Novinky
VDC nic nevidim, si totiz dlho v HATE-LIST....nestojim o nazory zakomlexovanych cur.kov, ktori onanuju nad koncernovou produkciou 😉
Datum: dnes 10:28Autor: VDC
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-listu …
Datum: dnes 10:28Autor: VDC
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Rok 2008 bude ve znamení nové hvězdy na automobilovém trhu,přijede Superb...Už současný model udělal pořádnou díru do světa.Tady musíme pochválit Škodu,že udělala vynikající vůz,který boduje plavnou jízdou,nebývalou prostorností a komfortem,to vše navíc za zajímavou cenu.Když k tomu připočteme kvalitu škodaváckých aut...prostě Superb dostal naší Škodu do automobilových výšin.Nový model Škoda určitě "vypiluje" k dokonalosti a my se máme na co těšit.P.S. na rozdíl od konkurence 😉
ty jsi pako! O jakych vysinach to snis? Co znamena ve svete Skoda? Nic!
O ničem nesním,abrahame,jenom konstatuji,že Superb patří na výsluní.Škoda je zatím malý hráč,ale podívejme se jak dopadly ostatní východoevropské automobilky,kde jim je dnes konec...a pak můžeme ocenit ten výrazný pokrok,který udělala.Dejme Škodě pár let a pak si můžeme spolu pohovořit o tom,co jméno Škoda ve světě znamená.P.S.Díky za milé oslovení 😄
staci zajit k sousedum (A) a Skodu uvidis nejmin ze vsech znacek. A ja myslel, ze na vysluni je v Europe MB a BMW a ve svete Toyota 😉
Máš to nějak pomotané...hlavně netahej Superb do prémiového segmentu,tam kralují jiní. 😲
a proc bych mel proboha kupovat superba, kdyz za stejny penize koupim BMW, LEX, MB, atd?
Cena Superbu začíná na nějakých 620 000 Kč.Za výborně vybavený vůz dáš dost pod mega.Vem si podobně velké vozy u tebou vyjmenovaných premiantů,srovnej výbavu a pak porovnej ceny...Než něco napíšeš zkus o tom zapřemýšlet.
co meles? Na Slovensku stoji SuperB 1,2 miliona. Za tu cenu kupim: Audi A4, MB C, Lexus is220, BMW 3, akciouvu BMW 5 a akekolvek auto strednej triedy v maximalnej vybave (Mondeo, Avensis, Accord, Subaru...)
Hlavne neťahaj Superb cez tú dieru do sveta, ktorú vraj urobila. Neurobila, aj po našich cestách ich jazdí ako šafranu. Čo ale nijak neznižuje jej kvality, je to síce trochu nudné, ale vyvážené auto s veľkým priestorom a primeranou dávkou komfortu za dobrú cenu.
Že neurobila žiadnu dieru do sveta, nie je chyba auta, to si zaslúžilo určite viac pozornosti ako sa mu dostávalo. Bola to skôr slabá propagácia a ani nie tak samotného auta ako značky a jej hodnoty. Kedysi bol Superb pojmom, dnes sa každý druhý pýta čo to je? Veľká a luxusná Škoda, na to si verejnosť akosi nechce zvyknúť syndróm MB/100/120 je v nás hlboko zakorenený.
Že neurobila žiadnu dieru do sveta, nie je chyba auta, to si zaslúžilo určite viac pozornosti ako sa mu dostávalo. Bola to skôr slabá propagácia a ani nie tak samotného auta ako značky a jej hodnoty. Kedysi bol Superb pojmom, dnes sa každý druhý pýta čo to je? Veľká a luxusná Škoda, na to si verejnosť akosi nechce zvyknúť syndróm MB/100/120 je v nás hlboko zakorenený.
No tak v Čechách jich zas tak málo nejezdí,sice chápu souvislosti subdodavatelů do MB a jejich mgn. flotil,ale přesto je vidět. Superb I byl vstupní předjezdec do nového segmentu Škody,proto ta podobnost s Passatem,ať si říká kdo chce,co chce,uspěl a Superb II už je daleko samostatnější a svébytnější kapitola jeho života.
"Vidieť ju" a "diera do sveta" sú trošku rozdielne formulácie, nie? Nevravím, že to bol prepadák, to by bola lož. Myslím si, že sa jej nedostalo toľko pozornosti a záujmu, koľko by si za svoj prínos a ponuku zaslúžila. Skôr menej nápadný spoločník, ktorý dá ale majiteľovi viac ako čakal.
No,já jsem nepsal nic o "díře do světa",to by bylo hodně sebevědomé tvrzení i od mgm MB a taky to nikdo netvrdí a netvrdil,SuperbI splnil to očekávání,které do něj bylo vložený,nic víc,nevyhnul se dětským nemocem,některé přetrvaly hodně dlouho,ale tak to chodí,splnil roli předjezdce a velmi dobře informoval toho pravýho závodníka o stavu trati.
Nevím po jakých cestách jezdíš,já ji ale potkávám téměř "na každém rohu"...Superb vyjel v roce 2001 a hned několika dalších letech posbíral řadu prestižních ocenění v různých zemí:2002 Auto roku v Jugoslávii,2x oceněn v Anglii.Vítěz 2002 Zlatý volant(Německo)atd.Superb se prodává po celé Evropě,dále v Asii,střední a jižní Amerika.I v letošním roce,kdy už tento model v podstatě "dosluhuje",se jich za první pololetí prodalo o 3,6 % více než loni...Když vezmeme v potaz,že Škoda je pořád ještě malý výrobce,tak je to zajisté úspěch a Superb je opět velký pojem.
Stretávaš autá, ktoré si práve všímaš. Ke´D som si kúpil Formana, zrasu som bol celý udivený, koľko ich stretávam. Pri Scénicu sa to opakovalo. Keď som sa rozhodoval o kúpe auta a páčil sa mi Fusion, zrazu bol na každom rohu.
Ocenenia, ktoré spomínaš, majú regionálny význam. Superby sa predávajú na väčšine svetových trhov - práve tak ako desiatky alebo stovky iných modelov všetkých možných výrobcov.
Ak berieš v úvahu naše domáce trhy, tak pochybuje, že napríklad z 20 predaných áut segmentu bude viac ako 1 kus Superb.
Ako som už písal, Superb považujem za solídne auto, ktoré nie je verejnosťou docenené. Predáva sa celkom dobre, ale dieru do sveta neurobilo. Diera do sveta, to je výrazný, priam bombastický úspech. Práve o tom v súvislosti so Superbom hovoriť nemožno, podobne ako v prípade mnohých iných dobrých áut. 😉
Ocenenia, ktoré spomínaš, majú regionálny význam. Superby sa predávajú na väčšine svetových trhov - práve tak ako desiatky alebo stovky iných modelov všetkých možných výrobcov.
Ak berieš v úvahu naše domáce trhy, tak pochybuje, že napríklad z 20 predaných áut segmentu bude viac ako 1 kus Superb.
