Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Sháníte starší škodovku, jakou nikdo jiný mít nebude? Už nehledejte...

24 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
JirkaV8
Vůz intelektuálně vhodný leda tak pro pana Machalu ;-\
traveldrive
Úroveň ACZ opäť raz klesla na dno. Už ani neviem, koľké v poradí.
pergbestcu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
holden1
majitele skodovek jsou vesmes tvorove rozumu mdleho a to platilo tenkrat, plati to ted a bude to platit i v budoucnosti
AntonioKekelli
Takže vy jste dlouhodobě majitel Škodovek? Dobré vědět 😄 Ale i tak, jen proto že vy jste rozumově oslabený, neznamená, že budu do stejného pytle házet i ostatní, to dá rozum (vám ale ne, vám rozum přisouzen nebyl, to už víme) 😁 :yes:
holden1
nemusis mi vosle vykat. v normalnim zivote bys musel, protoze si lidsky odpad, ale zde ti dovolim mi tykat
AntonioKekelli
V tomto případě nejde o projev úcty, to Vás mohu ubezpečit, spíše rýpnutí do vaší hloupé existence a výsměch vaší blbosti. Navíc, na rozdíl od vás si držím úroveň, a tak se nebudu uchylovat k tykání, i když se bavím s někým tak mizerným a omezeným jako jste vy.

Mimochodem, vy si můžete leda tak nechat zdát, že byste to dotáhl alespoň na úroveň "lidský odpad", ale tam se nikdy nevyškrábete, navždy budete jenom za tuto ubohou hmotu, co jen obtěžuje ostatní. A tak jediné čeho byste se v reálném životě mohl dočkat z mé strany je to, že bych vás leda tak nechal odklidit, abyste nezamořoval okolí.
Milan MILI
Co to tady meleš za blbosti? Jsi magor?
AntonioKekelli
Jediný příspěvek, to vypadá na alťák té samé a nepříliš ostré pastelky, na níž jsem reagoval. Vy jste ale chudák. : )
Milan MILI
Chudák jsi ty, když tady bleješ takové blbosti
AntonioKekelli
A tímhle jste jen dokázal že mám pravdu 😉 Člověk by vás málem politoval, jenže někdo jako vy si lítost ani nezaslouží. 😊)
Milan MILI
Ty si lžeš? 😒] 😒] 😒] Proto jsi ty troubo psal takové blitky
AntonioKekelli
Inu, já říkal že nejste ostrá pastelka 😁 Vaše reakce není ničím jiným než dalším potvrzením všeho co jsem o vás řekl.
Milan MILI
A co jsi pověděl ty hlupáku. Nic... Jen si se na někoho vyzvracel a meleš blbosti. Raději už neodepisuj ať si zase nelžeš . Pojď se raději potkat osobně, ať se ti podívám do očí chudáku. Posli mne na sebe telefon poseroutko
AntonioKekelli
Napsal jsem toho dost, že vy máte očividné problémy s chápáním psaného textu nebo jste se nenaučil číst, to je vaše chyba, nikoli má 😊)) Navíc, jestli si myslíte, že sem budu dávat byť jen jediné ze svých telefonních čísel, musíte být ještě tupější než jste se zprvu jevil. 😁 Když jste tak drsný, napište sem své vy, ať je zábava. Klidně můžete napsat i své bydliště a jméno, a přidejte i svou fotku, ať se pobavíme.. Jediné na co jste se zmohl, je urážet majitele Škodovek, to je tak vše, jste opravdu ubožák 😁
Milan MILI
Jsi posera... tyhle chudáčky co se schovávají v diskuzi známe. Jsi chudinka a ještě si myslíš, ze jsi chytrej. Asi by jsi si mel hlavně přečíst co jsi psal ty. Samé blitky. A ještě jim věříš poseroutko
AntonioKekelli
Napsal jsem pravdu, a to vás tak štve, až z toho teď máte těžký záchvat :F 😁 Mohu vás ubezpečit, že já si své komentáře pamatuji, na rozdíl od vás problémy s rozumem nemám.
Měl by jste se jít léčit, je toho na vás evidentně moc. Ale musím vám nechat, že jste se popsal hezky, vy jste přesně takový internetový chudáček, který se naváží do lidí na internetu (Dnes to byly škodovky, co to bude příště?) a vsází na to, že na něj nikdo nemůže. Nechci vás mít na svědomí, takže už vás propustím, užijte si svůj záchvat.. 😁😁
Milan MILI
Ha, ha, ha... ty si meleš blbosti do hlavy. Vždyť si Vše vymýšlíš... ty si vážně myslíš, že něco víš. Ha, ha,ha.... ty jsi šašek... Takhle se chovají cikáni... Všechno ví, všechny znají a všechno vědí. Ty se mnou vlastně chodíš na pivo viď ha,ha,ha..... a proto všechno přesně víš. Ha, ha,ha. Jsi hlupák. Bez se podívat do zrcadla . A už si to přiznej jsi ubohý...
AntonioKekelli
Kdyby to nebylo takhle zmrzačené, mohl to být cenný vůz, takhle je to zralé tak akorát na vrakoviště, pochybuji že by někdo věnoval čas a peníze tomu, aby se to pokusil vrátit do rozumného stavu.
wakantanka
to je všetko hodné o tomto výtvore napísať.
PS: predajcovi držím palce, som zvedavý či to vôbec niekto kúpi.
Arese
Ten, kdo tyto zrůdnosti tomu nebohému autu udělal, musí být dozajista chorý mozek. :no:
tarzanzroduopic
Tak tohle je nejhorší tuning, jaký jsem kdy viděl... Chudák auto, tohle si opravdu nezasloužilo. Připadá mi to jako postapokalyptické dílo nějakého genderového šílence, který sám neví, jestli je žena a nebo muž a přesně tak vypadadá i tohle divné "dílo..."