Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Počet elektromobilů ve světě roste, v ČR jich je přes 4000

23 komentářů

Jerry.Gunman
To počet pedo-, geronto- i zoo-filů také. A neexistuje žádný racionální důvod, proč kterékoliv z těchto úchylek (byť se všechny v současné době prezentují jako "moderní " a kůůůůůl" a "in" ) dělat propagaci 😁
_Karel_
Sice EV nechci stejně jako ty, a stejně jako tobě mě pije krev jejich násilné tlačení, ale nenapadá mě jediný důvod proč urážet ty, co si je z jakýhokoliv důvodu koupí.
Jerry.Gunman
Čárlí, to ani mne, to Tě ujišťuji svým čestným slovem.
Řekni mi sám, KOLIK ze zdejších členů orálně-masturbační skupiny Svědkové Elonovi si ten elektrovehikl SKUTEČNĚ koupilo? Všichni mají plná ústa a klábosnice výhod elektromobility, kydají tady o tom už dobrých dvanáct kvartálů - ale dojde-li na to, aby prokázali "pevnost své víry v praxi" - a ten elektrotentononc si ZA VLASTNORUČNĚ VYDĚLANÉ peníze koupili, pak najednou skutek utek.

Takže asi tak.

Už nebožtík Karel Havlíček, jenž si vysloužil přízvisko Borovský, o tehdejších zarputilých hurá vlastencích psal, že "kéž by jim to vlastenčení z huby též do rukou sestoupiti ráčilo, do rukou a do skutků jejich" - a o zdejší elektrofilní bandě platí totéž. Téměř bez výjimky
Blue Sun
Je vtipné, jak s touhle komunistickou rétorikou mluvíš něco o sektě. 😁 😁
Jerry.Gunman
Citace Karla Havlíčka Borovského, který sám volně parafrázoval Bibli, je pro tebe komunistická rétorika? Ï ty filuto jeden; je vidět, že již první stupeň základní školy pro tebe představoval patnáct zatrachtile perných let života 😁

Ty zajisté nejsi jen tak prázný tlučhuba, který elektromobilitu obhajuje, leč sám elektrovehiklu nemá, že ne?
Tož sa pochlub, ogárku, pochlub sa a hoď semka nejakou tu recenzičku na elektromobil ve tvém osobním vlastnictví, na který jsi si sám svou vlastní prací vydělal... 😉 😉 😉
Hendly
Zajímavý názor, takže představa je, že pod autem který je tématem článku budou diskutovat vždy jen majitelé?
PS: jako znalec Bible jistě najdeš i na svůj nenávistný projev v této knize několik pasáží k zamyšlení.
Jerry.Gunman
Furt čekám na to, kdy a jak Modrej Slunc prokáže, že citace K.H.B je komunistická rétorika 😁 Ale třeba to vezmeš za něho.
A hned pak si své "nenávistné projevy", milý Hendly, můžeš srolované vetknouti... do kteréhokoli z otvorů své tělesnosti 😁 😁
WinDiesel
Do nosu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Blue Sun
Prásk!
😁 😁
Mig_35
Kolik lidí bude nadšeně tleskat při článku o 911 RS3 a kolik si ho reálně koupí?
Jerry.Gunman
Migu,
v tom mezi námi dozajista nebude sporu. Pokud se tu ale vyskytne partička lidí, kteří budou už tak tři-čtyři roky imrvére furt-und-furt a do omrzení tvrdit, jak je Porsche 911 RS3 skvělé a úžasné a pokrokové a laciné a jak ostatní auta proti němu stojí za pendrek a jak stejně budoucnost patří pouze porschomobilitě a vozům 911 RS3, protože pouze ony jsou skvělé a úžasné a pokrokové a laciné a ostatní auta stojí za pendrek ... a kdo to nechápe, je agent putina 😁

Takže pokud se tu vyskytne taková partička porschofilních vymatlaných mamrdů, budu se po těch 3 či více letech ptát "tož chlapci, když je to auto tak skvělé a laciné, jak furt básníte, PROČ si ho vy sami nekoupíte??"