Ako som už písal, Superb považujem za solídne auto, ktoré nie je verejnosťou docenené. Predáva sa celkom dobre, ale dieru do sveta neurobilo. Diera do sveta, to je výrazný, priam bombastický úspech. Práve o tom v súvislosti so Superbom hovoriť nemožno, podobne ako v prípade mnohých iných dobrých áut. 😉
Na Superba se nijak nezaměřuji,navíc mě tříprostorové sedany nijak zvlášť neberou a ani nemám koncernové auto...Ano,ocenění,která jsem zmínil mají význam v daných zemích,nicméně mají také velkou vypovídající hodnotu o tom že se daný vůz povedl. 😉
Isteže, ako si si všimol, nijak Superba nezatracujem práve naopak. Podaril sa, o tom niet pochýb, a takisto veľmi dobre zapadol medzi ostatné modely aj v rámci koncernu. 😄
Kolego, sorry, ale jsi si jistý, že žiješ ve stejném světě jako my ostatní??? Vždyť nejsou tak vzdálené doby, kdy se říkalo, že pro velký neúspěch se o další generaci Superba neuvažuje. Navíc teď i sama Škodovka uznává, že současný Superb je pouze prodloužený a "zfaceliftovaný k obrazu svému" Passat. A hoši jsou si dobře vědomi, že tudy cesta k úspěchu nevede, proto neustále zdůrazňují, že Superb II bude zcela originální model. Sám jsem na něj moc zvědav, ač už jsme měli hodně možností vidět spionážní fotky, fotky zamaskovaných prototypů či jenom spekulativní nákresy, svůj soud si udělám, až jeho oficiální verzi uvidím naživo. Už teď lze ale říct, že varianta kombi a výhledově i 4x4 jsou kroky správným směrem.
Chjo. Jediny auto, kromě SuperBu teda, který mělo koule a oni ho smetou ze stolu.. 😒
R.I.P. Joyster
R.I.P. Joyster
Je to opravdu škoda, že se nezačne vyrábět Škoda Joyster, podle mě to bylo hezké a dynamické sportovní auto pro mládé lidi ;-\
"Hezke dynamicke sportovni auto pro mlade" ocividne nepatri do zamysleneho portfolia skody. Oni totiz nemaji moc ani tech extra hezkych, dymanickych nebo sportovnich aut. Natoz to vse dohromady a jeste pro mlade 😉 Pravdou je, ze Joyster byl nejhezci koncept skody za dlouhou dobu. Buhvi co by se s nim stalo pri prevedeni do seriovy vyroby... Kdyby mel byt vyklesten a znasilnen jako Roomster, tak by mozna bylo lepsi kdyby vubec v produkcni verzi nevznikl. Dokazete si predstavit Joyster s koncernovym (Fabia) interierem, na ocelacich bez diodovych svetel se skvostnym 1,2 HTP? Ja zcela zive a proto bych ho nechal v rovine konceptu a hezkeho sneni, pac probuzeni by bylo neprijemne 😄
Joyster bol najmä plagiátom (nakoniec uznaným že legálne) niekoľkých predchádzajúcich štúdií iných značiek, vrátane mena. Sám veľa nového nepriniesol a v stave v akom bol vystavovaný, nebol zďaleka uvažovaný pre akúkoľvek výrobu, či už sériovú alebo len kusovú.
no 1) škodovka chystá novej 1,2 motor tentokrát čtyřválec, a 2) když by sis vzal, že by Joyster mohl být o dost lehčí, než fabiam, tak si myslim, že ten HTP by zase nebyla tak špatná volba.. ono zase když joyster ajko spor´ták nebo kabrio, tak by to určo mezi 200 -250 litrama nebylo...
treba mne nejde o ten vykon, kterej je stejne slabej na 1,2 co si budem povidat, ale o ten trapnej, hnusnej a tezko posluchatelny zvuk. To mne na tom vadi nejvic! Fabii bych si nekoupil se zadnym motorem, protoze nic tak prevratnyho nenabizi za ty prachy, to samy roomster. Mozna tenhle novy superb je pekny, otazkou je, co do toho daji za motory a hlavne jaka bude cena. Nad tou by se mela Skodovka zamyslet u vsech svych modelu a v neposledni rade taky uz ustipnout prodej TOURu... tak koncepcne stary auto nabizi uz jen malokdo...
PS: berte to zaroven jako reakci na tu diru do sveta a zaroven na vysledky prestiznich oceneni v Jugoslavii... >😁
PS: berte to zaroven jako reakci na tu diru do sveta a zaroven na vysledky prestiznich oceneni v Jugoslavii... >😁
Navíc, ukaž mi kteří mladí mají zhruba nějakých 230000 na auto???Starší generace zase raději za tu cenu sáhnout po větší fábii ;-\
škoda na tom není tak jako fiat, že si může dovolit navázat na tradici, a prodávat prcka za 260 papírů, u škody by to byl rozhodně neúspěch...ba naopak naději vydím právě ve vozidle Up!, které by svou cenou mohlo atakovat 200 papírů, což by byla cena přijatelný a od fabie dobře odstupněná..... :yes:
škoda na tom není tak jako fiat, že si může dovolit navázat na tradici, a prodávat prcka za 260 papírů, u škody by to byl rozhodně neúspěch...ba naopak naději vydím právě ve vozidle Up!, které by svou cenou mohlo atakovat 200 papírů, což by byla cena přijatelný a od fabie dobře odstupněná..... :yes:
Datum: dnes 10:41Autor: Tomiss
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-listu
Datum: dnes 10:43Autor: GTI
...dnes tu pisu len sami vymletenci. Asi si toho vela neprecitam 😉
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-listu
Datum: dnes 10:43Autor: GTI
...dnes tu pisu len sami vymletenci. Asi si toho vela neprecitam 😉
Jen jestli nebude chyba v tobě,jakožto v ukázkovém případu čobolkomplexu.Dej mě radši taky na hatelist.Jen by mě docela zajímalo,kdo ti vlastně zůstal na zobrazení.Řekl bych,že DanielDesign a jeho deriváty-no co,alespoň si budete rozumět.Tak sbohem 😢
V podstate máš pravdu, ale tú poznámku o "čobolkomplexe" si si mohol odpustiť. Mohol by si mi to prosím Ťa rozviezť, čo to akože znamená? Ja som tiež Slovák a žiadnym komplexom netrpím. Podľa Tvojej reakcie asi slovenčina na Teba pôsobí ako červené súkno na býka. Alebo sa mýlim?
Taky se hlásím na tvůj hate-list. Už několikrát jsem do diskuzí o Škodě psal své 17 leté zkušenosti s celkem pěti modely Škoda včetně Superbu, i když jsem teď na tři roky utekl k Citroenu, ke Škodovce se rád vrátím.
Ty se chováš jak většina politiků. Místo věcných doložených skutečností vytahuješ iracionální nesmyslné výkřiky.
Ty se chováš jak většina politiků. Místo věcných doložených skutečností vytahuješ iracionální nesmyslné výkřiky.
Takový jaky ty mám nejradši, se škodou žádné zkušenosti, jen pomlouvat a pomlouvat, co??? 😄
Až budeš 13let jezdit ve škodovákách jako já, a budeš k tomu mít důvody, tak si ji pomlouvej...ale má škoda 120,Favorit,Felicia,Fabia sloužily spolehlivě a nyní tak činí i Octavia II :yes:
Až budeš 13let jezdit ve škodovákách jako já, a budeš k tomu mít důvody, tak si ji pomlouvej...ale má škoda 120,Favorit,Felicia,Fabia sloužily spolehlivě a nyní tak činí i Octavia II :yes:
Je mi ta uprimne luto. Cely zivot sa natriasat v skodovkach, to sposobi tazku psychicku ujmu! Normylny clovek si kupi poriadne auto a nie tie kramy. Kazdy, kazdy ...rozumej skutocne KAZDY koho poznam a mal skodovku tvrdi😒br />
SKODU NIKDY VIAC !!!
