Ekonomika
Evropský trh v červenci 2020: Škoda Octavia třetí nejžádanější vůz, elektrifikovaná auta trhají rekordy
42 komentářů
... se dobře prodávají.
Ovšem ve statistikách nefigurují jako benzíny nebo diesely ale jako hybridy cha cha cha, taková pitomost.
Ovšem ve statistikách nefigurují jako benzíny nebo diesely ale jako hybridy cha cha cha, taková pitomost.
Golf je síce späť ale pri statickom pozretí sa mi až tak nepáčil.Hlavne sa mi nepáči predok auta a prístrojovka.Dosť ma prekvapila O IV ako je vysoko.Z trojice Golf,Leon a Octávia tak Leon vo výbave FR sa mi páči najviac.Zaujimavé je že segment C nemá v prvej desiatke ďalšieho zástupcu.Kde sú autá ako Focus,Corolla,Ceed,Megane,i 30,Civic,308 alebo Mazda 3 ?Čo sa týka predaja nových áut tak asi to nebude až také zlé aj keď nové autá za posledný povedzme rok dosť podraželi.Uvidíme ako sa rozbehne predaj Leonu.
Ázijské kompaktné autá sa dlhodobo nevedia dostať do prvej desiatky, to ma neprekvapuje. Francúzi majú momentálne dosť starú ponuku, facelifty tomu asi veľmi nepomôžu, nábeh novej C4 príde až v budúcom roku. Astra rýchlo zostarla a moc jej nepomáha ani upravená ponuka motorov. Vysvetlenie nemám len na Focus, pretože ten až nepochopiteľne lieta v predajoch. Raz nemá problém sa dostať do prvej šestky, inokedy v desiatke nie je vôbec. Ešte uvidíme, ako sa prejaví nábeh Leonu. Seatu korona dosť uškodila, tak sa im to poposúvalo.
V desiatke je hneď päť zástupcov B-segmentu vrátane dvoch crossoverov, všetci prišli na trh za uplynulý rok, takže sa dalo očakávať, že spravia najväčší objem na začiatku svojej kariéry. Že sa tam drží Sandero aj pred príchodom novej generácie, je po tých rokoch celkom obdivuhodné, ale pri raste cien nových áut sa ani nečudujem.
V desiatke je hneď päť zástupcov B-segmentu vrátane dvoch crossoverov, všetci prišli na trh za uplynulý rok, takže sa dalo očakávať, že spravia najväčší objem na začiatku svojej kariéry. Že sa tam drží Sandero aj pred príchodom novej generácie, je po tých rokoch celkom obdivuhodné, ale pri raste cien nových áut sa ani nečudujem.
Má někdo tabulku jaký je podíl hlavně benzín / diesel komplet??? či kde to případně dohledat, tady nikdy nejsou schopni to doplnit, přitom třeba mě to zajímá dost ...
To "nepochopíš"......
SEAT se podle aktuálního šéfa VW bude protěžovat, i když jeho výsledky byly před pár lety na hraně červených a černých čísel a dodnes je z pohledu evropského trhu menší značkou, ale trvale výdělečná Škodovka, která koncernu VW přinesla na dividendách pořádnou dávku miliard Eur, a která je i v marži na čele koncernu, se bude uměle brzdit.....
SEAT si z nepochopitelných důvodů mohl vytvořit luxusně - sportovní značku Cupra a Škodovce se nedovolí udělat u nové Octavie ani model Laurin Klement....
Sice dostala Škodovka na starost vývoj a produkci budoucích "dvojčat" Passat a Superb, jenže kdo ví, jestli nebude tím pádem budoucí Superb stejně fádní vůz, jako dnešní Passat, který je vedle Superbu z pohledu designu těžká nuda...
SEAT se podle aktuálního šéfa VW bude protěžovat, i když jeho výsledky byly před pár lety na hraně červených a černých čísel a dodnes je z pohledu evropského trhu menší značkou, ale trvale výdělečná Škodovka, která koncernu VW přinesla na dividendách pořádnou dávku miliard Eur, a která je i v marži na čele koncernu, se bude uměle brzdit.....
SEAT si z nepochopitelných důvodů mohl vytvořit luxusně - sportovní značku Cupra a Škodovce se nedovolí udělat u nové Octavie ani model Laurin Klement....
Sice dostala Škodovka na starost vývoj a produkci budoucích "dvojčat" Passat a Superb, jenže kdo ví, jestli nebude tím pádem budoucí Superb stejně fádní vůz, jako dnešní Passat, který je vedle Superbu z pohledu designu těžká nuda...
Jo, vím že to je jen jeden měsíc, ale #7... to je pro mě nečekaný úspěch, doteď jsem to bral tak, že se s T-Rocem VW úplně netrefil.
PS: to #4-#10 je teda pěkně nabité.
Osobne by som jednoznačne kúpil Golf, ak by som si mal vybrať z dvojice Golf vs T-Roc.