Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Škoda Enyaq iV se chlubí novými světly, jsou ještě křišťálovější!

25 komentářů

petr11
Spousta PR keců, na skicách to vypadá dobře, ale na těch reálných fotkách vidím úpně něco jiného.. K čemu vlastně slouží ty malé divné světýlka pod hlavními světly?

Petr
SKAY
Určite budou krasně oslnovat tydle svetla z jednoho bodu....Ve kutecnosti to bude uzky hroch se zapadlými koly jak je u škodarny zvykem
ericn
Tak jasný, marketing jede na plné obrátky. Ještě uvidíme spoustu různých častí nové škodovky... Třeba namátkou nové čepičky ventilků, nové pedály, nový sloupek “B” a třeba dojde i na příplatkové zástěrky 😒]
cendakocour
Ale bacha, to nebudou ledasjaké zástěrky, tyhle budou " simply clever " a bude v nich ukryto tažné lano a výstražný trojúhelník. 😒]
WinDiesel
který vymýšlí tyto titulky? :no:
já bych dal "křišťálovitější než křišťál" !!!! 😁 😁 😁
Mikesus
přesně to mne taky napadlo.
A nechce být autor ještě "papežtější než papež"? Nebo bílá na Enyaq bude ještě bělejší?
traveldrive
Enyaq bude elektrickejší ako všetky elektromobily. Najelektrickejší zo všetkých.
Arese
Jo,jo, to by se mohlo líbit i Standovi Grossovi! (Dej mu pán Bůh lehké spočinutí).
Miroslav Holík
A co myslíte pošlou to zas na zelené peklo vytvořit si rekord s vlastní třídou jako u Kodiaqu RS ? 😁 😁 😁 😁
Tiborek
No vzhledem k tomu, že o Kodiaqu doted lidi pisou v diskuzich, tak proc ne...
Blue Sun
křišťálový tu byl před lety...
M-A-R-S
Světla Škody Nijaq mají původ tak křišťálově čistý, že prostě ani křišťál křišťálověji čistší být nemůže. 😲
pradeda777
...svého času se automobilky pyšnily lepší technikou a motory, dnes se musíme spokojit se svítivějšími světlomety....ach jo.... 😒
traveldrive
A Tebe je to snáď málo? 😁
xxc
Svetlá sú dôležité
Ozzman
Akorát se to dřív vybije , když to nemá generátor na naftu 😁
xxc
toto bude mat ledky, ale moje halogeny vypinam, ked ich netreba, nech nevybijaju baterku 😄 potom zena chodi bez svetiel, ked ich nema na auto
rohYpnol
Co mi to jen připomíná... 😒] Ale ano, typicky české to opravdu je.

https😐/www.youtube.com/watch?…
rohYpnol
článek enyaq vyšel, prodnes opět povinná čárka splněna.

Zítra se třeba dozvíme, že kola enyaqu budou kulatější než kulatá...
Arese
….ve Škodovce už teď musí vědět, že to bude hrozný propadák (smad kromě pár absurdně ekoteroristicky pokřivených trhů typu Norska), ale jejich marketing musí ze všech sil vytvářet kouřovou clonu, jaký že to bude elektrický zázrak. Přitom jen (s pistolí emisních pokut u spánku) plní šílené rozkazy ekofašistů z Bruselu.... 😒 😒 😒 :no:
rohYpnol
Na prodeje jsem velmi zvědavý též.

Také si myslím, že to bude první propadák od Škody. Ale v rámci elektromobilů možná budou čísla ok, takže se z toho stejně vytvoří bublina úspěchu...

Každopádně zatím platilo, že ať Škoda představila cokoliv, tak se to u nás prodalo dobře. Tady bych si na to opravdu nevsadil. Koupí to ekopochybenci, pár dealerů, pár firem na dotace pokud budou, a tím to skončí.
Arese
Co dodat, tak to dopadá, když VW dělá ze svých nových modelů pojízdné tablety (a přitom to většina zákazníků vůbec nechce!) 😒 :no:
https😐/www.novinky.cz/…octavii-40333918#…
lolasea
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
mysfusuc
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
elrandi
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.