Mnoho mojich znamych uz preslo zo skodoviek na ine znacky a nikdy sa ku skodovkam uz nevratia.
Mnoho mojich znamych uz preslo zo skodoviek na ine znacky a nikdy sa ku skodovkam uz nevratia.
To je vážně zajímavé, pohybuju se jak v kruhu vysokoškoláků(do kterých mimochodem patřím), tak v kruhu dělníků, v obou skupinách jsou škodovky početně zastoupeny...si myslíš že jsem v životě nejel v žádným jiným autě??Jel, a jezdím, včetně služebních passatů, superbu, audi A8, renault laguna II a mnoha dalších...jenže to ty stejně nevezmeš, protože pro tebe jsem pouze nevzdělanec a nenormální člověk >😁
A vážně bych rád viděl toho každého, kdo měl škodu a tvrdí škodu nikdy viac!!! >😒] Já zase znám spoustu lidí, co škodovky mají a jsou spokojeni a také mnoho lidí, kteří ke škodě ze zahraničních aut přecházejí :no:
A vážně bych rád viděl toho každého, kdo měl škodu a tvrdí škodu nikdy viac!!! >😒] Já zase znám spoustu lidí, co škodovky mají a jsou spokojeni a také mnoho lidí, kteří ke škodě ze zahraničních aut přecházejí :no:
nemyslim si, ze si nevzdelany. Mozems mat aj 5 titulov, to je v pohode, no s autami to nema nic spolocne.
Vies, ono je jedno ake ma kto auto. Kazdy si bude zastavat len tu svoju znacku. Ale mam jeden problem a to ten, ze mi lezu na nervy skodovaci so svojimi nazormi. Oni totiz tvrdia, ze SKODA je najlepsia, naspolahlivejsia, najkrajsia, najkvalitnejsia, naj,naj,naj.....proste NAJ! Niekedy mam pocit ako by pisali o MAYBACHU.
Preco mi to netvrdia majitelia inych znaciek? Preco len skodovaci? Mna *** zaujima cela skodovka a neprajem si ani nazory o jej kvalitach. Ak dokazu skodovaci uznavat aj ine znacky, nebudu k nim ironicki, vtedy prestanem s ironiou voci koncernu.
A ten najvacsi ............., cize GTI by musel odtialto vypadnut, pretoze on tu rozduchava maximalnu nenavist!
Vies, ono je jedno ake ma kto auto. Kazdy si bude zastavat len tu svoju znacku. Ale mam jeden problem a to ten, ze mi lezu na nervy skodovaci so svojimi nazormi. Oni totiz tvrdia, ze SKODA je najlepsia, naspolahlivejsia, najkrajsia, najkvalitnejsia, naj,naj,naj.....proste NAJ! Niekedy mam pocit ako by pisali o MAYBACHU.
Preco mi to netvrdia majitelia inych znaciek? Preco len skodovaci? Mna *** zaujima cela skodovka a neprajem si ani nazory o jej kvalitach. Ak dokazu skodovaci uznavat aj ine znacky, nebudu k nim ironicki, vtedy prestanem s ironiou voci koncernu.
A ten najvacsi ............., cize GTI by musel odtialto vypadnut, pretoze on tu rozduchava maximalnu nenavist!
Jak píši nahoře, Škodovek jsem měl 5, až na Š120 vždy novou, najel jsem s nimi jednotlivě od 40000 do 120000 km a po leasingu je prodal. Minulý týden jsem ze zištných důvodů, cena byla velmi lákavá, přesedlal do Citroenu. Nikdy jsem se Škodou neměl technický problém spojený s kvalitou, který by auto vyřadil s provozu. Škoda je v mých očích kvalitní značka, firma využívá Citroen a rovněž nemáme větší problémy. Nevím, jestli jsem škodovkář, alr za sebe tímto uznávám, že jsou i jiná kvalitní auta.
Upřímně, GTI má asi nejlepší autoblog, dovede psát a ty tu píšeš jen sra*čky.
Klidně odejdi, nikdo tu o tvé "názory" nestojí.
Připadneš mi stejně postižený jako byl kdysi robo333 a další slovensky píšící japanofilové.
Vyřvávat nenávist na koncern a vynášet bezhlavě do nebes asijce a ještě k tomu v slaboduchých větách... co dodat.
Klidně odejdi, nikdo tu o tvé "názory" nestojí.
Připadneš mi stejně postižený jako byl kdysi robo333 a další slovensky píšící japanofilové.
Vyřvávat nenávist na koncern a vynášet bezhlavě do nebes asijce a ještě k tomu v slaboduchých větách... co dodat.
ano to ma, ale na diskusii sa meni na nieco ine. Mam pocit, ze ten na blogu je iny clovek ako v diskusii.
FX - nic v zlom, ale vzdy ked narazim na Tvoj prispevok, je to len a len obrana GTI-ho! Bud si Ty sam GTI alebo mu aspon musis lestit trubku! Tvoja primitivna narazka na slovenksych japanofilov Ta tiez degraduje do tej najnizsej zumpy. Ano mam aj ja Mazdu, ale nie som z nej chory. Pacia sa mi aj ine auta a znacky - NEJAPONSKE!!!
Hm, co dodat? Přečti si svůj poslední odstavec a jen přehoď "asijce" za "koncern" a "koncern" za "asijce" a jsi tam, kde gti. Takže mám otázku: Jsi jen přidřistávač od toho mamlase gtiho?
Ale já jsem nepsal že je to nejlepší auto....je to dobré auto za obstojnou cenu, nic víc, nic míň...to ty jsi tady psal, že normální člověk si škodu nekoupí, tak ti chci ukázat že jo >😁
Souhlas. Ko.ko.ti mají masturbistický sjezd. První část věnovaná .....ááále to už známe..... :yes:
Doufám, že už jsi redakci uctivě poděkoval za zavedení funkce "hate-list", protože z tvých rádoby příspěvků je zřejmé, že z toho máš radost, jak malé děcko. Škoda jen, že nás ostatní tvé pocity absolutně nezajímají. Tak si nás do toho hate-listu dej všechny a pak si na ty svoje zhovadilé výplody můžeš i sám odpovídat. To pak bude teprve dsikuze, co???!!!
Řikam to pořád, koncern rád nemám, ale SuperB je mi sympatickej. Jde si vlastní cestou, za málo peněz nabízí hodně cestovatelský muziky. A to je dobře, bude to dobrý auto a jsem za to rád. A že je z koncernu? NO A CO, proboha, kdybych měl řešit, kdo co vyrábí, tak si asi nekoupím nic, protože by mi na všem něco vadilo (teda krom BMW a Hondy >😁 )
Mimochodem, nevíte, co je s mazdou5? Přijde mi chudák úplně špatnej... >😁
Mimochodem, nevíte, co je s mazdou5? Přijde mi chudák úplně špatnej... >😁
Sem-tam se na diskuzích objeví nějaký smeták,který si léčí komplexy.Jednou je to Daniel,teď třeba mazda5...bože,čeho se ještě dočkáme >😁 >😁
Mít je doma bych nemusel, ale takhle na diskusích mi vlastně ani neva...je alespoň sranda 😄
😄 No,ale místo opruzování se třeba můžou jít proběhnout ven a pořádně se vydýchat,třeba je to pak přejde. 😉
Treba jim vypnou internet hned po prestavce 😄 . Nojo, na internetu to holt vybizi k podobnymu chovani, tak nemuzem chtit zazraky.
