Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: SsangYong Rexton přijíždí v akční verzi. Bohatou výbavu za desetitisíce dá zdarma

Korejské SUV SsangYong Rexton u nás nově pořídíte také v akčním provedení Premium+. A pohled do ceníku ukazuje, že je to opravdu výhodná nabídka.
Zpět na článek
20. 8. 2020 12:22
Jakou hodnotu má tenhle článek ???
V textu jen výčet výbavy a technických údajů a ve videu to řídí někdo, kdo asi ani řídit neumí- podle naprosto tragického držení volantu.... Tak aspoň jste to hezky nafotili no :yes:
Rozbalit vlákno
10
20. 8. 2020 12:37
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Asi to bude upozornění na akční verzi modelu Rexton, co více bych chtěl vědět? I když je v Budějkách dovozce této značky, tak moc aut od nich po silnicích nevidím.
20. 8. 2020 13:29
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Jo, to bych pochopil, ale jde mi o tu hvězdu co řídí -informace co se dozvíte z videa? - značku auta- nezná, sledování mrtvého úhlu - nezná, ale dozvíte se, že nejezdí na nákupy snad s vyjímkou bot a hadrů.... na závěr testu sdělí že to auto měli půjčený 2 dny... super poznatky za 2 dny... video takové úrovně bych očekával v nějakém ženském magazínu a ne v motoristickém....
20. 8. 2020 14:30
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
No ona to je prostě Simča a všichni (co sem chodí déle) ví o koho jde a jakou má v redakci přidělenou aktivitu. Pokud jsi chtěl nějaké informace o autech před 20 lety, musel jsi si koupit nějaký časopis. Teď máš tady cosi zadarmo, a tak musíš zaplatit tím, že koukáš na reklamy nebo čteš reklamy (tento článek) a redakce je hodnocena za to, kolik lidí na co čumí a ne jak je to odborné nebo zajímavé.
Avatar - palix
20. 8. 2020 14:27
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
SsangYong je u nás pomerne nová značka. Najprv sa musí dostať do podvedomia zákazníka a ak bude mať dobré ceny, zákazníka si nájde. Veď kto by nechcel pekné a veľké SUV za priateľnú cenu? Pár nás takých bude, ale väčšina by neodolala.
U nás sa SsangYong predáva u Forda. Na cestách ich už začína pomaly pribúdať.
20. 8. 2020 14:31
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
No tenhle nový (indický) asi jo, ale v ČR starého Rexon nebo Korando občas uvidíš i teď, jelikož je nelze přehlídnout.
Avatar - palix
20. 8. 2020 14:52
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Tie staré boli vážne "nápadné" - mali dizajnéra s divným vkusom :-!
V Korei sa dnes robia celkom slušné autá (Kia, Hyundai), ktoré si už získali zákazníkov.
Avatar - WinDiesel
20. 8. 2020 14:46
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
U nás v ČR mají velmi úspěšný comeback. A myslím že všude v Evropě, na rozdíl od Mitsubishi modelovou řadu rozšiřují.
Avatar - palix
20. 8. 2020 14:58
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Kedysi prišli na náš trh v dobe, keď SUV neboli až také populárne a boli pre bežného "našinca" dosť drahé. Kedysi používali tuším aj motory Mercedes, dnes... neviem.
Možno ani netušia, že sa vrhajú priamo do jamy levovej = EU a jej emisné limity. Mitsubishi si to spočítalo a vyšlo im, že ak nebudú v EU nebude to pre nich strata. Uvidíme, ako dlho vydrží Ssangyong. Autá nie sú škaredé, tak hádam sa tu presadia.
20. 8. 2020 15:10
Re: Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Dnes pouzivaju motory z vlastneho vyvoja.
20. 8. 2020 15:08
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Lejna.
Stačilo dát link na web dealera.
V době milionů hodin porna zadarmo asi bude někdo těžko vodvázanej z trapky, co se válí v kufru korejskýho auťáku. A pak se rozjede...volant drží jak panna vohon a kdáká a kdáká.
Tohle se nepovedlo.
20. 8. 2020 15:03
Jestli jsem to správně pochopil
nemůže mít ta kára LED světla? V základu se tam doslova píše že jsou "LED světla denního svícení". FullLEDky nevidím ani v tom paketu, ani v těch pár příplatkách, co se dají ještě přikoupit.
Pomalu bych se vsadil, že tam někde jsou, ale psal to Kolman. Takže to bude blbě a návsavkem mi napíše, že když se mi to nelíbí, nemusím to číst. :-)
Není také vyloučeno, že (jako mnohokrát) to potichu jako smrad opraví...pak je za blba diskutér.
Tohle je čistě článek o ničem, jenom reklama, popis akčního modelu. No, jako inzerent bych byl nespokojen. Ale vlastně...ani inzerent to nemusí číst, když se mu to nelíbí. :-!
edit-koukal jsem na web ssangyongu...prostě to tupě opsal. Článek hodnoty lejna a chyba je i na ofiko stránkách. Nějaká krůta z reklamky popsala výbavu a Kolman to vopsal.
Rozbalit vlákno
0
20. 8. 2020 15:13
Článek je šílenej ale Ssangyong
vypadá docela schopně. Mě bere i ten jejich pickup.
Rozbalit vlákno
0
21. 8. 2020 08:25
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rozbalit vlákno
0