Veterán
ProchyTom
4
Rikam to furt ze eSko by melo zachovat tvar a bejt tak trochu jako hotel Pupp. Nic moc hypermoderniho, ale styl a historie at dejcha z kazdeho kousku auta...
Zetti
3
Tyhle kecy mi fakt bavi, ze jim tam nejdes radit pri sve bystrosti.
Mig_35
0
Prochymu to lajknul jeho vzor Fostek tak to teď bude psát furt dokola 😄
_Karel_
1
Prochy je sice ko.ot, ale docela s tím souhlasím. Historie tam být nemusí, ale konzervativní by to být mělo. Tobě se to nový eSko líbí?
Mig_35
2
Mně se nikdy eSko nelíbilo a tak je mi úplně jedno, jak vypadá, je to auto pro stréce, kolotočáře a ruské mafiány... v životě by mě nenapadlo si ho koupit.
wakantanka
2
No ja mám skôr pocit že S klasse bola vždy akýmsi vizionárom a trendsetterom, vo svojej dobe moderne poňatým.
a je nerozlučně svázané s dieselem. Takových podobných benzínových aut bylo... přišly a zase odešly...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
o dva roky později. Původně to mělo být už v roce 89, ale Toyota představila LS400 a u Mercedesu zjistili, že s velkou W124 (a její výbavou včetně příplatku za pravé zrcátko, hlučností atd.) by moc slávy nenadělali, takže ji komplet předělali. Uspěchanost je na W140 ostatně nejlépe vidět z bočního pohledu - předek a zadek jsou jako naroubované na designově úplně jinou střední část auta. Fanouškům Mercedesu (to jsem i já) se to samosebou líbit nebude, ale je to snadno dohledatelný fakt. A ne, na Seznamu to nejspíš nebude a na Sputniku jakbysmet.
Jak by řekla (a správně 😁) teta Kateřina ze Saturnina: chtěl bych vidět toho smělce, který by S Klase považoval za lepší auto, nežli Rolls-Royce nebo Bentley...
Mercedes se pokusil reinkarnovat značku Maybach, aby se R-R/Bentley alespoň přiblížil - a dopadlo to předvídatelným způsobem. BTW, kamenujte si mne, ale i já jsem přesdvědčen, že v této třídě (prestižní sedany nahrazující dřívější limuzíny) "se nosí" jistá uměřenost a konzervativní look. "Střeva" nechť jsou ta nejlepší a nejmodernější, jaká lze vyrobit, ale zvnějšku by vůz měl působit majestátně, konzervativně a možná i trošičku nenápadně.
Mercedes se pokusil reinkarnovat značku Maybach, aby se R-R/Bentley alespoň přiblížil - a dopadlo to předvídatelným způsobem. BTW, kamenujte si mne, ale i já jsem přesdvědčen, že v této třídě (prestižní sedany nahrazující dřívější limuzíny) "se nosí" jistá uměřenost a konzervativní look. "Střeva" nechť jsou ta nejlepší a nejmodernější, jaká lze vyrobit, ale zvnějšku by vůz měl působit majestátně, konzervativně a možná i trošičku nenápadně.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
S ko nejde proti RR a Bentley to je o ligu vyzsie a aj pozri na cenu RR a Bentley ta je tiez o ligu vyzsie . S ko ide oproti A 8 a BMW 7 , bohuzial Lexus nikdy nebude mat ten imidz a lesk a je cenou pod S vlastne si Americania dokazuju ze maju luxury vehicle taku nahradu za Mercedes ...Lexus je dobre utrateny dolar ale je to ako mat Casio hodinky alebo Tag Heuer ktore su mozno rovnako presne ako Tag ale nikdy nebudu mat na Tag , taky je zivot :-!
To je spatne. Tady kucí chteji high tech. Teda oni ne, oni si to nekoupi stejne jako my. Nekdy ale nevi co by. Jednou jim vadi ten tablet, pak zase ne, protoze high tech a pak je sere ze nekdo by si pral trochu stale videt toho retra. Nemusi reagovat, ale nejakym zahadnym zpusobem protoze jsou Češi, tak musí. Jenom je to ale vsechno co muzou, tak proto asi. No, zeptejte se jak uspesny byl Mustang kdyz se po high tech radoby looku vratil k retro krabici 2005 az 2013 a jak uspesny to bylo. Nevadi, jdem na welnes do Puppu 😁
Ono taky "takový hříšný prachy za auto" dá jen někdo, kdo má peněz doopravdy HODNĚ.
A to jsou lidé
(1) Bohatí tím, že se vypracovali sami
(2) Bohatí tím, že se "uměli narodit"
(3) "rychlozbohatlíci, jimž francouzština (neboť ve Francii se tato třída lidí po Velké Revoluci objevila jako první na světě) přidělila krásný to titul parvenu, česky něco jako zbohatlej buran. Přičemž mezi základní a naprosto zásadní charakterové rysy těchto lidí patří agresivita, arogance a až nestoudný nedostatek vkusu a dobrého vychování
A zatímco Rolls-Royce a Bentley cílí primárně na lidi z 1. a 2. skupiny ... 😁
A to jsou lidé
(1) Bohatí tím, že se vypracovali sami
(2) Bohatí tím, že se "uměli narodit"
(3) "rychlozbohatlíci, jimž francouzština (neboť ve Francii se tato třída lidí po Velké Revoluci objevila jako první na světě) přidělila krásný to titul parvenu, česky něco jako zbohatlej buran. Přičemž mezi základní a naprosto zásadní charakterové rysy těchto lidí patří agresivita, arogance a až nestoudný nedostatek vkusu a dobrého vychování
A zatímco Rolls-Royce a Bentley cílí primárně na lidi z 1. a 2. skupiny ... 😁
... a nejvíce si je kupují ti z té třetí. 😁
Njn, to je halt život 😁
Ale abychom to nezakecali - juž jsi se, (ne)milej Bůůůůůůůůů Sane, dobral nějakého věrojatného vysvětlení, v čem je citace Karla Havlíčka Borovského komunistickou rétorikou?