Ale je fakt, ze venku je hezky dost, tak se asi necham inspirovat a pred obedem si nekam zabehnu...a prestanu tu zbesile offtopic spamovat 😄
Ale je fakt, ze venku je hezky dost, tak se asi necham inspirovat a pred obedem si nekam zabehnu...a prestanu tu zbesile offtopic spamovat 😄
Proč,to by byla škoda,já se celkem bavím... 😄
Brf, nakonec zas tak hezky nebylo 😄 .
Jak tak koukam, fordak1 je taky chudak celej spatnej, porad vyklada o Danielovi. Asi je pomatenej z ty zimy co je za okny. Ach jo, clovek se proste neprestane udivovat 😄 . Jak ale koukam, narazit na lidi rozumne jeste stale jde, tuhle diskusi jsem cekal daleko agresivnejsi. Ac je mozny, ze to teprv vypukne, az se ti spravni arijci a samuraiove vrati ze skol 😄 (to uz tu ale nebudu,protoze sam do skoly pujdu 😒 ...ach ty vecerni prednasky)
Jak tak koukam, fordak1 je taky chudak celej spatnej, porad vyklada o Danielovi. Asi je pomatenej z ty zimy co je za okny. Ach jo, clovek se proste neprestane udivovat 😄 . Jak ale koukam, narazit na lidi rozumne jeste stale jde, tuhle diskusi jsem cekal daleko agresivnejsi. Ac je mozny, ze to teprv vypukne, az se ti spravni arijci a samuraiove vrati ze skol 😄 (to uz tu ale nebudu,protoze sam do skoly pujdu 😒 ...ach ty vecerni prednasky)
no aj pre takých slnko svieti a najhoršie je,že každy je zlý iba on je normalny >😁 skôr by som to videl naopak...zakomplexovy ludia to maju tažke však Mazda5?? asi nevie uniesť fakt,že passat je lepši ako ta jeho vysnivana mazda...
na cem jezdis ty, Danieli?
načom jazdím? na tom čo príde Renault Scenic,Volkswageny,Škodovky ,Mazdy na všetkom...preto nemožeš tvrdiť,že som nejaky zakomplexovanec ako Mazda5 ,nazory nikomu neberiem a nikoho nesudim podla toho na čom jazdi tak nevidim čo tu on vlastne chce dosiahnuť,tým že len každeho zosmiešnuje pritom je sám na posmech
Dávám Škůdce :yes: za nový Superb :yes: :yes: za Superb Combi :yes: :yes: :yes: za novou, dosud neznámou, mini Škůdku Dovolím si to ohodnotit aniž bych něco z toho viděl >😒] Pouze kladně kvituji onen směr, kterým se Škoda vydala. Joyster nebyl dobrý směr, pouze hezké cvičení. Chci-li dynamické auto pro mladé vyberu si novou Alfu Junior.
No, prestoze jsem zatim nevidel oficialni foto, tak mi SUperb prijde pomerne originalni. V nekterych detilech az kontraproduktivne. Treba dvojite viko kufru, superpatent skody, je dle meho nazoru dobry akorat na zvysovani hmotnosti a snizovani torzni tuhosti karoserie. Je fakt, ze ja jsem nikdy nepochopil vyznam lift-backu v teto tride. Proste chci budto fesny sedan nebo prakticke (a casto o nic mene hezke kombi). Lifty se mi nikdy nelibili a spojeni sedanu a liftbacku mi prjde pomerne samoucelne-jako inovace pro inovaci (odhlednu-li od hospodske diskuze o tom kolik se superbu do kufru vleze slepic nebo pytlu s cementem 😉 v takovem pripade je liftback jasna vyhra...) Zacina mi pripadat, ze skoda umi poradne spis vetsi auta. OctaviaII je pomerne podareny kousek a docela dobre se jevi i SuperbII. Naopak na opacne strane vyrobkoveho portfolia je to bida...
No je vidět,že jsi na sobě zapracoval a že už začínáš mít rozum.Souhlasím,že Fabia se opravdu moc nepovedla.A nový patent je vlastně klasický sedan pouze doplněný o funkci jakéhosi liftu,takže pokud budeš chtít odvézt pračku,nebo televizi,nemusíš shánět odvoz,nebo přívěs.Což je občas docela příjemné. 😄
Neboj, z Maseratti ti liftback neudělají, nechápat ale význam liftbacku ve střední třídě je celkem, abych použil tvého výrazu, bída, essesante. 😐
Nac ta zloba? Rozumel bych hatchbaku, ktery by byl kratsi nez sedan a kombi, ale smysl liftbacku (hybridu mezi sedanem a kombi) mi fakt unika, navic je to pro me vzdy ta nejmene pohledna karosarska varianta u kazdeho modelu. U Superbu me to prijde jako pomerne zbytecna inovace, ale pokud to bude dobre fungovat a trh to oceni tak to bude jenom dobre! Tot vse.
clovece, jestli ten jejich sedanoliftback bude fungovat, tak do toho auta jdu, protoze hrozne mam rad sedany (momentalne Passat), ale neustale mam problemy, ze se mi neco do kufru nevejde (respektive nepojde otvorem, ackoliv je jinak kufr velky). Mam firmu s pocitacema a brat si Pickupa kvuli kazde vetsi tiskarne me nebavi. Takze tim chci rict, ze si urcite spoustu zakazniku najde.. :yes:
to sa do diskusii nezapajaju uzivatelia inych znaciek ako koncernu? Kde su majitelia francuzov, talianov, korejcov, japoncov?
Dnes sem pisu len same "prokoncernove" nuly!
Datum: dnes 11😁4Autor: AG
Datum: dnes 11:23Autor: lancer24
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-list
Datum: dnes 11:29Autor: RS
Datum: dnes 11:20Autor: Clawik
Datum: dnes 11:29Autor: Klaudius
Dnes sem pisu len same "prokoncernove" nuly!
Datum: dnes 11😁4Autor: AG
Datum: dnes 11:23Autor: lancer24
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-list
Datum: dnes 11:29Autor: RS
Datum: dnes 11:20Autor: Clawik
Datum: dnes 11:29Autor: Klaudius
Že ty seš chlape převlečenej R.Ondrášík z Autorevue a fušuješ jinam,neb tam tě už nebaštěj?
