bylo díky čekacím lhůtám a dodávání vozů objednaných ještě před Covid?
Máme zde nový Golf a musí se nechat, že Golf odpálil z vrchních pozic sebejistě a hodně přesvědčivě.
A není se čemu divit. Interiér, ovládání, a navíc brutální ceny... Zasloužené vyklizení pozic :-!
A není se čemu divit. Interiér, ovládání, a navíc brutální ceny... Zasloužené vyklizení pozic :-!
Podle stránek mitsubishi.cz je vyprodaná nejlevnější verze Inform - to byla ta za 225 tisíc Kč. V autosystemu.cz je asi 20 ještě předfaceliftových. V Rozkoši mají jednu ještě pod 240 tisíc. Myslím, že by ještě chvíli ty větší prodeje měly vydržet, protože to chodí z Thajska, takže bych odhadl, že srpen, září a říjen by pořád měly být silné (měly by dodávat ty vyprodané základní verze).
tak ten slabsi liter uz coskoro zmizne z trhu ( u nas je uz defakto vypredany.. neviem ako v cz ) a ostane uz len 1,2ka ... uvidime dalsie mesiace kolko zo silnejsej 1,2ky ostalo este na skladoch a v showroomoch ... a aky bude zaujem aj o tie vybavenejsie kusky ( s automatom ..a pod ) ... kazdopadne bol to pre spacestar vyborny mesiac.. lepsi ako predosly cely kvartal ... v auguste ale uz cakam podstatne nizsie cislo ... ( cca okolo 15-20 kusov co je uz opat taka klasika ) ... ved uvidime
Nemůžu si pomoct, ale tohle mi přijde absurdně napsané 😄