Ojetiny
nespolehlivý francouzský křáp. Já nevím, proč se lidé nepoučí a stály ty francouzské kreatury kupují.
Ad kvalita: predĺženie záruky na úroveň Kia stojí v pezote skoro 3000 eur. Asistenčné služby odporúčam dobre naštudovať, reálne totiž nekryju takmer nič.
AD motory😒br /> 1.2 puretech gpf ide vcelku dobre, spotreba kombinovaná sa dá udržať do 7 litrov, čo je akceptovateľné. Dokonca ani na diaľnici veľmi nepresahuje 7litrov, čo je pozoruhodné.
1.5 bluehdi je cudne sprevodovane. Na diaľnici točí okolo 2600 ot a žerie viac ako 7 litrov, dokonca viac ako 1.2 puretech.
Motor je pritom tupý, nemá gradaciu výkonu, zle sa odhaduje aj predbiehanie.
Zároveň je veľmi hlučný a to aj po zohriati.
Vďaka zle nastaveným adaptáciam sa s ním tazko rozbieha.
Krútiaci moment vôbec necítiť.
Kombinovana spotreba okolo 6 litrov.
Paradoxne, v tomto prípade je naftový motor vhodnejší do mesta, kde niečo ušetrí. Inak je napicu.
Celkovo je to kvalitatívne podpriemerné vozidlo s pekným dizajnom a vcelku slušnými jazdnými vlastnosťami.
Chýbajúca lokalizácia, slabá kvalita však znamenajú, že ak pezot, tak nový a co najskôr sa ho zbaviť. :yes:
AD motory😒br /> 1.2 puretech gpf ide vcelku dobre, spotreba kombinovaná sa dá udržať do 7 litrov, čo je akceptovateľné. Dokonca ani na diaľnici veľmi nepresahuje 7litrov, čo je pozoruhodné.
1.5 bluehdi je cudne sprevodovane. Na diaľnici točí okolo 2600 ot a žerie viac ako 7 litrov, dokonca viac ako 1.2 puretech.
Motor je pritom tupý, nemá gradaciu výkonu, zle sa odhaduje aj predbiehanie.
Zároveň je veľmi hlučný a to aj po zohriati.
Vďaka zle nastaveným adaptáciam sa s ním tazko rozbieha.
Krútiaci moment vôbec necítiť.
Kombinovana spotreba okolo 6 litrov.
Paradoxne, v tomto prípade je naftový motor vhodnejší do mesta, kde niečo ušetrí. Inak je napicu.
Celkovo je to kvalitatívne podpriemerné vozidlo s pekným dizajnom a vcelku slušnými jazdnými vlastnosťami.
Chýbajúca lokalizácia, slabá kvalita však znamenajú, že ak pezot, tak nový a co najskôr sa ho zbaviť. :yes:
Len k zej zaruke. Neviem ako na sk, ale v cz, kde som auto kupoval stalo predlzenie zaruky na 5 rokov a 150.000 km do 15000 czk. Co je pri peugeote zaujimave a vyuzil som to: Vies si zaruku dokupit kedykolvek v obdobi platnosti jestvujucej zaruky. Mal som zaruku na 100.000 a pri 98000 som doplatil (par eur) na 150.000 a nechal na zaruku opravit blbosti ako aretacia dveri, blbnuci klimu a pod. Sranda bola, ked mi to vsetko pomenili, nevsimli, ze to je v zaruke a vystavili fa a ja som im povedal, ze to ma zaruku. Celkom kysele tvare, ale ustali to 😊.
Tak som to pozeral a je to vyše 2200eur..
Jednoznacne vyjadrenie dôvery pezotu ku kvalite vlastného produktu.
Co ti dá kia v cene, u pezotu stojí 2200eur.
Brutal.
Jednoznacne vyjadrenie dôvery pezotu ku kvalite vlastného produktu.
Co ti dá kia v cene, u pezotu stojí 2200eur.
Brutal.
Vsak si zaruku dokupovat nemusis, a preco len porovnanie s kiou? Vsak daj do placu ceny a podmienky u inych, ci je to take neobvykle. Naviac ju mozes predlzovat niekolkokrat a modifikovat podla lubovole ako ti vyhovuje, co som u inych nevidel.
A s cenou znovu zavadzas. na 5r a 160k km(co je najblizsie) pri standardnej (nie zo zakona povinnej) je presne 908€ aj s manipulacnym poplatkom.
A s cenou znovu zavadzas. na 5r a 160k km(co je najblizsie) pri standardnej (nie zo zakona povinnej) je presne 908€ aj s manipulacnym poplatkom.
Mě zajímalo, jaký by tedy motor měl člověk zvolit, když většina používá auto na cesty po městě .Studené starty, krátké vzdálenosti, poskakování v zácpách.Diesely na to nejsoi vhodný, benziny taktéž, bo turba...čím teda má člověk jezdit? Ideal hybrid, ale Cebu u větších aut mimo...
Pokud po městě, pak hybridem nebo jednoduchej neprimovstrik, případně CNG. Pokud ho nechceš, tak MHD. Ani diesel ani primovstrik benzin není vhodný.
Diaľnica, real 130kmh gps naozaj 7,5 litra a viac!