Novinky
...to nie je vôbec zaujímavá ponuka mimo základ s atmosférou. Za 450-tis korún radšej Clio Intens so 130-koňovým štvorvalcom a EDC.
Ano B segment ve skoro plné nebo C v základu kdy dnes už to nejsou holobyty vyloženě. A i v B segmentu už moc atmosfery nechcou lidi.A když zustanem u H tak je zato slušna i30.
Já vidím dle ceníku Clio Intens TCe 130 EDC GPF za nejméně 470 000.
Když se člověk podívá co nabízí takovej Yaris a za kolik, tak Hyundai je víc než kousek mimo.
Yaris bych si asi nekoupil, ten roztomilý design interiéru i exteriéru mě dost míjí.
Já bych se s tím asi nejdřív svezl, první testy (zatím hybridu) hodně chválí jízdní vlastnosti a ta výbava je opravdu bezkonkurenční. Vzhled je pro mě naprosto druhořadá záležitost.
Tak v prvom rade Yaris, chce byť stále malým autom a nie rodinným autom B segmentu. A myslím, že hlavne pokiaľ chceš LED svetla, čo je asi vec čo manželke na súčasnom Yarise najviac chýba, tak s 1,5 si cez 15 tisíc a to nie je úplne ľudová cena. Rozdiel medzi hybridom a 1.5 sa ešte prehĺbil a v neposlednom rade sa jej končiaci Yaris páči viac ako nový.
podívejte se kolik stojí výběhová Fabka..
CICZERO
MPi = Moct Přidat iiiiiiiiiii 😁 44kw ??? 😒] :-! :no:
😲
19000€ za malé auto s 88kw a prvou pouzitelnou výbavou?
Vám musí *** chlapci v hyundai.. :no:
Neveril som tomu, ale aktuálne v porovnaní s konkurenciou ma škoda fakt objektívne lepšie ponuky.
19000€ za malé auto s 88kw a prvou pouzitelnou výbavou?
Vám musí *** chlapci v hyundai.. :no:
Neveril som tomu, ale aktuálne v porovnaní s konkurenciou ma škoda fakt objektívne lepšie ponuky.
Nepredbiehaj, slovenské ceny ešte nie sú. A podľa cenníka faceliftovanej i30ky naopak Hyundai naceňuje veľmi rozumne, i30 s najsilnejším motorom 1,5TGDi s výbavou Family stojí 18400, takže ceny 19t za i20ku s litrom by som sa nebál.
Ak ale prenesie české ceny i20 aj k nám, potom samozrejme okrem základnej atmosféry i20 moc cenový zmysel nebude mať a bude vhodné pozrieť sa o triedu vyššie.
Ak ale prenesie české ceny i20 aj k nám, potom samozrejme okrem základnej atmosféry i20 moc cenový zmysel nebude mať a bude vhodné pozrieť sa o triedu vyššie.
A s Hnůjdajem neobtěžujte, děkuji ! 😒]