Veterán
Dobry den redakcia. Chcem sa opytat, ci opat mam citat clanok a galeriu som si mal pozriet pred tym alebo potom? Nebolo by jednoduchsie ku kazdemu odseku o generacii auta pridat prisluchajuce obrazky? Aby si citatel precital a nasledne pozrel o com prave cital... Uz ste niekedy citali casopis, kde obrazky boli vsetky na zaciatku a clanok k nim bol o 5 stran dalej a museli ste si lisovat hore-dolu? Chcel som si to cele prestudovat, ale ak sa mam preklikavat horedolu ako blazon a to v roku 2020m tak to naozaj nie. Ale rad si o tom aute nieco vygooglim.
A kam to s nim VW dohnal ma udivuje, v 90 rokoch to bol pre mna etalon hatchbacku nižšej strednej a teraz? Golf 8 je jedným z najhorších zástupcov v triede, je maly zvnútra pôsobí lacno a na to čo ponuka oproti konkurencii dosť drahý 😐 obrovské sklamanie
intofa
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
breasinop
utasloc
rauterpdi
Dnešná nižšia stredná trieda je už pomerne veľká - ako niekedy autá strednej triedy. Samozrejme nájde sa množstvo ľudí, ktorí budú tvrdiť, že ani nižšia stredná trieda v kombíku nie je dostatočne veľké rodinné auto. Poniektorí (aj moji známi) potrebujú už pri 1 dieťati rovno "autobus" 😊.