Nebo Ti takovýto dotaz nepříjde příhodný?
Mig_35
Je to pořád drahé, v tom je obtíž. Až budou za par let ojetiny, budou je kupovat i mladší.
Jerry.Gunman
Ono těch problémů je více - ael zásadní rozpor tkví v tom, ž eceláí (či téměř celá) elektromobilita NENÍ
TAŽENA POPTÁVKOU ZÁKAZNÍKŮ, ale je PROTI VŮLI zákazníklů i výrobců tlačena nablblými a fakticky nikomu se neodpovídajíjími komisemi...
Mig_35
Opakuji se, ale dnes už nemůžeš topit tím, čím chceš, nemůžeš mít lednici s freonem, vypouštět odpad do řeky...
Spousta věcí se prosazuje “proti tvé vůli”.
Jerry.Gunman
Migu, trh unese jistou (hraniční) míru regulace - a určitá (velmi malá a opatrná) míra regulací může být i přínosná
Problémem ale je, že jakmile někde vznikne určitý úřad, komise, výbor (atd atd atd), kterému bude svěřena určitá míra a možnost kontroly nad ostatními lidmi, ZCELA ZÁKONITĚ se to zvrhne. VŽDYCKY.

Dovolil bych si posloužit ti dvěma citáty😒br /> - Pohled vlády na ekonomiku by se dal shrnout do několika krátkých frází: Pokud se to hýbe, zdaň to. Když se to stále hýbe, reguluj to. A když se to přestane hýbat, dotuj to.
- Nejděsivější slova, jaká (v angličtině) jsou: Jsem z vlády a přišel jsem pomoct.
Namísto slova vláda si vlož slova evropská komise - a máš exaktní popis skutečnosti

Státem s (rozumně) nízkou mírou regulace byly (dejme tomu) USA v 80. letech - za vlády Ronalda Reagana. Státem s vysokou mírou regulace byl (dejme tomu) SSSR v 80. letech - za vlády Leonida Brežněva, Jurije Andropova, Konstantina Černěnka a Michaila Gorbačova.

Který z těchto ekonomickým modelů se vokázal být životaschopnější, je zcela evidentní
Arese
Brilantní úvaha! 😄 :yes:
Blue Sun
Ano, vytáhneš jednu větu z celého svého příspěvku a na ní postavíš další výblitek. Jo, Žeryku, typický komunista a navíc manipulativní lhář. Ale vlastně pardon, to komunisti dělali taky.
Jerry.Gunman
Bůůůůůůů sane, chlapče ušatá, neostýchej se. Zatlač.
Zahlť mne argumenty, v ČOM KONKRÉTNĚ jest podle tebe citace K.H.B komunistickou.
(původně jsem chtěl napsat, "proč si myslíš, že..." - hnedle mi však došlo, že ty přece nemyslíš 😉 😉 😉 )

A když už budeš v tom, že sem hodíš nějakou tu recenzičku na ten svůj vlastní elektro-vehikl, na kterej jsi si sám vydělal a ouplně sám jsi si ho i koupil, viď že jo? To zvládneš, neboj 😁

Vkládám v tebe PLNOU důvěru - jdi na to a předveď se 😉 😉 😉
WinDiesel
... myylá redachce ... :-! :-! :-!
říká se být blbý nebo navedený
vy jste ti navedení a to jsem k vám opravdu shovívavý
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
10% z toho předváděcky dealerů, 30-40% car sharingové firmy a půjčovny a dalších 20% firmy, co potřebují zaparkovat na modré zoně.

Zbytek spolek fanatiků ala eletrodědek a Tesláček a další borci 😄
DonVito
...deseti letech rychle rostl. Zatímco v roce 2013 bylo ve světě přes 400.000 elektromobilů, o dva roky později jejich počet přesáhl milion, v roce 2018 překonal hranici pěti milionů a v loňském roce celkový počet elektromobilů přesáhl sedm milionů.

Rika ti neco pojem "e😜onencialni funkce"?

https😐/insideevs.com/…g-e😜onentially/