Že ne? Tak hybaj 😉
Ale abychom to nezakecali - juž jsi se, (ne)milej Bůůůůůůůůů Sane, dobral nějakého věrojatného vysvětlení, v čem je citace Karla Havlíčka Borovského komunistickou rétorikou?
Že ne? Tak hybaj 😉
Až se naučíš číst a pochopíš psaný text, Žeryčku. Pořád doufám, že tohle tvé blábolení je jen z toho, že jsi opravdu nedostatečný ve čtení a chápání, a ne z toho, že jsi hloupý a ještě lhář.
Hele Bůůůůů sane, pindáš sice hezky, ale blbě - ostatně, jako téměř vždy.
Takže znovu
https😐/www.auto.cz/diskuse/76739/1 - 1/9/2020 v 8:04, když jsem citoval a lehce parafrázoval Karla Havlíčka Borovského, jsi mne napadl, že používám komunistickou rétoriku.
Chci tedy vědět, V ČEM JE citace a parafráze K.H.B komunistická.oť vše
Jsi schopen kvalifikovaně odpovědět jako chlap a nebo furt budeš valit srance jako Blbé Bůůůůů San, jímž nad veškerou pochybnost jsi?
Takže znovu
https😐/www.auto.cz/diskuse/76739/1 - 1/9/2020 v 8:04, když jsem citoval a lehce parafrázoval Karla Havlíčka Borovského, jsi mne napadl, že používám komunistickou rétoriku.
Chci tedy vědět, V ČEM JE citace a parafráze K.H.B komunistická.oť vše
Jsi schopen kvalifikovaně odpovědět jako chlap a nebo furt budeš valit srance jako Blbé Bůůůůů San, jímž nad veškerou pochybnost jsi?
A zase špatně, stále v tom máš příliš velké mezery, Žeryčku. Ale chápu to, prostě tvůj intelekt nestačí na to, abys pochopil, kde jsi udělal chybu. Dokonalé to už nebude, ale jde to ještě částečně zachránit, neboj.
Ne, kecám. Jsi příliš hloupý na to abys žil.
A mimochodem, dál se nesnaž. Jdeš do panoptika za Hamunou a Baričkem, kam patříš.
Ne, kecám. Jsi příliš hloupý na to abys žil.
A mimochodem, dál se nesnaž. Jdeš do panoptika za Hamunou a Baričkem, kam patříš.
Bentley GT maju radi futbalisti z Premier League priemerny mesacny zarobok je tam £ 240 000 inak ti lepsi beru cez 1 milion GBP aj 1.5 milion maju mesacne + reklamy tam je to dalsi balik.
RR je popularny v show biz. tam sa tiez nezaraba zle.
Na Mercedes S staci komfortne mesacny zarobok cez £ 10 000 to maju menej sikovny doktory , zubary a ostatna vyzsia stredna... :-!
Vsetcia ostatni z mesacnym prijmom pod £ 5000 je dobre akurat tak na C Klasse...
Jednoducha matematika :-!
RR je popularny v show biz. tam sa tiez nezaraba zle.
Na Mercedes S staci komfortne mesacny zarobok cez £ 10 000 to maju menej sikovny doktory , zubary a ostatna vyzsia stredna... :-!
Vsetcia ostatni z mesacnym prijmom pod £ 5000 je dobre akurat tak na C Klasse...
Jednoducha matematika :-!
1. Mercedes není a nebyla přezdívka, ale Španělské dívčí jméno. Holčička pana Jellineka se celým jménem jmenovala Mercedes Adrienne Manuela Ramona a jméno Mercedes se překládá jako milostivá, u nás není tak populární jako ve Španělsku.
2. Zajímalo by mne mechanické dmychadlo topení u "Adenauera". Podle mne je tam normální elektrický větrák. Na druhou stranu ten elektrický systém udržující výšku zadní nápravy tam opravdu byl.
3. W108/W109 nesdílely karosérii s modelem W114/W115, i přes jistou podobnost není na nich stejného dílu. Je to totiž právě naopak, zde se poprvé upustilo od této koncepce.
4. Doplnil bych, že W116 300SD byl i prvním přeplňovaným vznětovým mercedesem, celkové prvenství mu poměrně těsně uzmul Peugeot 604.
2. Zajímalo by mne mechanické dmychadlo topení u "Adenauera". Podle mne je tam normální elektrický větrák. Na druhou stranu ten elektrický systém udržující výšku zadní nápravy tam opravdu byl.
3. W108/W109 nesdílely karosérii s modelem W114/W115, i přes jistou podobnost není na nich stejného dílu. Je to totiž právě naopak, zde se poprvé upustilo od této koncepce.
4. Doplnil bych, že W116 300SD byl i prvním přeplňovaným vznětovým mercedesem, celkové prvenství mu poměrně těsně uzmul Peugeot 604.