Elektromobilita
... myylá redachce ... :-! :-! :-!
říká se být blbý nebo navedený
vy jste ti navedení a to jsem k vám opravdu shovívavý
říká se být blbý nebo navedený
vy jste ti navedení a to jsem k vám opravdu shovívavý
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
10% z toho předváděcky dealerů, 30-40% car sharingové firmy a půjčovny a dalších 20% firmy, co potřebují zaparkovat na modré zoně.
Zbytek spolek fanatiků ala eletrodědek a Tesláček a další borci 😄
Zbytek spolek fanatiků ala eletrodědek a Tesláček a další borci 😄
...deseti letech rychle rostl. Zatímco v roce 2013 bylo ve světě přes 400.000 elektromobilů, o dva roky později jejich počet přesáhl milion, v roce 2018 překonal hranici pěti milionů a v loňském roce celkový počet elektromobilů přesáhl sedm milionů.
Rika ti neco pojem "e😜onencialni funkce"?
https😐/insideevs.com/…g-e😜onentially/
Rika ti neco pojem "e😜onencialni funkce"?
https😐/insideevs.com/…g-e😜onentially/
Řekni mi sám, KOLIK ze zdejších členů orálně-masturbační skupiny Svědkové Elonovi si ten elektrovehikl SKUTEČNĚ koupilo? Všichni mají plná ústa a klábosnice výhod elektromobility, kydají tady o tom už dobrých dvanáct kvartálů - ale dojde-li na to, aby prokázali "pevnost své víry v praxi" - a ten elektrotentononc si ZA VLASTNORUČNĚ VYDĚLANÉ peníze koupili, pak najednou skutek utek.
Takže asi tak.
Už nebožtík Karel Havlíček, jenž si vysloužil přízvisko Borovský, o tehdejších zarputilých hurá vlastencích psal, že "kéž by jim to vlastenčení z huby též do rukou sestoupiti ráčilo, do rukou a do skutků jejich" - a o zdejší elektrofilní bandě platí totéž. Téměř bez výjimky
Ty zajisté nejsi jen tak prázný tlučhuba, který elektromobilitu obhajuje, leč sám elektrovehiklu nemá, že ne?
Tož sa pochlub, ogárku, pochlub sa a hoď semka nejakou tu recenzičku na elektromobil ve tvém osobním vlastnictví, na který jsi si sám svou vlastní prací vydělal... 😉 😉 😉
PS: jako znalec Bible jistě najdeš i na svůj nenávistný projev v této knize několik pasáží k zamyšlení.
A hned pak si své "nenávistné projevy", milý Hendly, můžeš srolované vetknouti... do kteréhokoli z otvorů své tělesnosti 😁 😁
😁 😁
v tom mezi námi dozajista nebude sporu. Pokud se tu ale vyskytne partička lidí, kteří budou už tak tři-čtyři roky imrvére furt-und-furt a do omrzení tvrdit, jak je Porsche 911 RS3 skvělé a úžasné a pokrokové a laciné a jak ostatní auta proti němu stojí za pendrek a jak stejně budoucnost patří pouze porschomobilitě a vozům 911 RS3, protože pouze ony jsou skvělé a úžasné a pokrokové a laciné a ostatní auta stojí za pendrek ... a kdo to nechápe, je agent putina 😁
Takže pokud se tu vyskytne taková partička porschofilních vymatlaných mamrdů, budu se po těch 3 či více letech ptát "tož chlapci, když je to auto tak skvělé a laciné, jak furt básníte, PROČ si ho vy sami nekoupíte??"
Nebo Ti takovýto dotaz nepříjde příhodný?
TAŽENA POPTÁVKOU ZÁKAZNÍKŮ, ale je PROTI VŮLI zákazníklů i výrobců tlačena nablblými a fakticky nikomu se neodpovídajíjími komisemi...
Spousta věcí se prosazuje “proti tvé vůli”.
Problémem ale je, že jakmile někde vznikne určitý úřad, komise, výbor (atd atd atd), kterému bude svěřena určitá míra a možnost kontroly nad ostatními lidmi, ZCELA ZÁKONITĚ se to zvrhne. VŽDYCKY.
Dovolil bych si posloužit ti dvěma citáty😒br /> - Pohled vlády na ekonomiku by se dal shrnout do několika krátkých frází: Pokud se to hýbe, zdaň to. Když se to stále hýbe, reguluj to. A když se to přestane hýbat, dotuj to.
- Nejděsivější slova, jaká (v angličtině) jsou: Jsem z vlády a přišel jsem pomoct.
Namísto slova vláda si vlož slova evropská komise - a máš exaktní popis skutečnosti
Státem s (rozumně) nízkou mírou regulace byly (dejme tomu) USA v 80. letech - za vlády Ronalda Reagana. Státem s vysokou mírou regulace byl (dejme tomu) SSSR v 80. letech - za vlády Leonida Brežněva, Jurije Andropova, Konstantina Černěnka a Michaila Gorbačova.
Který z těchto ekonomickým modelů se vokázal být životaschopnější, je zcela evidentní
Zahlť mne argumenty, v ČOM KONKRÉTNĚ jest podle tebe citace K.H.B komunistickou.
(původně jsem chtěl napsat, "proč si myslíš, že..." - hnedle mi však došlo, že ty přece nemyslíš 😉 😉 😉 )
A když už budeš v tom, že sem hodíš nějakou tu recenzičku na ten svůj vlastní elektro-vehikl, na kterej jsi si sám vydělal a ouplně sám jsi si ho i koupil, viď že jo? To zvládneš, neboj 😁
Vkládám v tebe PLNOU důvěru - jdi na to a předveď se 😉 😉 😉