Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

SsangYong Rexton přijíždí v akční verzi. Bohatou výbavu za desetitisíce dá zdarma

Stanislav Kolman
Diskuze (16)

Korejské SUV SsangYong Rexton u nás nově pořídíte také v akčním provedení Premium+. A pohled do ceníku ukazuje, že je to opravdu výhodná nabídka.

Model SsangYong Rexton koupíte za 1.049.900 Kč, v rámci akční verze Premium+ vám však automobilka k základní cenovce nabídne ještě paket Comfort v hodnotě 68.900 Kč zdarma. Položky tohoto balíčku jsou hodně lákavé, čítají například elektrické ovládání dveří zavazadelníku, paměť elektrického sedadla řidiče a vnějších zpětných zrcátek, 360stupňovou kameru, detekci slepého úhlu, výstrahu zadního příčného provozu, asistent pro změnu jízdního pruhu a sluneční roletky pro okna druhé řady sedadel.

Součástí standardní výbavy Rextonu Premium+ je také zapínatelný pohon všech kol, 9,2“ obrazovku multimediálního systému s navigací, zadní parkovací kamerou či osmi reproduktory, dvouzónovou automatickou klimatizaci, LED světla denního svícení nebo tempomat.

Video se připravuje ...

Nezapomnělo se ani na interiér, jenž dostává kožený multifunkční volant a kabinu v prošívané kůži včetně prostoru dveří a na palubní desce. Součástí jsou také vyhřívané přední a zadní sedačky (ty přední dokonce ventilované), elektrická bederní opěrka na sedadle řidiče a sedadlo spolujezdce s možností ovládání ze zadních sedadel. Balík bohaté standardní výbavy završuje centrální zamykání s dálkovým ovládáním a 220V zásuvka umístěná v zadní části přední loketní opěrky.

Připlatit si tak vlastně můžete už jen za metalický lak (17.900 Kč), dvacetipalcová kola (+18.900 Kč; standardně se dodávají osmnáctky), střešní okno (+13.900 Kč) a boční nástupní prahy (+29.900 Kč). Početné rodiny rády využijí možnost sedmimístné verze za 15.900 Kč. Kdo by namísto manuální převodovky raději sedmistupňovoý automat, ten si musí připlatit ještě 59.900 Kč.

Pod kapotou Rextonu pracuje turbodiesel 2.2 e-XDI o výkonu 133 kW a 420 newtonmetrech točivého momentu. S automatem a čtyřkolkou zrychluje auto na stovku za 12 sekund a pokračovat může na maximální rychlost 181 km/h. Ostatní varianty jsou sice nepatrně svižnější, zase ale neutáhnou brzděný přívěs o hmotnosti až 3000 kg. Pokud vás výhodná nabídka SsangYongu zaujala, neváhejte. Novinku můžete objednat už nyní.

Stanislav Kolman
Diskuze (16)

Doporučujeme

20. 8. 2020 15:10
Re: Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Dnes pouzivaju motory z vlastneho vyvoja.
Avatar - palix
20. 8. 2020 14:58
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Kedysi prišli na náš trh v dobe, keď SUV neboli až také populárne a boli pre bežného "našinca" dosť drahé. Kedysi používali tuším aj motory Mercedes, dnes... neviem.
Možno ani netušia, že sa vrhajú priamo do jamy levovej = EU a jej emisné limity. Mitsubishi si to spočítalo a vyšlo im, že ak nebudú v EU nebude to pre nich strata. Uvidíme, ako dlho vydrží Ssangyong. Autá nie sú škaredé, tak hádam sa tu presadia.
Avatar - palix
20. 8. 2020 14:52
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
Tie staré boli vážne "nápadné" - mali dizajnéra s divným vkusom :-!
V Korei sa dnes robia celkom slušné autá (Kia, Hyundai), ktoré si už získali zákazníkov.
Avatar - WinDiesel
20. 8. 2020 14:46
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
U nás v ČR mají velmi úspěšný comeback. A myslím že všude v Evropě, na rozdíl od Mitsubishi modelovou řadu rozšiřují.
20. 8. 2020 14:31
Re: Jakou hodnotu má tenhle článek ???
No tenhle nový (indický) asi jo, ale v ČR starého Rexon nebo Korando občas uvidíš i teď, jelikož je nelze přehlídnout.