Tu prokoncernovost si vyprošuju, nikdy jsem neřekl, že mám VW rád, to protože nemám. Ale když udělají pěkný auto, proč ho sakra nepochválit. SuperB :yes: , bílej Passat na černých kolech :yes: , zamířím-li i mezi Audi, tak A3 kabrio :yes: , A5 :yes: . A je mi jedno, že to jsou koncernovky, líbí se mi a myslím, že kvalitou na tom nebudou špatně. To, že dokud bude Honda a BMW, tak bych si koncernovku nekoupil je věcí druhou 😄. Ale hádat se kvůli tomu? To nepotřebuju. 😉
(tenhle příspěvek je spíš tak pro uvedení věcí na pravou míru ohledně mě a koncernu pro ostatní, naše milá mazdička si ho nepřečte >😁 )
(tenhle příspěvek je spíš tak pro uvedení věcí na pravou míru ohledně mě a koncernu pro ostatní, naše milá mazdička si ho nepřečte >😁 )
Je to prostě fakt. Verze kombi si v našich končinách pořád nacházejí své věrné fanoušky. Je sice pravda, že sedan je nejvyváženějším tvarem karoserie, ale přesto se najdou auta, kde v designu jednoznačně vítězí kombi. Myslím, že u Superbu tomu tak nebude, přesto to vidím na úspěch. Už tak nabízí Superb královskou porci prostoru za cenu, která je přinejmenším zajímavá. Ne všichni jsme dorostli postav samurajů, ba co víc, mnozí z nás by mohli z fleku sestavit basketbalovej tým snů. A tak nám nezbývá, než ocenit prostor, kterýho se nám v Superbu dostane. A vzhledem ke kvalitě ostatních kombi z produkce Škody věřím tomu, že ani Superb nebude s batohem žádnej Quassimodo. :yes:
:yes:
Zklamals mě 😉 Čekal jsem, že ze mě začneš tahat ty kombíky, který vypadaj líp než sedan. 😄
To si sa zmýlil, pokiaľ GTI súhlasí, tak nedebatuje. Nie je o čom. 😄
😄 Když už jsme u toho, škodováci mají velkou naději udělat excelentní kombi. A moc se těším na jeho pojetí. Comkíky škoda umí, viz. už 2x Octavia, a u Superbu se bodou moci v liniích odvázat díky bohatě dimenzovaným rozměrům. Navíc možnou inspiraci v A6 či Passatu určitě bohatě zužitkují.
hlavne foto interieru najdete tady stoji to za to tak se podivejte [odkaz]
Když se kouknu na tyto náčrtky ,tak musím říct , že Škoda definitivně ztratila svou tvář...
Kdyby to nemělo znak Škody -tak bych řekl , že je to jedno z dalších tuctových za srdce nebrající VW. opět zklamání
Kdyby to nemělo znak Škody -tak bych řekl , že je to jedno z dalších tuctových za srdce nebrající VW. opět zklamání
To je asi proto,ze se ceka na reakce a overeni v provozu VW Passat Variant....Skodofka ze se ceka,co se bude dat kam natahnout na ukor torzni tuhosti,aby mohla poskytnout o par litru v zavazadelniku vic... 😉 sr_ci :no: :no: :no:
Nemuzu si pomoct ale cimdal tim vic se vsechny firmy napodobujou vypada to jako baworak a ne skodovka.. priste trosku predstavy a ne opisovani a obkreslovani
Hmm, kdyby pánové z Mladé Boleslavi chtěli udělat něco, jako byl před pár lety Tudor.... Kupé na základech Superbu.... krásné auto..
Skoda by podle meho mela spechat a poslat novy Superb do vyroby. Myslim, ze fotky z Boleslavi jsou velmi blizko reality. Novy Superb by vypadal moderne tak pred 2 roky. Stale vsak beru Superb za jedinou dustojnou Skodovku.
Superb ma bohuzel na krku kamen jmenem Passat. Ten kdo si chce koupit vuz teto tridy vi, ze Superb pouziva zastaralou techniku. Zastarala technika v ramci koncernu VW znamena opravdu (!!) zastarale.
Tato kritika vsak nemeni nic na faktu, ze Superb bude povedenym vozem, snad i reprezentativnim. Kvalitu urci kvalita dilu, ktere zustanou Volkswagenu pod ponkem. Neni tajemstvim, ze v teto tride opovrhuji kombikama, ale uz jsem se se Superbem Combi smiril. Jsme hold narod, ktery uznava auta podle velikosti kufru.
Pouze doufam, ze Skoda omezi nabidku motorizaci. Nedaval bych v teto tride zbytecny 1,4TSI, zastarale diesely a FSI. Myslim, ze si vetsina vybere z 1,8TSFI a CR dieselu.
Superb ma bohuzel na krku kamen jmenem Passat. Ten kdo si chce koupit vuz teto tridy vi, ze Superb pouziva zastaralou techniku. Zastarala technika v ramci koncernu VW znamena opravdu (!!) zastarale.
Tato kritika vsak nemeni nic na faktu, ze Superb bude povedenym vozem, snad i reprezentativnim. Kvalitu urci kvalita dilu, ktere zustanou Volkswagenu pod ponkem. Neni tajemstvim, ze v teto tride opovrhuji kombikama, ale uz jsem se se Superbem Combi smiril. Jsme hold narod, ktery uznava auta podle velikosti kufru.
Pouze doufam, ze Skoda omezi nabidku motorizaci. Nedaval bych v teto tride zbytecny 1,4TSI, zastarale diesely a FSI. Myslim, ze si vetsina vybere z 1,8TSFI a CR dieselu.
Tiez si neviem zvyknut na predstavu, ze kvazi reprezentativne auto nereprezentativnej znacky bude za sebou tahat pytel brambor vo vekom kombi kufri. Myslienka velkeho sedanu tak trosku straca na pritazlivosti, ale co ved aj A6 a BMW 5 mas v kombi, ale ja by som hlavne to druhe v kombi neuprednostnil. Porovnavat sa priamo neda, dane premiovky maju este l tridu navyse, ale kto chce esteticke auto ten uprednostni sedan. A kto potrebuje miesta na rozdavanie ma vzdy octaviu v kombi. Sedan bude zaujimavym sprestrenim 3-priestorovych klasickych karoserii.
Zastaralá technika? Superb pojede na nejnovějších motorech, do vínku dostane i novou DSG. Z vrcholné motorizace ti vyschne v krku, tolik koní by pod kapotou Škody nikdo nečekal. Taky to byla tvrdá vyjednávání, aby Superb dostal to nej z koncernu VW. Zatím nebudu nic říkat, ale nech se překvapit.
Nebudu soudit auto, které nikdo neviděl a ve kterém se nedá projet.
Jen malý subjektivní postřeh.
Měl jsem půjčený Superb na 3 dny, motorizace 2,0 Tdi.
Když pominu kabát ( který je silně obnošen předchůdcem jměnem Passat)tak prostorově pohoda, jízdní vlastnosti slabý průměr a ergonomie hrozná. Motor výkonově celkem ujde na váhu auta, ovšem jeho odhlučnění je více než špatné. Člověk má dojem, že jede v traktoru. Velikost kufru nehodnotím, protože není pro mne podstatná. Celkový dojem horší střed.
Image Škody ve vyspělých ekonomikách je jedna věc, prodejnost doma druhá.
Slintání nad Superbem je rozhodně mírně řečeno mozková disfunkce.
Jen malý subjektivní postřeh.
Měl jsem půjčený Superb na 3 dny, motorizace 2,0 Tdi.
Když pominu kabát ( který je silně obnošen předchůdcem jměnem Passat)tak prostorově pohoda, jízdní vlastnosti slabý průměr a ergonomie hrozná. Motor výkonově celkem ujde na váhu auta, ovšem jeho odhlučnění je více než špatné. Člověk má dojem, že jede v traktoru. Velikost kufru nehodnotím, protože není pro mne podstatná. Celkový dojem horší střed.
Image Škody ve vyspělých ekonomikách je jedna věc, prodejnost doma druhá.
Slintání nad Superbem je rozhodně mírně řečeno mozková disfunkce.
Konecne rozumny nazor.
Tou mojou prvou reakciou som chcel docielit to, ze sa na mna vrhnu urciti diskuteri (ti ktori sa tlacia GTI-mu do 😉 a nemylil som sa 😉 Vrhli sa presne ti, ktorych som ocakaval.
A cakal som to, ze budu zastavat "super auto", ktore este ani nevideli. Ta skica totiz nie je skutocna podoba. Ale kedze sa jedna o ich oblubeny koncern, tak to bude urcite spickove auto >😁 Je to ich komplex. Niekto napise kriticku vetu na model z koncernu a uz skacu ako opice v klietke. Preco? Vsak ked je to nudne, tak je to nudne. Ak som milovnik Mazdy a niekto napise, ze Mazda Premacy je nudne auto, bez fantazie, atd....mam sa tu hadat? Nie, pretoze je to asi pravda a jedna sa o nazor niekoho, cize ho musim akceptovat. A ta Premacy je skutocne taka nudna. Ibaze vas koncern asi nevyrobil nudne auto, ze? Alebo si to nepripustate? Nuz co? Aj takto vypada sedliacky mozog, ktory sa prisposobil tej "stadovitosti" 😉
A kedze ma moj svagor sluzobneho superba, tak som s nim par desiatok km pojazdil. A zistil som to, co som popisal vyssie, cize som neklamal😒br /> - je na tom znak Skody = cize v zap. Europe takmer nulovy IMAGE
- karoseria je zboku stary Passat a celkovo je to take nudne = nuda
- malo to niekolko poruch (elektronika) = kazi sa to
....je nieco, co by nesedelo? Mozno to porovnavam s premiovkami, no sami ste superba zaradilina vyslnie, tak to porovnanie je namieste 😉
Tou mojou prvou reakciou som chcel docielit to, ze sa na mna vrhnu urciti diskuteri (ti ktori sa tlacia GTI-mu do 😉 a nemylil som sa 😉 Vrhli sa presne ti, ktorych som ocakaval.
A cakal som to, ze budu zastavat "super auto", ktore este ani nevideli. Ta skica totiz nie je skutocna podoba. Ale kedze sa jedna o ich oblubeny koncern, tak to bude urcite spickove auto >😁 Je to ich komplex. Niekto napise kriticku vetu na model z koncernu a uz skacu ako opice v klietke. Preco? Vsak ked je to nudne, tak je to nudne. Ak som milovnik Mazdy a niekto napise, ze Mazda Premacy je nudne auto, bez fantazie, atd....mam sa tu hadat? Nie, pretoze je to asi pravda a jedna sa o nazor niekoho, cize ho musim akceptovat. A ta Premacy je skutocne taka nudna. Ibaze vas koncern asi nevyrobil nudne auto, ze? Alebo si to nepripustate? Nuz co? Aj takto vypada sedliacky mozog, ktory sa prisposobil tej "stadovitosti" 😉
A kedze ma moj svagor sluzobneho superba, tak som s nim par desiatok km pojazdil. A zistil som to, co som popisal vyssie, cize som neklamal😒br /> - je na tom znak Skody = cize v zap. Europe takmer nulovy IMAGE
- karoseria je zboku stary Passat a celkovo je to take nudne = nuda
- malo to niekolko poruch (elektronika) = kazi sa to
....je nieco, co by nesedelo? Mozno to porovnavam s premiovkami, no sami ste superba zaradilina vyslnie, tak to porovnanie je namieste 😉
Myslím, že tah s combi superb je velice dobrý. Když si představím Superb Combi 4x4 3,6 V6 zní to docela dobře... Navíc to bude krásný kousek, věřte mi. Např. ze Švýcarska je dost ohlasů, že kdyby byl současný superb v kombíku, brali by ho všemi deseti. Superb nelze brát jako luxusní auto, ale jako vůz vyšší třídy, k němuž se varianta combi rozhodně hodí. Není to ani rolls, bentley nebo prémiová limuzína. Zkrátka combi :yes:
S1 byla těžká, přetěžká zkouška. Vyšlo to. Vyšlo to tak dobře, že VW kývnul na S2 a to i na variantní karoserii. Škodovákům náleží velké BRAVO :yes😒br />
Vizualita Superbu bude přesně taková, jaká má být. Tedy klasická stavba karoserie, ozvláštněná dokonalou fintou s pátými dveřmi. Jsem zvědavý, kdo první ze světových hráčů tenhle patent koupí od Škody. S2 přichází i v dobré době, do poloviny generačního života koncernového bratra, Apoštola. Vykoumali to u VW dobře.
Je fajn, že dokážeme vyrobit auto, v němž se člověk může dokonale rozvalit za volantem, v němž ani ostatní posádka nezažívá omezení prostorem, auto, které reprezentuje svého majitele a které na druhou stranu nevzbuzuje u jednodušších spoluobčanů záchvaty závisti, jako tomu může být u prestižnější produkce z Německa.
O techniku starost mít nemusíme. Proskakují informace o benzínu v šesti válcích a o naftovém třílitru. Máme se na co těšit. A jestli Škoda udrží i vstřícnou cenovou politiku, má S2 už dnes zájemců na rok dopředu.
Vizualita Superbu bude přesně taková, jaká má být. Tedy klasická stavba karoserie, ozvláštněná dokonalou fintou s pátými dveřmi. Jsem zvědavý, kdo první ze světových hráčů tenhle patent koupí od Škody. S2 přichází i v dobré době, do poloviny generačního života koncernového bratra, Apoštola. Vykoumali to u VW dobře.
Je fajn, že dokážeme vyrobit auto, v němž se člověk může dokonale rozvalit za volantem, v němž ani ostatní posádka nezažívá omezení prostorem, auto, které reprezentuje svého majitele a které na druhou stranu nevzbuzuje u jednodušších spoluobčanů záchvaty závisti, jako tomu může být u prestižnější produkce z Německa.
O techniku starost mít nemusíme. Proskakují informace o benzínu v šesti válcích a o naftovém třílitru. Máme se na co těšit. A jestli Škoda udrží i vstřícnou cenovou politiku, má S2 už dnes zájemců na rok dopředu.
Díky za pochvalu, snažili jsme se 😄 Na combíka B6 jsem z naší produkce nejpyšnější, na druhém místě mám octavii A5. Jsem moc zvědavý, jak se B6 ujme. Dávám jí velké šance.
😉 Dvaja pakovia (vymyvaci mozgov) z Mladej Boleslavi.
Este stastie, ze tu mame japonske auta, pretoze tie vase sroty stoja za ho.no! :no:
Este stastie, ze tu mame japonske auta, pretoze tie vase sroty stoja za ho.no! :no:
japonska mentalita tu zatial nehrozi - co je mozno aj dobre😒br />sme.sk/…ozhodol-ze-sa-za…
treba to spojit😒br />sme.sk/…d-rozhodol-ze-sa
-zamestnanec-upracoval-na-smrt.html
-zamestnanec-upracoval-na-smrt.html
Ja bezne pracujem 12-14 hodin denne a? A ty si myslis, ze v Cesku je to ako? U mnohych firiem robis ako blbec od nevidim-do nevidim. Ja som aspon postavil maly domcek a kupujem si nove auta, kdezto taki obchodaci na Fabiach a Octaviach su cely den na cestach a nezmozu sa na vlastnu byt, nieto este poriadne auto.
😄 :yes:
Skoda urobila velky pokrok od dob S120 a Favorita.Tiez sme mali Skodu v roku 1983 z tuzexu 120 Gls.Stala okolo 14000 bonov.Dnes je jina doba uz nemusim do tuzexu mam 3 auta ale ani jednu skodu.Skoda uz nie je na posmech.Ked som prisiel v 92 do UK ludia sa tu smiali zo skodoviek.Uz sa nesmeju.Bez nemcov bi bola v * ale to nevadi.Pozrite sa na Ladu kym to nekupi nej.automobilka bude to len popelnica tak ako skoda za komancov.
Nejvetsi pokrok byl podle me prave mezi S120 a Favoritem. S120 je opravdu strasne auto velmi nizke uzitne hodnoty, naopak Favorit pres jasna mnoha omezeni vyvojaru podle me jeste ani dnes neni spatne auto, narozdil od S120 dava jeho design logiku (designem nemyslim zdaleka jen tvar karoserie). Ale nemuzu souhlasit, ze Lada je popelnice jako Skoda za komancu. Sice je par let pozadu, ale jejich design a technika jsou pomerne dobre, umyslne jednoduche a robustni. Napriklad Lada Niva predbehla konkurenci o spoustu let. Prodava se ostatne dodnes. Ze by Skoda bez spojeni s koncernem zanikla nebo zivorila je jasne, ale to plati i pro daleko vetsi hrace. Hranice rentability je dnes velmi vysoky pocet vyrobenych kusu komponent, malovyrobce typu AZNP by nemel ve tride "obycejnych" aut nejmensi sanci.
Chcete auto s fůrou místa pro posádku? Zapoměňte na MPV a podobný pseudoautobusy, ve kterejch se líp stojí než sedí. Zapomeňte na SUV, alias prostorový zázrak v negativním smyslu slov, který hmotnostní nárůst a fyzikálně omezený jízdní vlastnosti ospravedlňuje předstíranou terénní prostupností. Kdo prahne po pořádným korábu na asfaltový moře, nemá lepší volbu než prachobyčejný, léty prověřený sedan. Co pro německého taxikáře znamená M-B E-klasse, tím je pro jejich české kolegy superb, což mě vede k domněnce, že ze Superba kombi bude ideální pohřebák >😒]
Je zajímavé, že i když tu (snad) každý ví, co je Skoda, že má kdekdo potřebu srovnávat tyhle hroudy s hvězdným nebem Evropy a světa. Proč? Nějakej komplex splasklé peněženky?
Každému, kdo tu vytváří hvězdné zámky přeji, aby mu do klína spadl balík peněz. Aby měl možnost koupit si jakékoli auto. Jestli je tu někdo, kdy by si i potom ze světové nabídky vybral superb, ať se přihlásí a tu úchylku prosím podrobně popíše.
Motivací k těmto koupím je než nedostatek peněz. Prašule, vata, děngy, chechtáky, love, škvára... to je oč běží. Nezajímá mě ani tak to čím jezdíš, ale čím bys jezdit chtěl. Těch, u nichž je tohle v harmonii, těch je na světě kolem pěti procent. Já jen, abys mě tu nezačal přemlouvat na fabii...
Každému, kdo tu vytváří hvězdné zámky přeji, aby mu do klína spadl balík peněz. Aby měl možnost koupit si jakékoli auto. Jestli je tu někdo, kdy by si i potom ze světové nabídky vybral superb, ať se přihlásí a tu úchylku prosím podrobně popíše.
Motivací k těmto koupím je než nedostatek peněz. Prašule, vata, děngy, chechtáky, love, škvára... to je oč běží. Nezajímá mě ani tak to čím jezdíš, ale čím bys jezdit chtěl. Těch, u nichž je tohle v harmonii, těch je na světě kolem pěti procent. Já jen, abys mě tu nezačal přemlouvat na fabii...
GTI nepisal vo vedlajsej diskusii zaujimavu vetu😒br />
"Jsi to, co tvoje kára"
...tak co je potom GTI,ked mu v garazi stoji nepojazdny, hrdzavy GOLF 3, jazdi na sluzobnej Fabii 1,2 HTP a obcas mu sef pozicia Passata na preparkovanie??? CO je on potom? On je len "pisalek" .....skrachovany ucitel literatury, tlsty, plesaty, s velkym bruchom a brylami.....ktory obtazoval v skole 12 rocne holky a dostal padaka zo skolstva. Teraz sedi cele dni na nete a presvideca nas, ze on ma 100 milionov 😉
Ano ma 100 milionov ale svabov v jeho dome. Je frustrovany a honi si p.ro nad kazdym obrazkom koncernoveho auta. Tajne snova o Octavke, pripadne SuperBe....ibaze mu chyba zakladny prostriedok "prachy, dengy, money, geld...."
Takze GTI co si? To co tvoje kara?
😉
...tak co je potom GTI,ked mu v garazi stoji nepojazdny, hrdzavy GOLF 3, jazdi na sluzobnej Fabii 1,2 HTP a obcas mu sef pozicia Passata na preparkovanie??? CO je on potom? On je len "pisalek" .....skrachovany ucitel literatury, tlsty, plesaty, s velkym bruchom a brylami.....ktory obtazoval v skole 12 rocne holky a dostal padaka zo skolstva. Teraz sedi cele dni na nete a presvideca nas, ze on ma 100 milionov 😉
Ano ma 100 milionov ale svabov v jeho dome. Je frustrovany a honi si p.ro nad kazdym obrazkom koncernoveho auta. Tajne snova o Octavke, pripadne SuperBe....ibaze mu chyba zakladny prostriedok "prachy, dengy, money, geld...."
Takze GTI co si? To co tvoje kara?
😉
Chlapče, jsi obyčejný ubožák a v*ůl. To co ty tady napíšeš, za to bych se styděl.
Osobní útoky, ponižování lidí...
To máš malý péro nebo o tebe nemají ženský zájem, že si to kompenzuješ takto? Normální sebevědomý chlap se chová jako muž a ne jako uskříplej poďobanej puberťák. Prober se, jsi tu za ****a. :no:
Osobní útoky, ponižování lidí...
To máš malý péro nebo o tebe nemají ženský zájem, že si to kompenzuješ takto? Normální sebevědomý chlap se chová jako muž a ne jako uskříplej poďobanej puberťák. Prober se, jsi tu za ****a. :no:
seki - vies, niekto ma vylizany mozog VW marketingom ale z toho sa da verim casom dostat. Ty si sa vsak ako "jednoduchsi" uz evidentne narodil a to Ti ale zostane do konca zivota. ;-\
první fota .... [odkaz]
to skor ma zaujimaju taketo auta😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
A keby ste nevedeli akej znacky su tie auta 😉 ...odial by to aj mohli soferi 1.2 HTP a 1,9 TDi vediet, ze 😉 ....tak si zapamatajte, ze to je Toyota. Ano TOYOTA = japonec, ktory je svetova jednicka "1"
Vyraba najspolahlivejsie, najekologickejsie, najtichsie, najpohodlnejsie auta sveta. Priniesla najviac inovacii a ma najsirsiu ponuku modelov.
Svetove media onej pisu😒br /> "Podle nového průzkumu spokojenosti německých zákazníků s automobily, který uskutečnila renomovaná společnost J.D. Power and Associates ve spolupráci s časopisem Mot-Die Autozeitschrift, obsadily Toyoty 5 prvních míst v celkem 7 kategoriích rozdělených dle tříd."
" Lexus a Toyota vítězí v USA nad ostatními konkurenty kvalitě, tak jak ji vnímají zákazníci."
"Nejhodnotnější automobilové značky: Toyota, Mercedes, BMW"
:yes: :yes:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
A keby ste nevedeli akej znacky su tie auta 😉 ...odial by to aj mohli soferi 1.2 HTP a 1,9 TDi vediet, ze 😉 ....tak si zapamatajte, ze to je Toyota. Ano TOYOTA = japonec, ktory je svetova jednicka "1"
Vyraba najspolahlivejsie, najekologickejsie, najtichsie, najpohodlnejsie auta sveta. Priniesla najviac inovacii a ma najsirsiu ponuku modelov.
Svetove media onej pisu😒br /> "Podle nového průzkumu spokojenosti německých zákazníků s automobily, který uskutečnila renomovaná společnost J.D. Power and Associates ve spolupráci s časopisem Mot-Die Autozeitschrift, obsadily Toyoty 5 prvních míst v celkem 7 kategoriích rozdělených dle tříd."
" Lexus a Toyota vítězí v USA nad ostatními konkurenty kvalitě, tak jak ji vnímají zákazníci."
"Nejhodnotnější automobilové značky: Toyota, Mercedes, BMW"
:yes: :yes:
Pani, prosim vas... Diskutovat na internete je ako bezat 100m na paralympiade. Vitaz zostava retardovany....
radsej si pozrite video - www.youtube.com
heslo na vyhladavanie Top Gear Toyota
Ale inak zabavna debata, skoro ako Mac vs. Pc alebo Windows vs. Linux 😄
radsej si pozrite video - www.youtube.com
heslo na vyhladavanie Top Gear Toyota
Ale inak zabavna debata, skoro ako Mac vs. Pc alebo Windows vs. Linux 😄
Aký je rozdiel medzi PC a Windows?
ty chces aby GTI a jeho ritolizaci schytali sok? To sem take linky nedavaj, to oni nechapu 😉 Oni totiz nevedia co je TOYOTA 😉 vedia o TOYOTACH len tolko, ze ...TTT ....ale inac nic!
A to, ze staci zabehnut do WIEN a vidis tam mnozstvo TOYOT - medzi inymi aj 20-30 rocne Corolly......ale to im asi nehovori nic 😉 Najst 10 rocneho GOLFA je problem, ale schopnu 20 rocnu Tojku nie. A ak aj nejdes 10 rocneho Golfa, tak bude kazdy mesiac v servise.
Svet tychto uboziakov je zuzeny len na koncern a nic ine neexistuje. Su to dusevni chudaci, ktori sice snivaju o premiovkach (europskych 😉 ) typu A4 ale nikdy si ju nedovolia. Ako by si aj mohli, ked su take predrazene? Oni to ale riesia tak, ze dotiahnu z Nemecka 5 rocny vrak s 300 000 km a poopravuju ho, umyju, nalestia a zrazu su najvacsi plejboji na namesti v Podebradoch a inych mestach >😁
Pravy dokaz tejto predrazenej politiky koncernu a tym padom nedosiahnutelnosti pre mnohych snilkov - je pan "prokoncernovy redaktor" Zeleninka 😉 i on si kupil jazdenu A4 😉
Stavim sa, ze teraz zase zacnu argumentovat, ze naco je potrebna taka zivotnost, ked oni kupuju "vsetci" nove auta a po 3 rokoch ho predaju. Jasneeeeee, vsetkym to uverime 😉
A ak by sa este raz pytali naco je potrebna taka zivotnost, ked kazdy Cech to kupi nove na 3 roky......tak vam poviem, ze nato, aby si aj ostatni redaktori este uzili tej sunky 😉 😉
A to, ze staci zabehnut do WIEN a vidis tam mnozstvo TOYOT - medzi inymi aj 20-30 rocne Corolly......ale to im asi nehovori nic 😉 Najst 10 rocneho GOLFA je problem, ale schopnu 20 rocnu Tojku nie. A ak aj nejdes 10 rocneho Golfa, tak bude kazdy mesiac v servise.
Svet tychto uboziakov je zuzeny len na koncern a nic ine neexistuje. Su to dusevni chudaci, ktori sice snivaju o premiovkach (europskych 😉 ) typu A4 ale nikdy si ju nedovolia. Ako by si aj mohli, ked su take predrazene? Oni to ale riesia tak, ze dotiahnu z Nemecka 5 rocny vrak s 300 000 km a poopravuju ho, umyju, nalestia a zrazu su najvacsi plejboji na namesti v Podebradoch a inych mestach >😁
Pravy dokaz tejto predrazenej politiky koncernu a tym padom nedosiahnutelnosti pre mnohych snilkov - je pan "prokoncernovy redaktor" Zeleninka 😉 i on si kupil jazdenu A4 😉
Stavim sa, ze teraz zase zacnu argumentovat, ze naco je potrebna taka zivotnost, ked oni kupuju "vsetci" nove auta a po 3 rokoch ho predaju. Jasneeeeee, vsetkym to uverime 😉
A ak by sa este raz pytali naco je potrebna taka zivotnost, ked kazdy Cech to kupi nove na 3 roky......tak vam poviem, ze nato, aby si aj ostatni redaktori este uzili tej sunky 😉 😉
Co to meleš? Právě staré VW není problém najít, zrovna dnes jsem koukal na dvojkovýho golfa, který měl určitě přes dvacet let. Taky staré Passaty v kombíku nejsou problém.
To, že tys koupil pár nabořených olítaných škodovek a pak si s nima měl problém, to samo o sobě už dost vypoví.
A fakt mám dojem, že si reinkarnovaný robo333, ten měl úplně stejný problém a stejně se sem pořád vracel.
To, že tys koupil pár nabořených olítaných škodovek a pak si s nima měl problém, to samo o sobě už dost vypoví.
A fakt mám dojem, že si reinkarnovaný robo333, ten měl úplně stejný problém a stejně se sem pořád vracel.
Dizajn poznáme. Je niekto nespokojný? Možno áno. Úprimne? Nie. Ale spomente si na svoje príspevky, ak si niekto váš známi kúpi Suberba, na konte kôpka peňazí a vy mu budete závidieť čo to má za diabolskú káru. 😲 Auto s dokonalým interiérom. Eleganciou a priestorom. A ako vždy môžeme u Škody čakať geniálne, tvz. vtipné nápady. Ako teraz kombinácia liftbacku a sedanu.
Skoda je dnes dobre priemerne auto.Je spolahliva a oktavia je ako passat.Nevlastnim skodu ale nemozem jej nic vycitat.Nekupil bi som ju lebo je pre mna dost nudna bez iskry,ale to neznamena ze je to spatne auto.Je to nemecke auto vyrobene v CZ.Je to koncernove auto a kvalitov sa vyrovna VW.O co je lepsi VW ako skoda?Ze ma VW o lepsi interier a audina este lepsi...Je to vec nazoru Skoda sa nema za co hanbit nie je to ziadny Cinsky nepodarok... :yes:
K Superbu už nemám, co bych napsal. Vše co mě napadá, bylo už víceméně napsáno výše. Jedna věc tu ale nezazněla. To, že se bude Superb dělat i v kombíku, může znamenat, že do budoucna nebude plnit úlohu vlajkové lodi Škody. Můžeme čekat nový větší model? 😄
Mieriš so prémiovej značky.
Rover 75 kombi. 😄 Toto je dokonca prémiová značka.
Fiat Croma. Vlajková loď Fiatu dokonca nemá triedu. Luxusný kombík, to je správne rozhodnutie.
Rover 75 kombi. 😄 Toto je dokonca prémiová značka.
Fiat Croma. Vlajková loď Fiatu dokonca nemá triedu. Luxusný kombík, to je správne rozhodnutie.
Bez nich by tu asi byla nuda :yes:
Ale inak "kvalitny" nazor! Takyyyy ... fundovany!