Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
SKAY
A touto Bombou začínáme den ,který je rázem krásný :-)
Krásný by byl, kdyby ten benzín byl aspoň za 23 korun, jako v koroně...
lolasea
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
mysfusuc
elrandi
Sdílení komentáře
Emisní poplatek podle mě nebude tak velký když je v kategorii N1
Navíc motor co má Raptor a Trackhawk je v EU povolený
To, že se s N1 zřejmě mění i limity na ostatní škodliviny (částice atd.), a díky tomu se to tu zřejmě dá vůbec homologovat, to jsem ani nezohledňoval... a nemělo by to mít vliv na výši emisní pokuty.
Mimochodem normovaná spotřeba v průměru 16l /100km je fakt hrozivá. To nemá ani žádný ferrari.
teď jsem si vylistoval nějaké Ferrari na spritmonitoru a jsem celkem překvapen, nejvyšší průměrnou tam má kolem 16ti nějaký model s 670 hp, to je hodně slušné... měl jsem za to, že Ferrari prostě pod dvacet nejde...
A to jsem jen jel s davem jejich 140, ale žádné velké zrychlování, plynulá jízda. Nebylo to ploužení mezi kamionama 90. V takovém, tempu jezdí okolo 10l.
Já mám dlouhodobou 18.5l, ale využívám kompresor, k čemu byl stvořen a dost tahám přívěsy (snad polovinu najetých km, mám s vlekem a ne úplně předpisovou rychlostí).
Přihlásit jde Pentastar, SRT, Hellcat, RedEye
Poptával jsem u nich Challengera Hemi na operativní leasing
5,7 nevozí asi proto, že to nikdo nekupuje, všichni chtěj ty nadupané verze.
Když splní emise 6,4 potažmo 700 konová 6,2, proč by je neměla splnit 370-400 konová 5,7
Jinak Pentastar, SRT a Hellcat se tu dodává ofiko do Jeep, takže to mají v EU homologované