Novinky
0
Ač jsem velký fanda značky BMW, tak moc doufám, že skutečnost bude mnohem lepší. To čtyřdvěřové kupé mi přijde hrozně nevyvážené, co má za následek ten krátký zadek, nevíc ani nenese rysy BMW 😢
Dinar
0
Tyhle články nemá smysl brát vážně. Pár malůvek, fotky nějakého auta, z nějž se dá vyvodit max. to, že je to sedan. Je to jen taková výplň, aby řeč nestála.
skejpa
0
musim souhlasit. tohle urcite neni podoba budouci 5er. aspon se k tomu modlim 😄
Sleeper
0
Zoufalejší než současná pětka to snad nebude.... nebo ano? 😲(
lancer24
0
netvrdil by som,že 5ťka bola zúfali pokus a nadviazanie na vynikajuceho predchodcu...treba však uznať,že sučasna generacia 5ťky nezanechala na mne take dojmi ako predchodca...ale dnes po par rokoch je dokonca istym sposobom pekna a vystihuje BMW...snad nova generacia nadviaže na BMW tak ako ich pozname roky
0
vec vkusu. podla mna je sucastna 5ka jedno z najkrajsich beznych aut. a naopak stara vyzera nudne obycajne sucho priemerne a staro
0
Presne si to vystihol. Súčasná päťka je aj podľa mňa veľmi podarená. Na parkovisku pred barákom stáva väčšinou vedľa nášho auta. A je na ňu ozaj príjemný pohľad.
da_b0mb
0
Je to od Lehmanna takze se to neda brat vazne. Ten zadek je vazne otresnej
0
ale no tak ze tie vase prispevky su len tak akoze.. to nemyslite vazne cokolvek hodnotit s tychto fotiek kde auto je na 100% zamaskovane je detinske a naivne.. ved nikto nema ani len potuchy co je mula a co maskovaci plast.. teda detska..
da_b0mb
0
Rec neni o spy photos, ale o te graficke slatanine od Lehmanna
dyt to nevypada zas tak spatne jua mam stavajci 535xd tohle bych si misto toho klidne koupil ale jedine M5
podivejte se na tu m5
[odkaz]
[odkaz]
Kde jsou ty časy kdy byly vozy BMW pohledné, hravé a lehké sportovní vozy. Bangle z nich bohužel udělal nehezké barokní kočáry, které potřebují supersilný motor, aby se vůbec rozhýbaly. Vždyť M3 mívalo přeplňovaný dvoulitr. Kam ten svět spěje.
Přeplňovaný dvoulitr ??? Beru jako vtip >😁 >😁 >😁
M3 E30-R4 2,3
M3 E30 evo-R4 2,5
M3 E36 S50 B30-R6 3,0
M3 E36 S50 B32-R6 3,2
M3 E46-R6 3,2
M3 E92-V8 4,0
😄 😄 😄
jediný přeplňovaný dvolitr mělo BMW 2002 v 70.letech a to bylo na M3 která se začala vyrábět v roce 1986 hodně daleko...
Jinak naprosto suhlasím s těmi baroknímy tvary hlavně u 7er...
M3 E30-R4 2,3
M3 E30 evo-R4 2,5
M3 E36 S50 B30-R6 3,0
M3 E36 S50 B32-R6 3,2
M3 E46-R6 3,2
M3 E92-V8 4,0
😄 😄 😄
jediný přeplňovaný dvolitr mělo BMW 2002 v 70.letech a to bylo na M3 která se začala vyrábět v roce 1986 hodně daleko...
Jinak naprosto suhlasím s těmi baroknímy tvary hlavně u 7er...
U Lehmanna proste podporujú ľudovú tvorivosť, výplody ich fantázie nemávajú s realitou veľa spoločného. Lehmanni sa proste bavia a ešte im za to aj dobre zaplatia...
nezlobte se na mě,ale pochybuji,že BMW navrhne tak krásné,až neněmecké auto jako je M-B CLS.K tomuto autu jsem si vytvořil(až na image)silné sympatie,ale o BMW pochybuji
súhlasím bude ťažké navrhnúť krajšie 4dv kupe ako je CLS a myslim,že sa to BMW nepodari...CLS definovalo tuto triedu a tak to maju všetci zafixovane osobne som viac zvedavy na nastupcu CLS
věřím že to půjde docela dobře, protože já CLS považuju za docela hnusný auto >😁 a navíc BMW předvedlo jeden koncept 4 dvéřového kupé a to vypadalo naprosto fantasticky. Opravdu jako kupé a sportovně laděné a né jako bachratá *** s blbě protaženou zádí že to nevypadá ani jako pěkný kupé ani jako sedan...
uplna pravda. zhodou okolnosti pracujem momentalne aj na dc c218 co je nove cls aj na bmw fo7 co je sestka so 4dverami a cls sa mi vidi po dizajnovej stranke urcite vydarenejsia. na trh sice pride o nieco neskor (cls sa stavia prvý proptotyp a fo7 je v predserii) ale ja by som hadam aj pockal 😄.ale hovorim cisto len o dizajne. to bocne okno za c stlpikom sa podla mna na auto tohto typu nehodi.
Podle všeho bude nová 8 vypadat jako CS koncept ze Shanghaje s pár upravama, takže nevím co tu mudrujete... Lehmann zas cucá z prstu...
Kde jsou ty časy E46... chci je zpátky.
nejhezčí pětka je od Bangleho
:yes: :-!
Souhlasim, Bangel zavedl krasny styl. Uz jen cekam na novou sedmicku a vsechny bavoraci budou krasny. 😄
Souhlasim, Bangel zavedl krasny styl. Uz jen cekam na novou sedmicku a vsechny bavoraci budou krasny. 😄
...a kdo si myslis, ze navrhl tu soucasnou?
Ja vim ze Bangel, ale to bylo prvni auto, kery navrhl on. A navic uz je dost stary. Hned ze zacatku nemoh udelat radikalni zmenu. Tak udal neco mezi. Verim, ze ta nova zapadne do desigenu tech po zmene.
Mne sedma prisla dost radikalni...neprilis vzdalena designu 5er
To snad ne...tohle nemá BMW zapotřebí, takovouhle hrůzu vypouštět do světa...osobně se mi výtvory Chrise Banglea ze začátku moc nelíbily a dnes mi řada 7 po faceliftu připadá jako velmi povedené auto, to samé 3 Coupé, narozdíl od sedanu nemá zadní světla ala Hyundai nebo jiná Korea...ale tohle je fakt špatný, i když jde jenom o studii, kterou možná ani automobilka nevypustila, ale stejně... :no: :no: :no: 8-s
pro dementy 535xd existuje vyrabi se v montrealu njn parta pitomcu :no: